Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-16-11, 07:16 AM   #451
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
引用:
作者: 奇異種子 查看文章
新版訂價會去670嗎? 新版原色都好似冇咁平...
唉到底$650的舊版買唔買好呀
順便報一報價:

船仔訂價658飛機貨、638船貨
可單隻訂

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-11, 10:02 PM   #452
奇異種子
Junior Member

註冊日期: Aug 2009
有冇話幾時到貨? 同埋幾時截單?

此篇文章於 10-26-11 07:27 PM 被 奇異種子 編輯。
奇異種子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-11, 11:16 AM   #453
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
http://www.busou.konami.jp/sns/

出手機版game

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-11, 10:41 AM   #454
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
其實有無人統計過手上有幾多款神姬

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-11, 07:29 PM   #455
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: mikemike 查看文章
計唔計異色先

計埋有55款

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-11, 07:33 PM   #456
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
計唔計異色先

計埋有55款
當然計晒啦
我仲搵緊自己果D

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 11-14-11, 10:49 PM   #457
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
引用:
唔記得買左幾多款.......
只記得無買到藍ツガル同ナギお嬢様
另 GK既神姬改件算唔算

舊 11-14-11, 10:52 PM   #458
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: up2u2003 查看文章
唔記得買左幾多款.......
只記得無買到藍ツガル同ナギお嬢様
另 GK既神姬改件算唔算
當然只計k廠出果D

舊 11-17-11, 10:43 PM   #459
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
買左本神姬archive.......好厚
無買到既共有 鴉型, 白鳥型 同 BM20周年TSUGARU
一部份收藏..............

舊 11-21-11, 10:20 PM   #460
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

今日終於有心機排好佢地

舊 11-24-11, 03:49 PM   #461
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
~公式組装作例~
都不錯看

機車型仲係yet to comeSAD

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-11, 04:45 PM   #462
ゆり

註冊日期: Nov 2004
ssp貓店

飛機到左

舊 12-16-11, 06:43 PM   #463
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
昨天在孤注見到1288一set 不過想買單隻 未入w
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-11, 08:30 PM   #464
Q- 
Game Master
      ①   

唔記得伊絲胎之前有冇單隻訂・・・

都係昨日信和見到先知新出・・・

舊 12-16-11, 09:57 PM   #465
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
我就入了一對$1200. 因為gradius情意結.
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-11, 12:04 PM   #466
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: Q-  查看文章
~公式組装作例~
都不錯看

機車型仲係yet to comeSAD

頑童返左貨

舊 12-19-11, 10:22 PM   #467
BasakaHim
Senior Gamer

註冊日期: May 2006
頑童 飛機SET入手 原来有任何神姫訂單可再平幾十
BasakaHim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-11, 04:28 PM   #468
tung999
Game Master

飛機有冇地方有單隻買o3o?
舊 12-21-11, 07:45 PM   #469
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: tung999 查看文章
飛機有冇地方有單隻買o3o?
上星期六精品$599一隻

舊 12-22-11, 12:41 PM   #470
Q- 
Game Master
      ①   

想買單的都係訂隠陣

舊 12-23-11, 12:50 AM   #471
tung999
Game Master

引用:
上星期六精品$599一隻
買到了 而且仲降左價ovo
舊 01-01-12, 10:47 PM   #472
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
大特価¥1000
J到佢5隻

舊 01-02-12, 12:34 AM   #473
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
1000日元!?

果然沒人氣..........
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-12, 12:37 AM   #474
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

香港有散賣既鋪都死剩紅色

舊 01-21-12, 12:11 AM   #475
gazzii
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2010
Angry

個盒印個公仔樣真係唔掂,十足似國內A版日本D公仔咁,唔平賣點叫人買?
gazzii 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:28 AM

手機版 | APP版