Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 
Neo Entertainment TREND>"耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映
昏迷童子Sleepy 10:59 PM 02-13-09
衞冕失敗......:-)

下集有兩代天使對決......:-) :-)
昏迷童子Sleepy 11:00 PM 02-16-09
玩具大王已經成功將個節目獎門人化......:-)
boss 11:06 PM 02-16-09
一個JJ殺哂..:-)
sqling 11:13 PM 02-16-09
作者: boss:
根本唔同等級:-)
Busconcamp 11:29 PM 02-16-09
作者: sqling:
1個頂晒d士多啤梨蘋果橙...:-) :-)
昏迷童子Sleepy 12:58 AM 02-17-09
作者: boss:
作者: sqling:
等於你打機戰(not Z)
一部Nu衝入堆綠渣海
咪話八部啦,八十部都未驚過......:-) :-) :-)

作者: Busconcamp:
1個頂晒d士多啤梨蘋果橙...:-) :-)
查過舊post
其他七個係得橙同忌廉間唔中有人提下
至於蘋果...最多人記得的反而係佢走左去中央十台拍AV...事務所......:-) :-) :-)
雷火武 01:13 AM 02-17-09
唔記得左睇今日個集呀:-)
JJ呀:-)
昏迷童子Sleepy 01:23 AM 02-17-09
作者: Deviantnip:
唔記得左睇今日個集呀:-)
JJ呀:-)
聽晚仲有...放心......:-)
基路亞 09:16 AM 02-17-09
對比之下~ JJ 真係好掂! :-)
不過佢琴日個look 有d 似泳兒~ :-)
Tseee 10:35 AM 02-17-09
又玩d cream -_-..
昏迷童子Sleepy 11:47 AM 02-17-09
作者: Tseee:
又玩d cream -_-..
以後凡係有cream的節目都咪鬼搵玩具大王果班獎門人常客啦!!@#$!@#$!$@......:-)
westpat 12:50 PM 02-17-09
JJ笑既樣好:-) :-)
metal snake 03:13 PM 02-17-09
作者: 昏迷童子Sleepy:
以後凡係有cream的節目都咪鬼搵玩具大王果班獎門人常客啦!!@#$!@#$!$@......:-)
你覺得呢類咁既遊戲節目可以請到咩特別人物上去?
有少少名氣既花旦小生/藝員都唔想上呢D遊戲節目玩D咁既低級無聊遊戲啦:-)
希望最後個集可以玩埋後面個咋天使:-)
昏迷童子Sleepy 06:30 PM 02-17-09
作者: metal snake:
你覺得呢類咁既遊戲節目可以請到咩特別人物上去?
有少少名氣既花旦小生/藝員都唔想上呢D遊戲節目玩D咁既低級無聊遊戲啦:-)
希望最後個集可以玩埋後面個咋天使:-)
本童子冇話要佢請d一二線星星上去喎...:-)
本童子只係唔想個個遊戲節目都係忌廉漫天飛舞0者......:-) :-)

其實上禮拜開始已經有game拖埋班天使落場......:-)
Joe 10:48 PM 02-17-09
估唔到jj咁長氣o.o
昏迷童子Sleepy 11:19 PM 02-17-09
今晚連哈林都俾JJ影響左
成晚幾次都講番味分高下......:-)

聽晚達哥+Benz雄......:-) :-)
Busconcamp 11:04 PM 02-18-09
今集剩返7粒暗sing...:-)

另...
劉以達係真癲定假喪...上親節目都...:-)
昏迷童子Sleepy 11:25 PM 02-18-09
今集剩返7粒暗sing...:-)

另...
劉以達係真癲定假喪...上親節目都...:-)
粒苺成日玩失蹤......:-)
昏迷童子Sleepy 10:49 PM 02-20-09
開場歌轉左俾班天使唱......:-)
監製開始見到冇俾show time佢地的問題喇喎......:-)a
雷火武 11:40 PM 02-20-09
作者: 昏迷童子Sleepy:
開場歌轉左俾班天使唱......:-)
監製開始見到冇俾show time佢地的問題喇喎......:-)a
係啦
跟本最吸引人睇既野
收收埋埋
點得架
拎出來益大家啦:-)
凍檸茶 11:45 PM 02-20-09
黃衫o個個ok喎
Metal Gear NT 11:47 PM 02-20-09
作者: 凍檸茶:
黃衫o個個ok喎
英雄所見略同:-)
其實我覺得平均計今次係好過上輯不少
只係上輯有個JJ一個打十個......
Busconcamp 11:55 PM 02-20-09
作者: Deviantnip:
係啦
跟本最吸引人睇既野
收收埋埋
點得架
拎出來益大家啦:-)
主角...配角...原來係錯覺...:-)
作者: Metal Gear NT:
英雄所見略同:-)
其實我覺得平均計今次係好過上輯不少
只係上輯有個JJ一個打十個......
JJ一出...8位升仙天使變回8件蛋散...:-) :-)
昏迷童子Sleepy 12:17 AM 02-21-09
主角...配角...原來係錯覺...:-)

JJ一出...8位升仙天使變回8件蛋散...:-) :-)
節目名都講左啦...(已)分高下丫嘛......:-)
赤武神 01:20 AM 02-21-09
作者: 凍檸茶:
黃衫o個個ok喎
黃衫你指在四葉草3/日本東北咁過祭好麻煩果件!?:-)
1 2 3 4 5 6 7 

返回主題版面