Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 
<<繼續談情>>>25歲有男朋友既女仔點識多個男朋友
Seppie 01:13 AM 08-01-09
係lor
如題 ()
Gundam MK-2 01:21 AM 08-01-09
想騎牛拉馬乎?
Seppie 01:22 AM 08-01-09
作者: Gundam MK-2:
想騎牛拉馬乎?
我又想睇下大家對呢d topic 有咩反應
又有咩好suggestions

反正興用年齡+status o係度開topic ma
POKA 01:24 AM 08-01-09
作者: Seppie:

你出到聲,即有一條長人龍等住做你bf啦
Seppie 01:26 AM 08-01-09
作者: POKA:
你出到聲,即有一條長人龍等住做你bf啦
溫馨提示:
呢度係討論區, 唔係揮手區

回topic
有時真係唔明點解d人可以一腳踏2/n 船lor
仲要神不知鬼不覺
Middle 01:27 AM 08-01-09

請唔好見其他人咁樣開、你又咁樣開topic ,
除非你係認真想討論或問人意見,敬請留意。
Seppie 01:27 AM 08-01-09
作者: Middle:
請唔好見其他人咁樣開、你又咁樣開topic ,
除非你係認真想討論或問人意見,敬請留意。
我好認真架

我已經早你d 講左
有時真係唔明點解d人可以一腳踏2/n 船lor
仲要神不知鬼不覺
咩Feel 01:28 AM 08-01-09
/ FB 喪去人地wall留言
/ 浦多D識得人多D自然機會都多D
龍寶寶 01:28 AM 08-01-09
沙皮講一聲就大把人爭住來,場面一定好壯觀
Seppie 01:33 AM 08-01-09
作者: 咩Feel:
/ FB 喪去人地wall留言
/ 浦多D識得人多D自然機會都多D
= =
好多人都話去浦去飲野好易識/溝仔
不過....好唔安全咁架wor
會唔會好易俾人滾上床架.........
我唔係要 既床友wor
咩Feel 01:43 AM 08-01-09
= =
好多人都話去浦去飲野好易識/溝仔
不過....好唔安全咁架wor
會唔會好易俾人滾上床架.........
我唔係要 既床友wor
起~講清楚D嘛
去下D聯誼囉
綾小路雷太 01:58 AM 08-01-09
唔好講咁多啦妹,有肯出圖咪自然有真相囉

如此簡單的道理,咁都唔明?
c_fu 02:26 AM 08-01-09
其實...一個都已經夠煩..
邪氣小貓 08:40 AM 08-01-09
真係黎開呢條TREAT....

其實,以我觀察,只要個女仔樣貌同待人接物正正常常就已經九成會有人走埋黎。

之後就睇當時人心態係點,受定唔受啫......
stephen1980 09:42 AM 08-01-09
EASY啊,見到目標電佢兩眼,之後同佢講你家下要後備情人,樓主禁靚,無咩男人唔動心啊
jlai 10:05 AM 08-01-09
唔好話俾人知自己有男朋友咪會搵到多個男朋友囉
同事/朋友/生意伙伴/舊同學全部都有機
macross7ra 11:14 AM 08-01-09
因為人都是不易知足的動物
Norm 11:17 AM 08-01-09
不如開一個大既交友TOPIC啦,如何識男女(性)朋友
我先.."一個28歲有女朋友,無錢,有工作既男仔點識多個女(性朋友"
XDDDDDDDDDDDDD
stephen1980 11:19 AM 08-01-09
禁玩落去,不如開左揮手區比大家玩好了
小海獅 11:21 AM 08-01-09
作者: Norm:
不如開一個大既交友TOPIC啦,如何識男女(性)朋友
我先.."一個28歲有女朋友,無錢,有工作既男仔點識多個女(性朋友"
XDDDDDDDDDDDDD
個性字括住左令我諗歪左tim
定係真係討論點樣搵(性)朋友
irismong 11:23 AM 08-01-09
識多個會好麻煩架喎....
朝早見一個... 夜晚見一個...
煩都煩死咯~~~
DevilElvis 04:23 PM 08-01-09
無聊,想要觀音兵定係要男友?
Seppie 04:29 PM 08-01-09
作者: DevilElvis:
無聊,
我有話我要搵咩
龍寶寶 04:35 PM 08-01-09
作者: DevilElvis:
你當沙皮係普通人已經係大錯特錯的事,只要佢想收兵就必定大把人爭住排隊
Rotagen 04:45 PM 08-01-09

very simple
你同某會員講受溝咪可得到男友
1 2 3 4 5 6 

返回主題版面