Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
電影版>平、靚、正、新、舊...影碟情報站 (歡迎報料!)
wing 06:12 PM 03-11-08
d 價好浮動的, 好似異形同鐵血戰士系列, 最初係每集18 / 28 (雙碟版), 後來變到 3x, 4x一集, 早一輪又變番20, 但之後異形又升番.
wing 06:14 PM 03-11-08
作者: W!LL:
die hard原來有1,2,3集sp.ed
唉, 我舊年聖誕左右先買番3區die hard 1-3合集dvd, 3集加埋得一隻special feature, 而且die hard 3冇alternative ending, 但價錢就係呢幾套日版碟的幾倍....
bear007 07:51 PM 03-11-08
今日入左套Waterboy2, $98
HFK 09:44 PM 03-11-08

身水身汗。。買到2隻dvd
死筆加動森
33蚊唔該
arcadia 10:13 PM 03-11-08
海猿原來只係limit love, 並非1&2, Sorry各位
1DVD主篇+3DVD特典 突然冇左興趣

今日再去睇
ET sp.ed $18
die hard原來有1,2,3集sp.ed
大白鯊1 及 2~4 box set
speed1 雙碟版
仲有d係兩套戲一個package
異型系列貴哂, 好癲
大奧 4DVD $58
回到未來1~3 @$20

個人覺得鐵達尼, KingKong既sp.ed好抵買

海猿limit love好睇d
所以無1都不重要
如果有brother見到通知聲
唔明大白鯊1點解會貴d
W!LL 11:25 PM 03-11-08
limit love有呀$38
係1/F, S_y music隔離間"舖_仔"有 ~
真仔 11:30 PM 03-11-08
dn 15$入手
半熟蕃茄 11:40 PM 03-11-08
今日見到kill bill 日版......不過要$98....等下先
之前我有一區放左....卒之可以買返....始終日版正好多(紅色血)
W!LL 11:44 PM 03-11-08
丫記得仲有魔介1雙碟版, 好似$48, 係好似, 唔sure
com1010hkjp 11:48 PM 03-11-08
快d有倒A 1-52集boxs la
真仔 11:50 PM 03-11-08
作者: com1010hkjp:
快d有倒A 1-52集boxs la
出左就通知一下
我好想要
DevilElvis 01:25 AM 03-12-08
丫記得仲有魔介1雙碟版, 好似$48, 係好似, 唔sure
yup,我仲問如果有1-3 boxset記得留定套比我(講笑,實情係想問有冇機會番)

另買o左 Death Note + King Kong (total:$43)
基路亞 01:41 AM 03-12-08
加字幕係咪一定要電腦睇?
koala 08:28 AM 03-12-08
作者: 基路亞:
加字幕係咪一定要電腦睇?
一定要=.=

LD年代,要睇字幕,加部字幕機就得
以前租日本LD動畫都係連埋一盒字幕帶
而家應該冇呢D野啦
半熟蕃茄 08:54 AM 03-12-08
作者: koala:
一定要=.=

LD年代,要睇字幕,加部字幕機就得
以前租日本LD動畫都係連埋一盒字幕帶
而家應該冇呢D野啦
唔係la,而家dvd時代,都有字幕帶,可以去德發睇下....好多人買1區碟都買埋字幕帶(不過好似唔係套套有出)
HFK 08:56 AM 03-12-08
作者: DevilElvis:
yup,我仲問如果有1-3 boxset記得留定套比我(講笑,實情係想問有冇機會番)

另買o左 Death Note + King Kong (total:$43)
好多隻DVD都唔知咩來
wing 10:27 AM 03-12-08
作者: HFK:
好多隻DVD都唔知咩來
插入架內果d好多都係不知名作品, 但其中都有唔少N年前的經典作品.

封面見光果d好多都係大作, 就算間中有the day after tomorrow呢d爛作, 都有特技可以睇.

如果見封面果d你好多都唔識.... 恭喜你, 證明你係一個年青人
issoccer 12:11 PM 03-12-08
$15 DEATH NOTE入手, 各位BROTHER~~~仲有冇好介紹呀?
wing 12:28 PM 03-12-08
作者: issoccer:
$15 DEATH NOTE入手, 各位BROTHER~~~仲有冇好介紹呀?
braveheart 同 master and command, 兩套分別講歷史同海戰的古裝戰爭片, 係呢度可能較少人識但其實十分正的好戲.

Apollo 13: 美國登月任務的真人真事改編, 緊張好睇

Galaxy Quest: 戲中戲成為現實, 構思非常正, 鍾意星空奇遇記或其他科幻片就唔好錯過.
DevilElvis 02:19 PM 03-12-08
其實想問下Death Note & King Kong日版DVD有冇英文字幕揀o架
ELT 02:29 PM 03-12-08
其實想問下Death Note & King Kong日版DVD有冇英文字幕揀o架
dn冇kk有
基路亞 02:31 PM 03-12-08
DN 淨日文字~ 我自己OK~ 屋企人要中/英...
DevilElvis 02:37 PM 03-12-08
作者: 基路亞:
DN 淨日文字~ 我自己OK~ 屋企人要中/英...
DN唔緊要,因為我之前己經買o左3區版
IDGAF 03:30 PM 03-12-08
希望明天可以抽時間去睇下…(都賣得7788了吧…)

突然醒起屋企全部PC的DVD-ROM都係3區的…
只有一部國產全區DVD,如果隻日版DVD無英文字幕對我嚟講都係癈的…

宜家有咩日版DVD,又平又有英文字幕推介?
DevilElvis 04:46 PM 03-12-08
作者: 機場美少年:
希望明天可以抽時間去睇下…(都賣得7788了吧…)
DeathNote & KingKong我噚晚去買仲有成大[棟]

女王果隻CD好正 ,個樣又索
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面