Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 
<<繼續談情>>>我就黎亂諗野諗到痴線,請大家幫幫手......
Wayne L 12:21 AM 09-21-10
公司溝女溝到要互相篤來篤去, 兩個都唔係好人啦
Rotagen 12:29 AM 09-21-10
作者: sunhikari:
老實講,邊個溝到佢我無所謂,但如果係那個人渣我卻偏偏不可以
而且那個人渣係佢邊個,又唔係佢條女,公報私仇很要不得
如果係第二個人溝條女,你又會搵另一個藉口黎非溝不可架o者
在場咁多男人,所以呢d藉口你都係算吧啦
陸奧 貴志 12:32 AM 09-21-10
作者: Wayne L:
公司溝女溝到要互相篤來篤去, 兩個都唔係好人啦
請佢地返黎媾女......
才子 12:34 AM 09-21-10
係公司請條靚女返黎, 放蛇清毒瘤
綾小路雷太 12:38 AM 09-21-10
作者: 陸奧 貴志:
邊有工咁筍
龍寶寶 12:42 AM 09-21-10
作者: Rotagen:
如果係第二個人溝條女,你又會搵另一個藉口黎非溝不可架o者
在場咁多男人,所以呢d藉口你都係算吧啦
我都有咁諗過,只要唔係樓主追到手對方都必定係衰人
作者: 陸奧 貴志:
以前我公司都見識過,靚仔可以令好多女同事發姣
作者: Beanhoho:
係公司請條靚女返黎, 放蛇清毒瘤
所以有D公司規定唔比談戀愛,唔知係咪真係有呢條規例
才子 12:47 AM 09-21-10
作者: 龍寶寶:
以前我公司都見識過,靚仔可以令好多女同事發姣
我成日都做脂粉客

所以有D公司規定唔比談戀愛,唔知係咪真係有呢條規例
潛規則囉, 溝到女/仔的自動消失
綾小路雷太 12:58 AM 09-21-10
我成日都做脂粉客

潛規則囉, 溝到女/仔的自動消失
好閃
龍寶寶 01:07 AM 09-21-10
DELETE
Sgodkyo 01:07 AM 09-21-10
算把啦你

人地溝女就係人渣
你溝女就係真心
人地講你是非係打毒針
你講人是非係好心
真係自我中心到極點

呀.....咁講好d,比人拍毒針係上個禮拜5的事(即主樓最尾講個單野),我係乜都無做過
今日先係同事口中得知

而家佢的目標係要把其他追求者趕走.....
咁你一路以黎做緊o既係乜 ?

而且那個人渣係佢邊個,又唔係佢條女,公報私仇很要不得
咁你又係人地邊個呀 ?

我都知,但我唔想一個好女仔比條友玩完就.........
你唔比人地真心相愛 ? 全世界得你知道咩叫真感情 ?

真係話你又怕你嬲
大家仲咁好聲好氣真係難得
唔出聲了~ 等睇戲~
結局應該可以食多幾包花生~
綾小路雷太 01:10 AM 09-21-10
作者: Sgodkyo:
真係話你又怕你嬲
唔出聲了~ 等睇戲~
心同感受
give me 5~ /
HakiK 01:48 AM 09-21-10
作者: 綾小路雷太:
心同感受
give me 5~ /
give me 6~/
辛比仔 01:49 AM 09-21-10
作者: Sgodkyo:

真係話你又怕你嬲
唔出聲了~ 等睇戲~
結局應該唔會咁耐掛@@ 一睇唔係Bad END 就係悲情結局= =

應該好快Game over,佢又唔夠玩女男做
才子 01:51 AM 09-21-10
你地係唔係想情版執笠?
frankylui 08:17 AM 09-21-10
而且那個人渣係佢邊個,又唔係佢條女,公報私仇很要不得/
樓主你呢2句真係再同你講多都係哂氣大個仔喇醒下喇
咁請問你又係條女邊個呢,人地如果真係同條人渣拍拖,咁你會點做?

作者: HakiK:
give me 6~/
give me 7
t-cup 09:53 AM 09-21-10
其實樓主真心覺得同女同事拍拖是好事?
如果兩人果陣火熱, 或者都覺得萬事無害, 但若然嗌交或者分手, 咁就好麻煩.

拍拖平時放工/放假見, 可能已經令你覺得好麻煩, 返工都見埋... 佢唔鍾意煩你都仲有價講, 性格難頂o既你會煩死都似..
藍莓咖啡 10:03 AM 09-21-10
連茶杯都釣埋出黎, 好野
綾小路雷太 10:05 AM 09-21-10
樓主真係要自己諗真下啦,茶杯講明唔係情版出聲,結果都俾你釣得起,你真係要諗諗
beagleflash 10:34 AM 09-21-10
老實,係工作既地方同同事拍拖唔係咁容易既事。
最好就係是但一個轉工走。

如果唔係會有好多問題,最容易聽到既係"私相授受"。

就咁睇樓主好似好專注情愛既事,我諗都係算吧啦。
Diana 01:05 PM 09-21-10
唔好[係度食,係度柯].......
才子 01:16 PM 09-21-10
作者: beagleflash:
老實,係工作既地方同同事拍拖唔係咁容易既事。
最好就係是但一個轉工走。

如果唔係會有好多問題,最容易聽到既係"私相授受"。

就咁睇樓主好似好專注情愛既事,我諗都係算吧啦。
唔係專注情愛, 係餓狼搵食...
綾小路雷太 01:20 PM 09-21-10
唔係專注情愛, 係餓狼搵食...
狼搵定係狗搶?
龍寶寶 01:33 PM 09-21-10
請樓主得閒入來Post下你地依家發展成點,好期待

作者: 綾小路雷太:
狼搵定係狗搶?
咪抽水離題啦,咁樣樓主唔會再入來

你地係唔係想情版執笠?
情版的確有好大問題,呢度的Mod要正視一下,係咪有少少問題都要Close Topic,所以呢度好少有人出Post,因為呢度實在太清閒,一有Post好多人一鍋蜂咁集中出Post,其實係唔好的,你自己諗諗佢
Middle 02:00 PM 09-21-10

情版的確有好大問題,呢度的Mod要正視一下,係咪有少少問題都要Close Topic,所以呢度好少有人出Post,因為呢度實在太清閒,一有Post好多人一鍋蜂咁集中出Post,其實係唔好的,你自己諗諗佢
有意見歡迎向我直接提出 =)

如你所講,大家少d 抽水離題,
其他人先會多d 出 post ,我 topic 都 close 少d
綾小路雷太 03:50 PM 09-21-10

龍爺,我冇離題喎.....咁我覺得真係用「餓乜搶乜」更貼切嘛
咁岩何公子講開我咪順道發表我既意見同感受者,咁都叫抽水,我唔制呀

作者: Middle:
如你所講,大家少d 抽水離題,
其他人先會多d 出 post ,我 topic 都 close 少d
到底有雞先?定有旦先?

呢場附加的「相互撞牆球賽」睇黎都好有睇頭

正題:期待樓主分享x2
開新topic我諗都冇乜大問題。
1 2 3 4 5 

返回主題版面