Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 04-05-10, 11:36 PM   #1
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
引用:
作者: monster8 查看文章
我今日出左去睇, 見到SHARP 37A66, 同PANASONIC 37S10, 兩部都差唔多價錢, 不過我PREFER SHARP多D, 因為佢雖然唔係IDTV, 不過佢跟個8仔雙TUNER STB, 比較抵D..
我過年前買左a66

當時我又係用s10做比較,最後受唔住a66個價就買左a66
同埋隻8仔都值成千蚊啦

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-10, 11:50 PM   #2
monster8
Game Master

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: jlai 查看文章
我過年前買左a66

同埋隻8仔都值成千蚊啦
隻8仔係成2千蚊, 不過因為買完S10我都要買STB, SO, 我買A66 LA..
monster8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 12:10 AM   #3
jlai
下一站 南美....

引用:
隻8仔係成2千蚊, 不過因為買完S10我都要買STB, SO, 我買A66 LA..
用8仔一個唔好處係電視個remote會癈左武功
因為你只可以去8仔input果個台睇電視

舊 04-06-10, 12:38 AM   #4
monster8
Game Master

引用:
用8仔一個唔好處係電視個remote會癈左武功
因為你只可以去8仔input果個台睇電視
用一個仲好, 我唔洗再教我老豆用IDTV同STB
舊 04-06-10, 01:00 PM   #5
jlai
下一站 南美....

引用:
用一個仲好, 我唔洗再教我老豆用IDTV同STB
其实都有点烦恼,一去左其他台唔識襟返去八仔個台
我屋企就係咁

舊 04-06-10, 10:58 PM   #6
hehe_li
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
各位師兄

我想買部 idtv 32" full HD
邊隻牌子型號好

我睇過SAMSUNG 32B6000 要成7千尾, 呢隻得唔得

LCD TV我真係新手上路, 隔離台又話多打手, 有冇人幫幫手俾意見
hehe_li 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 11:12 PM   #7
monster8
Game Master

引用:
作者: hehe_li 查看文章
各位師兄

邊隻牌子型號好

我睇過SAMSUNG 32B6000 要成7千尾, 呢隻得唔得

LCD TV我真係新手上路, 隔離台又話多打手, 有冇人幫幫手俾意見
我睇左一排, 如果SAMSUNG 32吋都7K, 都係TOP MODEL LA, 咁得SONY有得你睇下
舊 04-06-10, 11:37 PM   #8
jlai
下一站 南美....

引用:
作者: hehe_li 查看文章
各位師兄

邊隻牌子型號好

係price。com睇6999 wor
睇spec好ok呀
不過我就覺得有0的貴囉。。
你呢部係貴在佢係100hz囉。咁我又睇唔出個分別。。
同埋呢版都有版友話,買部平平地用住先,等過兩年出oled先買新野好過
samsung呢部led有少少過度性產品feel

舊 04-08-10, 06:07 PM   #9
一一
God of Gamer
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
我過年前買左a66

同埋隻8仔都值成千蚊啦
想問下你6900係邊度買?
我見百記/風雜賣$7999
只係見到網上華仁會賣$6880,但唔知可唔可信
http://www.price.com.hk/product.php?p=111554
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-10, 08:50 PM   #10
monster8
Game Master

引用:
作者: 一一 查看文章
http://www.price.com.hk/product.php?p=111554
我個隻A66個價係$6800..
舊 04-08-10, 10:20 PM   #11
jlai
下一站 南美....

引用:
作者: 一一 查看文章
http://www.sweethome128.com.hk/
我好多電器都係幫襯佢地
send個email去問價,ok俾100蚊訂,貨到付款

我係1月底買既,依家應該又平左

舊 04-08-10, 10:46 PM   #12
一一
God of Gamer
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
http://www.sweethome128.com.hk/
我好多電器都係幫襯佢地
send個email去問價,ok俾100蚊訂,貨到付款

我係1月底買既,依家應該又平左
thanks!~
send email去問問先
引用:
我個隻A66個價係$6800..
邊度買,請問
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
01/02 球 季 英 超 聯 賽 最 高 週 薪 球 員 雙星 體育版 0 05-29-02 11:23 AM

現在的時間是 03:36 AM

手機版 | APP版