Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 
<<繼續談情>>><<敍情.聚情>>#3
Noyeah 05:02 PM 07-27-10
作者: 戀戀芭比:
我部psp和nds還未放...還未掉...有人要嗎?
PSP係咩機...唔好掉住...
藍莓咖啡 05:17 PM 07-27-10
作者: Noyeah:
PSP係咩機...唔好掉住...
上GAF唔知PSP係咩機!?
陸奧 貴志 05:23 PM 07-27-10
作者: 藍莓咖啡:
上GAF唔知PSP係咩機!?
老野指既係型號
Diana 05:53 PM 07-27-10
我真係唔知咩型號....如果我知...我早就放了...
龍寶寶 06:03 PM 07-27-10
我部psp和nds還未放...還未掉...有人要嗎?
PSP有興趣,你買左幾耐?
Noyeah 06:03 PM 07-27-10
交俾我地啦
mihimaru GT 08:41 PM 07-27-10
我同你同一日咩???
係呀
雷火武 08:51 PM 07-27-10
上次版聚芭比都話放.原來仲未有人接收

BABY寫真...我有第一本同第三本[今年]
兩本都有簽名.

芭比幾時生日架
麥C 11:35 PM 07-27-10
怏d搞個Meeting交收啦
藍莓咖啡 11:42 PM 07-27-10
作者: Deviantnip:
上次版聚芭比都話放.原來仲未有人接收

BABY寫真...我有第一本同第三本[今年]
兩本都有簽名.

芭比幾時生日架
你facebook好似有add佢架喎
下雪邊界 12:21 AM 07-28-10
作者: 麥C:
怏d搞個Meeting交收啦
交收psp定baby寫真呀?
綾小路雷太 01:11 AM 07-28-10
水.....我同老野有個朋友需要一部psp......幫幫手幫幫手
(龍爺,我地為左可以成團,呢舖冇面俾XDDDD)
TSZ 01:31 AM 07-28-10
作者: Seppie:
以前受傷係以前既事了
我好清楚我要向前望先可以活得開心過以前, 甚至活得俾d ex 好!

沒錯沒錯ar 就係咁~~

咁有時每個人一定都有d 壞習慣令另一半睇唔過眼, 又或者2個人會有爭執既時候既
真係好睇2個人識唔識包容對方了
不過搵個甘既人,又要自己鍾意,真係講何容易

作者: 藍莓咖啡:
但我覺得一開始都仲係要有feel的,如果連最初的悸動都冇, 好難可以一齊
而果種最初的悸動, 係足以回味一輩子
一開始係要啊, 我意思係長遠甘睇,感情多數都係開始時最開心的
10:30 AM 07-28-10
居然搵到本思齊既書....下次搵簽名先~
Noyeah 12:33 PM 07-28-10
作者: 下雪邊界:
交收psp定baby寫真呀?
兩樣都唔係... 醉翁之意...
綾小路雷太 12:53 PM 07-28-10
作者: Noyeah:
兩樣都唔係... 醉翁之意...
哦....咁你仲唔快D約人?
Diana 02:26 PM 07-28-10
http://www.gaforum.org/showthread.ph...80#post8652780
自己去睇...唔係度講...
HI_Ricky 03:00 PM 07-28-10
http://www.gaforum.org/showthread.ph...80#post8652780
自己去睇...唔係度講...
我見到.... 指甲油...
龍寶寶 03:25 PM 07-28-10
作者: 綾小路雷太:
水.....我同老野有個朋友需要一部psp......幫幫手幫幫手
(龍爺,我地為左可以成團,呢舖冇面俾XDDDD)
唔係我要,幫朋友買,我本身已經有3部PSP
Seppie 03:31 PM 07-28-10
擺去yahoo auctions 價高者得啦~~
Diana 04:56 PM 07-28-10
我懶=.=如果唔係就唔會擺係家發毛左2年...XD
藍莓咖啡 09:59 PM 07-28-10
感覺YAHOO BID是很麻煩的......從來沒用過
emoil 10:00 PM 07-28-10
作者: HI_Ricky:
我見到.... 指甲油...
想幫襯買番支??
龍寶寶 11:14 PM 07-28-10
我懶=.=如果唔係就唔會擺係家發毛左2年...XD
你部1000機唔啱我朋友用,而且太貴
HI_Ricky 11:32 PM 07-28-10
作者: emoil:
想幫襯買番支??
hmm......基於某D因數....我屋企有好多O.P.I.....而且本身我唔用的........
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 

返回主題版面