Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
日本動漫畫討論版>「THE IDOLM@STER CINDERELLA GIRLS」7月17日(金)より2nd SEASON放送開始!! 丨A-1 Pictures制作
money 12:41 AM 07-15-11

GN00508771 12:46 AM 07-15-11
作者: Suda:
返木星喇
返月球先岩呀
廢人 12:47 AM 07-15-11
點解唔係福本版?
money 01:11 AM 07-15-11

廢人 01:47 AM 07-15-11
點解唔係
歌 : やよいおり

分開寫唔得嫁喎
ta423 01:55 PM 07-15-11
新雪步把聲始終覺得爭d
睇第一集果陣真係覺得好漫長 希望第二集會好睇d
小昭Teddy 02:55 PM 07-15-11

連動畫版都想俾人嘈????

有奇怪的東西混進去

唔怪得知成個月都冇人audition合格....社長d口味....仲要係咁俾記者睇

美希果然係Vi最強
KENSNAKE 08:21 PM 07-15-11
正式開始一集就係釘宮回合.

但竟然有路過混球出現..

制作組係咪真係想攪返起 IM 架??
tat0gd 08:26 PM 07-15-11
請問MONEY大貼果個係邊個來?
heeropo 08:57 PM 07-15-11
作者: tat0gd:
請問MONEY大貼果個係邊個來?
木星人
tat0gd 09:37 PM 07-15-11
作者: heeropo:
木星人
機械人片個時D人? 睇左太耐, 唔多記得, 加上game 都只係玩過下
小昭Teddy 10:03 PM 07-15-11
作者: tat0gd:
機械人片個時D人? 睇左太耐, 唔多記得, 加上game 都只係玩過下
請參考"918事件"
heeropo 10:18 PM 07-15-11
作者: 小昭Teddy:
情參考"918事件"
其實粉絲們會憤怒並不是因為這三人,而是有4人不能P,你叫那4人的粉絲們要露出怎樣的表情?
埃及使者 01:03 AM 07-16-11
點解我會覺得呢套同機械IM有得FIGHT?
tat0gd 01:20 AM 07-16-11
作者: 小昭Teddy:
請參考"918事件"
GOOGLE 了一會.. 明白了.. 謝謝
我睇番個時既發佈會, 見到佢地幾個都O哂嘴,不過後面仲=]
ben wai 01:30 AM 07-16-11
蕉皮蛋剩係出左雨天的冬馬
【子夜】 11:51 AM 07-16-11

19:35 本気!
已經唔係以'搞笑'黎形容o既破壞力
Nakayo 09:05 PM 07-16-11
睇完予告,唔通下集首歌係Do-Dai~
やよい&伊織個Q版look幾得意-v-
IDGAF 05:23 AM 07-18-11
近年無乜點睇日本動畫,
睇今期GAME WEEKLY先知有呢套嘢,
雖然買咗XBOX360但仍然無玩過IDOLM@STER呢個系列,
(因為怕收費DLC"陷阱"?!)

不過網上又有好多GAME版MV睇,
覺得人設幾靚,會試下追睇,
睇下會唔會愛上呢類作品之後買埋GAME玩先。
money 08:25 PM 07-18-11

money 11:22 PM 07-18-11

hkjacky2001 04:57 AM 07-19-11
作者: heeropo:
其實粉絲們會憤怒並不是因為這三人,而是有4人不能P,你叫那4人的粉絲們要露出怎樣的表情?
無得P 係其一only...
初期全部人期待好似PSP咁,新增女角...佢走黎加左男角
加左木星...全埸人係呆晒...變晒死屍咁
鈴蘭 10:28 AM 07-19-11
係班有精神潔癖既處女廚面前加班仔入去
會令佢地自卑架
廢人 10:38 AM 07-19-11
918事件基本上就係
對戰廢止(一部份人down)>龍宮(大部份人down)>akb商法(怒)>子安(期代)>木星(踢返你落山)
(箭咀係時釵)
已經話比你聽8765已經痴佐線
其實編排真係做得好好
完全托捉晒客層o既心理
TCS_disable 12:35 PM 07-19-11
作者: 鈴蘭:
係班有精神潔癖既處女廚面前加班仔入去
會令佢地自卑架
作為一個 Producer 嘅存在,後面 IA 三條小白臉唯一嘅舞步, 我覺得木星比 765 更大活力 (以前無諗過 IM@S 個Engine 內會出現咁大動作...)

老實...
呢三條友存在價值又係太少

作者: 廢人:
918事件基本上就係
對戰廢止(一部份人down)>龍宮(大部份人down)...
今代隻Game 個 System 要搞對戰 更本無問題
龍宮我初頭係觀望態度
但事實,份量又真係好少下... (二週目中)

點講... IM@S 最致命係咩都要 一年內 達成
標籤:戸田めぐみ, 戸田君
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面