Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70 120  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
enishi 10:28 AM 12-11-11
作者: irismong:
問個白痴問題~
同一個任記ACC都好, 買左既GAME, 係跟 "SAVE DATA" 而唔係跟ACC, RIGHT? = =?
連POINTS都係...?

我都希望香港多返D人會開機= =
日本一日可以擦成30人, 我怕返到黎一個都擦唔到
其實係跟主機,當然而家可以將一部機既全部 license 過落另一部機入面

自從 MK7 出左之後,多左人出機同開機,出信和行一轉都擦到幾個…不過好難好似日本咁多囉
由手機版發出
拖羅仔 10:56 AM 12-11-11
問個白痴問題~
同一個任記ACC都好, 買左既GAME, 係跟 "SAVE DATA" 而唔係跟ACC, RIGHT? = =?
連POINTS都係...?

我都希望香港多返D人會開機= =
日本一日可以擦成30人, 我怕返到黎一個都擦唔到
真係好多,尤其係呢排mk同芒亨出
搭5~6分鐘車已經擦到10個……
細細個 12:40 PM 12-11-11
我由3月出機到而家
香港內境內擦左200幾人啦
點會話一個都擦唔到?
irismong 01:45 PM 12-11-11
作者: enishi:
其實係跟主機,當然而家可以將一部機既全部 license 過落另一部機入面

自從 MK7 出左之後,多左人出機同開機,出信和行一轉都擦到幾個…不過好難好似日本咁多囉
由手機版發出
因為入手多左部機, 過完野之後, 佢迫我一定要將原本果部機FORMAT [汗]
有咩方法可以過到LICENSE? @@

作者: 拖羅仔:
真係好多,尤其係呢排mk同芒亨出
搭5~6分鐘車已經擦到10個……
聽日返工就知 XD

作者: 細細個:
我由3月出機到而家
點會話一個都擦唔到?
我話怕姐, 邊有話一定會呢? 睇清楚未?
enishi 05:16 PM 12-11-11
因為入手多左部機, 過完野之後, 佢迫我一定要將原本果部機FORMAT [汗]
有咩方法可以過到LICENSE? @@
transfer 就係連 license 都過去部新機到 (所以可以變身做大使機), 舊機資料當然會全部 delete 啦, 唔係人人都可以複製大使機

我話怕姐, 邊有話一定會呢? 睇清楚未?
今日 2:30 - 4:00 pm 行信和, 好景, 結果擦到 7 個; 大部分都已經 update 做 3.0, 有新 puzzle
噹噹dondon 08:26 PM 12-11-11
我想換張新sd卡 d野係咪要重新dl過
winsonandcyndi 09:47 PM 12-11-11
作者: 噹噹dondon:
我想換張新sd卡 d野係咪要重新dl過

copy過去就得
Rikku 09:52 PM 12-11-11
買左美版3DS~整埋MII個樣~可以同GAF朋友玩孖車了~ 但新手有幾個問題:

1. SET好哂所有上網既野之後有乜野野係一定要做架?
2. 係咪唔熄機, 蓋好個蓋就可以進行"擦身而過的通訊"?
3. 2G SD CARD 其實夠唔夠用?
4. Nintendo Zone 係乜野黎? 好似入左去都無乜野可以做既....

先謝謝各位版友解答
winsonandcyndi 10:52 PM 12-11-11
作者: Rikku:
買左美版3DS~整埋MII個樣~可以同GAF朋友玩孖車了~ 但新手有幾個問題:

4. Nintendo Zone 係乜野黎? 好似入左去都無乜野可以做既....

先謝謝各位版友解答
1.無
2.首先要入mii 廣場 set下野,之後唔熄機, 蓋好個蓋就可以進行"擦身而過的通訊(唔好關wireless個制)
3.你唔玩demo 唔玩短片 唔玩 跟住有嘅dlc 就夠用
4. 可以無視 因為只有系當地用到

有錯請指正
ZlWS 11:45 PM 12-11-11
作者: 細細個:
我由3月出機到而家
點會話一個都擦唔到?
check返我3月一入手
擦人擦到 七月齊左3D砌圖&帽 就好少拎出街
三月至七月擦到百九人,宜家mii広場有三百幾人,好多孖車七的mii

入手孖車七&upgrade firmeare先拎返出街
呢個wk 普普通通返工放工行下街 平均都有四五人
W!LL 11:47 PM 12-11-11
出左海港城兩小時都擦到3個mii, 3個都有玩孖車
ZlWS 11:48 PM 12-11-11
作者: W!LL:
出左海港城兩小時都擦到3個mii, 3個都有玩孖車
呢個WK擦十個有九個係孖車一個demo
cknjoshua 11:57 PM 12-11-11
早排未出mario我多數玩堆e-shop game
沉日行信和mk擦到6個...排隊等車擦到一個
但無人有mario3dland既擦身- -"

今日我出街仲玩緊戰國無雙~haha

先謝謝各位版友解答
1. 可以自己試下上e-shop玩下demo
有時又會有免費3d game片睇下....

