Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
電視遊戲討論版>[XBLA] 電脳戦機 Virtual On Oratorio Tangram Ver.5.66
LYH1 11:17 AM 02-25-09
可以出 Force live 4vs4就好 不過lag機
now_loading 11:19 AM 02-25-09
作者: 破戒僧:
9成唔會出twin stick o架啦, 上次PS2 Marz都冇出啦, 呢隻XBLA點會出...
btw, temjin背脊部DC唔知會唔會換埋做xb360...
希望用番DC, 我已經當左SS/DC 係temjin 靈魂

temjin 比人 KO 時, 部XB360 可能會出三...
Rance 11:21 AM 02-25-09
唔慌有live對戰架啦?
mario0606 11:23 AM 02-25-09
4月出,巧合4月出既機戰K會出電腦戰機
剛剛好可以做勢
now_loading 11:23 AM 02-25-09
作者: ★星人DX★:
出孖的 出孖的
無出孖的我唔制

有得online 焗你要制
Thaws 11:24 AM 02-25-09
作者: 小昭Teddy:
其實, 我希望呢隻只不過係試金石, 之後會出新既孖叉安
難....之前7.7已經講講講講講講左N年出, 出到而家都係出條毛...

sega而家資源放左係新o個隻10on10度
now_loading 11:29 AM 02-25-09
最好 XBLA 出多d DC game, 出埋 Gundam DX online 更好
D.K. 11:36 AM 02-25-09
作者: 小昭Teddy:
冇左機頂蓋睇唔到佢load碟
PS2 o個代已經冇再用殼, 隻碟完全外露啦

4月發售預定播, 唔改期o既出到孖的o既機會真係少o的囉
冇孖的真係好唔方便....但係點都會支持下
Montague 11:52 AM 02-25-09
wah正呀 不過出一集新的virtual on比我我會更開心
wing 11:57 AM 02-25-09
作者: diabloex:
最好 XBLA 出多d DC game, 出埋 Gundam DX online 更好
呢隻同 GUNDAM DX其實好似, 2款都係只在日本吃得開的機械人對戰, 而且都係要online先可以發揮真價, 不過呢隻的fans會比Gundam DX少, 不過呢堆fans都餓game好耐了.....

如果呢隻sell得好, 話唔到bandai真係會將gundam DX放上去 XBLA.... 如果係就正law.....
wing 12:00 PM 02-25-09
作者: Montague:
wah正呀 不過出一集新的virtual on比我我會更開心
以sega依家人才淍零的情況, 新作變雷作的機會好大.... sega rally, 戰斧都有版你睇la. 比舊作反而穩陣.
delkong 12:28 PM 02-25-09
真係超正、以前街機成日打
Fungfelix 12:36 PM 02-25-09
唔知畫面有冇提升~?
連線質素都係考慮因素~
nds新手 12:42 PM 02-25-09
係咪即係九龍灣德福2期virtual zone射籃球機後面果兩部?
nitsana 12:47 PM 02-25-09
XBLA game 唔會特登出 twin stick 咁大成本吧 >.<

當然想佢出twin stick 啦<妄想中>
ai. 01:27 PM 02-25-09
依家只希望voot好賣,之後sega肯快些出Border Break家用版,而且係360係有份就ok~

其實依隻voot有無講明有online對戰?
破戒僧 01:47 PM 02-25-09
作者: AiStudio:
其實依隻voot有無講明有online對戰?
暫時睇段字好似無明確講話有, 要睇下佢所謂追加"各種新元素"係乜了...
石光 01:51 PM 02-25-09
背後部機會唔會變成XBOX360
ai. 01:57 PM 02-25-09
暫時睇段字好似無明確講話有, 要睇下佢所謂追加"各種新元素"係乜了...
咪住~係"各種新要素"之前個句好似寫左通信對戰x始x....
司狼神威 02:00 PM 02-25-09
佢出 twin stick
我出 $$$$$
naytk 02:01 PM 02-25-09
咪住~係"各種新要素"之前個句好似寫左通信對戰x始x....
係,佢冇寫錯就係可以online對戰~
王小虎 02:07 PM 02-25-09
作者: 石光:
背後部機會唔會變成XBOX360
360個面難認出
破戒僧 02:07 PM 02-25-09
單睇中文漢字好似係, 但全句我就唔識睇, 所以唔肯定
money 02:19 PM 02-25-09
作者: naytk:
係,佢冇寫錯就係可以online對戰~
冇錯 可以online對戰
句野係咁講
now_loading 02:26 PM 02-25-09

rank........ 至少都係掛...
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面