Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 05-03-13, 04:49 PM   #776
Chris Redfield
God of Gamer
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
半年都夠我地有排打BO2,如果作唔再成日disconnect我既話...
Boris之後既受害者係你?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-13, 05:50 PM   #777
rapperjohnny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
Boris之後既受害者係你?
成日打打下或岩岩開場就彈,結果話server is full入唔返黎同你地打
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-13, 05:51 PM   #778
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
引用:
成日打打下或岩岩開場就彈,結果話server is full入唔返黎同你地打
哈哈,咁冇計啦

近排玩緊隻path of exile,可能會少玩左cod

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-13, 05:54 PM   #779
wir

註冊日期: Apr 2011
引用:
router 問題?
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-13, 07:21 PM   #780
Echo01
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
引用:
應該係router問題...
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-13, 11:59 AM   #781

但之前冇發生過呢d喎@@
舊 05-08-13, 09:57 AM   #782
クリス.レッド

用開peacekeeper等武器都係用滅聲器
間唔中用下裝左long barrel既MSMC都唔錯又遠又大力

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 06-06-13, 11:34 AM   #783
權愛真

註冊日期: Oct 2010
T社班人係咪走火入魔?
人地d game最多都係…改返強d野…
佢地就不斷改弱改弱…搞到好多槍都"濕哂水"…有咩好玩?
仲要改到依家? 出左半年有多啦wor…

聽講下次更新,連個配件stock都要改弱…
真係傻傻地……
身邊既人好多都話,唔會再買T社出既COD。
我都係咁話。

MW3已經爛…真係一山還有一山低…
真懷念MW2的時候。
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-13, 01:12 PM   #784
wir

引用:
作者: 權愛真 查看文章
T社班人係咪走火入魔?
人地d game最多都係…改返強d野…
佢地就不斷改弱改弱…搞到好多槍都"濕哂水"…有咩好玩?
仲要改到依家? 出左半年有多啦wor…

聽講下次更新,連個配件stock都要改弱…
真係傻傻地……
身邊既人好多都話,唔會再買T社出既COD。
我都係咁話。

MW3已經爛…真係一山還有一山低…
真懷念MW2的時候。
我又唔覺得今集武器系統爛, 甚至覺得好好
而家個武器平衡幾好, 把把槍都有人玩
起碼唔駛好似之前咁全世界都用fal select fire, 見到都悶

之前幾集cod 仲差, 大部份人黎黎去去都係用個幾把槍e.g. l96a1, ak47, ak74
今集有唔少人只攞手槍衝, 玩法多左好多, 以前邊有
舊 06-21-13, 01:41 AM   #785
wir

可能已經無乜人留意

revolution dlc map pack 免費試用, 由今日開始俾你玩到24/6

http://www.charlieintel.com/2013/06/...-20th-for-ps3/

仲有無人玩緊架
舊 06-21-13, 02:55 AM   #786
Echo01

引用:
作者: wir 查看文章
可能已經無乜人留意

revolution dlc map pack 免費試用, 由今日開始俾你玩到24/6

http://www.charlieintel.com/2013/06/...-20th-for-ps3/

仲有無人玩緊架
雖然已經退役, 但依然有去youtube睇top ten~

話說又有新DLC了~
舊 06-21-13, 04:08 AM   #787
wir

引用:
作者: Echo01 查看文章

話說又有新DLC了~
退役...

呢排成日見你都係打single player 既game

幾時先join 番我地一齊打

定係等緊下一集cod?
舊 06-21-13, 10:28 AM   #788

引用:

話說又有新DLC了~
即係今晚要玩下隻BO2

引用:

話說又有新DLC了~
退役!?點解啊?
舊 06-21-13, 07:28 PM   #789
Echo01

太多舊GAME要清, 完全吾夠時間...

(hitman, castlevania一半進度. KH1.5同RAGE 玩佐少少. NG3:RE同tomb raider 未拆 = =")

BTW ghost 你地會買PS3, PS4定XBone 版本?
舊 06-21-13, 07:35 PM   #790
クリス.レッド

我應該買PS3版先,之後出PS4機連game

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 06-21-13, 10:06 PM   #791
wir

ps3 啦, ps4 起碼等半年至一年先買

boris, 你打算玩rage 同tomb raider? 遲d 一齊boost trophy 吖
舊 06-22-13, 11:16 PM   #792
Echo01

引用:
作者: wir 查看文章
ps3 啦, ps4 起碼等半年至一年先買

boris, 你打算玩rage 同tomb raider? 遲d 一齊boost trophy 吖
好啊~ NO PROBLEM
舊 06-24-13, 11:22 AM   #793

我都應該買PS3版先
舊 06-27-13, 02:06 PM   #794
fmwp167

註冊日期: Nov 2008
PSN  IDfmwp167
近來打機時間真係銳減
大家幾好嗎?
好掛住你地

仲有無玩COD呢?

見大家傾下隻GHOST 買咩版
我應該都仲係買PS3版先
到時有機會就再一齊玩吧

PS4 應該等佢出左半年 - 一年之後先買
fmwp167 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 11:57 AM   #795
wir

引用:
作者: fmwp167 查看文章
近來打機時間真係銳減
大家幾好嗎?
好掛住你地

仲有無玩COD呢?

見大家傾下隻GHOST 買咩版
我應該都仲係買PS3版先
到時有機會就再一齊玩吧

PS4 應該等佢出左半年 - 一年之後先買
hi, 兄弟好耐無見

我地都仲有繼續玩bo2

好多野都升爆左...server 又越黎越少人玩, 搵game 越黎越難

keep 住玩都係為左同班識既一齊吹下水

等下一隻cod 啦
舊 05-21-24, 03:23 PM   #796
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

皮套cosplay

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Call of Duty Black Ops 2 (已售) ahleung 電視遊戲討論版 882 09-21-13 01:17 PM
[多機種] [PS3/XB360] Call of Duty: Black Ops 討論區 LKC 攻略及心得交流區 372 06-29-11 01:56 PM
[多機種] Call of Duty 5 imgahou 電視遊戲討論版 394 01-12-11 11:16 PM
call of duty 2 α+β PC電腦遊戲討論版 1 10-31-05 10:16 PM
Call of Duty 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 55 10-09-04 11:58 AM

現在的時間是 01:04 AM

手機版 | APP版