3. 當你係咁DL eshop game/片果陣就會覺得唔夠...
(但我暫時如果唔儲果d 3d既開發/廣告片都叫夠用)
不過遲下放3d片入去睇就一定唔會夠

4. 其實可以set router就睇到
但我無興趣所以冇set.....點set就要睇下有冇版友知道幫手
6402oen 12:16 AM 12-12-11
http://twitpic.com/7gtpvg
「週刊少年ジャンプ?2011年No.50」を購入。
2011年12月17日(土)と12月18日(日)に幕張メッセで開催される
「ジャンプフェスタ2012」を紹介する記事に、
「ポケモン初登場!!?会場でオドロキ情報が!?」とあります。

6402oen 12:17 AM 12-12-11
exclusive point card

6402oen 12:19 AM 12-12-11
OMG !! I Have Decided To Sell My Nintendo 3DS And Buy A New Games Console
ttp://www.youtube.com/watch?v=hJe4EXVR7X4
作者: :

cknjoshua 12:23 AM 12-12-11
話說mario kart帶動埋mario 3dland升

上星期5萬幾...今個星期7萬幾@.@
今週有mh
應該連續兩週大賣....
再下週就到psv debut
Rikku 12:46 AM 12-12-11
作者: winsonandcyndi:
1.無
2.首先要入mii 廣場 set下野,之後唔熄機, 蓋好個蓋就可以進行"擦身而過的通訊(唔好關wireless個制)
3.你唔玩demo 唔玩短片 唔玩 跟住有嘅dlc 就夠用
4. 可以無視 因為只有系當地用到

有錯請指正
對我黎講好有用資料! "些些"
Rikku 12:47 AM 12-12-11
作者: cknjoshua:
早排未出mario我多數玩堆e-shop game
沉日行信和mk擦到6個...排隊等車擦到一個
但無人有mario3dland既擦身- -"

今日我出街仲玩緊戰國無雙~haha

1. 可以自己試下上e-shop玩下demo
有時又會有免費3d game片睇下....

3. 當你係咁DL eshop game/片果陣就會覺得唔夠...
(但我暫時如果唔儲果d 3d既開發/廣告片都叫夠用)
不過遲下放3d片入去睇就一定唔會夠

4. 其實可以set router就睇到
但我無興趣所以冇set.....點set就要睇下有冇版友知道幫手
謝謝大大解答
www43w2002 12:50 AM 12-12-11
傳說2俾最尾隻巨龍屈左
毒魔法無效,兩個合冰魔法無效
就咁又一日步行
文香四豆 12:52 AM 12-12-11
其實個加底搖杆有冇必要用到,建唔建議買呢?
W!LL 01:08 AM 12-12-11
作者: 文香四豆:
其實個加底搖杆有冇必要用到,建唔建議買呢?
呢個好睇個人, 如果你唔玩mon hun, 暫時可以唔使入住
如果玩, 你睇你自己需唔需要多個菇去轉視點
W!LL 01:49 AM 12-12-11
作者: www43w2002:
傳說2俾最尾隻巨龍屈左
毒魔法無效,兩個合冰魔法無效
就咁又一日步行
我想知d木乃伊會嚇走邊d勇者? 有時lv4都嚇走, 有時lv1一入去都無事
cknjoshua 02:10 AM 12-12-11
作者: W!LL:
我想知d木乃伊會嚇走邊d勇者? 有時lv4都嚇走, 有時lv1一入去都無事
好玄

隻死神出咀咒我都唔知有咩用
一時唔出得魔法一時唔出得攻擊=_=''
cknjoshua 02:12 AM 12-12-11
謝謝大大解答
http://club.nintendo.jp/member/exec/index

如果買左game可以係到申請會員入分紙(主機都有得入分)

依家至1月15號...每入兩張3ds game可以進行抽獎...
應募左一次個抽獎就可以係月中之後上eshop dl免費既光神話

(話時zelda4把劍好似仲係免費dl緊!??可以上去睇下)
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70 120  ... 最後

返回主題版面