Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 12-15-09, 10:14 AM   #1
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
黎得快..去得也快..

近排識左個女仔,係fd介紹識ge…
第一次約出黎見面佢好熱情,又撓手又瞓落我膊頭度…
到第二次出黎我地一齊去唱k,都已經玩到癲哂咁滯..

其實我都知佢俾人感覺係一個wet妹, 佢自己都係咁話自己..
但係第二次約出黎果晚我送佢返屋企, 同佢坐喺公園傾計, 佢講左好多佢ge過去俾我知..
例如佢原來有bf..但係就已經唔見左人成個星期..講下講下佢就喊左出黎..

當然佢講之前我都有d從佢ge言行中估到佢係一個點ge人..但係我從未介意過.. 因為一開始我自問只係各取所需, 唔會同佢認真..佢都一樣..
但係後來知道左佢ge過去, 佢喊果陣一定唔係扮出黎..係好真..好需要人關心…(不過最後發現永遠都唔會係我)

到最後約出黎果日..我終於忍唔住同佢講我點諗, 點知佢都係未放得低佢個bf…
其實件事當中有好多細節..但係尊重佢我唔想講太多..希望各位見諒,我只係想呻下..
話者由一開始我就唔好咁認真, 今日就唔會搞到咁ge地步..但係認真對一個人..有錯咩..?

希望各位唔好點話個女仔..
錯既唔係佢..

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-09, 11:15 AM   #2
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
人類係會選擇性接受一d 自己想聽/睇/知既野, 其他唔想聽/睇/知既就當無出現過....

舊 12-15-09, 11:18 AM   #3
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: frankylui 查看文章
明白你既感受。
不過既然你一開始明白你同佢只係各取所需,但結果又因同情佢的遭遇而泥足深陷
會唔會覺得自己有點玩火自焚?

舊 12-15-09, 11:38 AM   #4
frankylui
Crazy Gamer

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
明白你既感受。
不過既然你一開始明白你同佢只係各取所需,但結果又因同情佢的遭遇而泥足深陷
會唔會覺得自己有點玩火自焚?
其實由開始中意佢果陣,我已經知唔會有咩結果..但係我仍然"中"個頭埋去..
我自己都唔知點解…
不過依家ok啦..聽到佢親口拒絕左我,我已經成個人鬆哂,雖然點都要少少時間去忘記佢

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
舊 12-15-09, 12:07 PM   #5
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: frankylui 查看文章
其實由開始中意佢果陣,我已經知唔會有咩結果..但係我仍然"中"個頭埋去..
我自己都唔知點解…
不過依家ok啦..聽到佢親口拒絕左我,我已經成個人鬆哂,雖然點都要少少時間去忘記佢
見到你明白自身處境都好D。
呻下無妨,不過如你所謂,係時候要起返身再黎過嚕。加油。

舊 12-15-09, 12:53 PM   #6
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
其實無話認真就係有錯,
有好多事如果自己唔認真、仲會發展唔到落去添;
只不過認真之餘,都仲會有其他因素影響,
例如對方鍾唔鍾意自己、對方識唔識處理感情、對方同自己夾唔夾...... etc. ,
唔一定因為我地認真、就會有一個好結果。

我覺得,如果大家都有講清楚,
其實已經好好,總好過不明不白咁拖落去丫......
而家樓主同對方關係係點? =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-09, 01:00 PM   #7
frankylui
Crazy Gamer

引用:
作者: Middle 查看文章
其實無話認真就係有錯,
有好多事如果自己唔認真、仲會發展唔到落去添;
只不過認真之餘,都仲會有其他因素影響,
例如對方鍾唔鍾意自己、對方識唔識處理感情、對方同自己夾唔夾...... etc. ,
唔一定因為我地認真、就會有一個好結果。

我覺得,如果大家都有講清楚,
其實已經好好,總好過不明不白咁拖落去丫......
而家樓主同對方關係係點? =)
紅字真係講中哂..
依家都仲會喺msn傾下計ge,不過唔會多ga la算係朋友lor=]

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
見到你明白自身處境都好D。
呻下無妨,不過如你所謂,係時候要起返身再黎過嚕。加油。
多謝你鼓勵, 我會好快再企番起身的了

論壇跳轉

現在的時間是 03:02 PM

手機版 | APP版