Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-28-21, 07:07 PM   #1
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
要拿光之翼胡索要50擊破數,我不用他一周目應該拿不到

今集沒得幫沒出擊的隊員升擊破數,又沒小隊很多想用的人也用不了

拿到老馬修的新機不錯用

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-21, 11:34 PM   #2
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
冇T-Link都唔洗咁頹
曉擊霸XXX其實同OG部エクスバイン係平行時空定又係分L同R?

部30th搞乜成部積木版突擊

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-21, 05:34 PM   #3
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Tano 查看文章
冇T-Link都唔洗咁頹
曉擊霸XXX其實同OG部エクスバイン係平行時空定又係分L同R?

部30th搞乜成部積木版突擊
琴日youtube見到有all attacks睇,原來果部已經係後繼機
真心覺得,唔係好夠
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-21, 07:44 PM   #4
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
今集沒得幫沒出擊的隊員升擊破數,又沒小隊很多想用的人也用不了
其實都叫有,不過要自己係移動到搵而且無得選咩人拎到,你會見有有!,按落去會問你移動而唔係入關,會其中兩個EXP+500、撃落數+2、PP+20

30th個設計真係... 只係樣唔同,加多一招,頭幾招同之前一樣,不過今集重點都唔係佢,而且一開始都用凶鳥,都唔期望,所以無失望

話說岩岩發覺SRX除左無敵劍,仲無左招主天使球

此篇文章於 10-29-21 08:17 PM 被 Lamsze 編輯。
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:17 AM

手機版 | APP版