Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

查看投票結果: 你係咩型?
你係 A 型 0 0%
你係 B 型 5 22.73%
A + B 3 13.64%
多數 A 、有時 B 2 9.09%
多數 B 、有時 A 4 18.18%
兩種都唔係 8 36.36%
投票者: 22. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 02-03-10, 11:59 AM   #51
司狼神威
Game Master
我懶故我在

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagDerekLaw
問題在於因為有 b 所以有 a
冇b,a 又點出現呢?

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-10, 01:22 PM   #52
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 斷空我 查看文章
完全明白~

生活有了問題, 唔係應該坐底互相了解發生咩事, 再平心靜氣地討論點解決咩?
好多時好多事, 你有你concern, 佢亦有佢concern; 你覺得佢應該點點點時, 佢又何嘗唔覺得你應該點點點呢?
成件事逆向思考左, 變成你應該點點點, 你唔應該點點點, 弊~
2個人相處, 變成"你應該點點點", 充滿了批判的意味, 生活相處變成你在上, 佢在下, 佢一言一行都需要你來審批, 咁相處, 好咩?
之前問極佢都唔肯講佢諗咩野 所以覺得好迷茫
我成日都想佢講比我聽, 佢想我點點點
不過佢就唔講 , 依家講左, 就冇問題

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-10, 02:02 PM   #53
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
追求時B, 拍施時A, 結婚後C.....

舊 02-03-10, 06:47 PM   #54
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
之前問極佢都唔肯講佢諗咩野 所以覺得好迷茫
我成日都想佢講比我聽, 佢想我點點點
不過佢就唔講 , 依家講左, 就冇問題
如果佢唔想講又逼佢講,結果適得其反。
呢個時候就係時候使軟的了b

舊 02-04-10, 09:38 AM   #55
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
如果佢唔想講又逼佢講,結果適得其反。
呢個時候就係時候使軟的了b
我永遠都係先使軟功。

舊 02-04-10, 01:28 PM   #56
綾小路雷太

引用:
我永遠都係先使軟功。
但係結果妳好大壓力喎。

舊 02-04-10, 01:46 PM   #57
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
但係結果妳好大壓力喎。
依你之見如何?

舊 02-04-10, 01:48 PM   #58
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
任何事情都係相對既.....

舊 02-04-10, 02:14 PM   #59
綾小路雷太

引用:
依你之見如何?
有可能係根本結構個度出左問題?我理解唔多,所以不敢妄下判斷-3-

舊 02-04-10, 04:01 PM   #60
R4lauchai
Junior Member

註冊日期: Dec 2009
我係多數B, 有時A

舊 02-04-10, 10:06 PM   #61
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
我點都有B, 不過大多數都一定係A

舊 02-05-10, 06:19 PM   #62
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
話一個事實比大家聽
女人唔可以縱...當然要一啖沙糖一啖屎

舊 02-05-10, 06:26 PM   #63
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
作者: 某F 查看文章
話一個事實比大家聽
女人唔可以縱...當然要一啖沙糖一啖屎
Vice versa. Shall we say that's actually part of human nature?

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:28 AM

手機版 | APP版