Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 79 129 169 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 189  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
J+1 07:25 PM 08-02-19

由手機版發出
iu fu pig 10:17 AM 08-03-19
今個月嘅孫二哥同太史慈唔錯
佢地把武器可以合體?
由手機版發出
J+1 10:41 AM 08-04-19

由手機版發出
wai2408 10:57 AM 08-05-19

iu fu pig 11:51 AM 08-05-19
作者: wai2408:

EX黎嘅,我咩都睇唔到
呢隻都EX,不如將成個系列EX咗佢啦
wai2408 03:02 PM 08-05-19
作者: iu fu pig:

EX黎嘅,我咩都睇唔到
呢隻都EX,不如將成個系列EX咗佢啦
所以與其比K 澤玩弄 自己動手整想要既機體吧

iu fu pig 04:16 PM 08-05-19
所以與其比K 澤玩弄 自己動手整想要既機體吧
Skip
大大好波~~~
可唔可以分享下你點樣改裝?
小弟都想學下自己整
由手機版發出
J+1 04:51 PM 08-05-19
大大好波~~~
小弟都想學下自己整
由手機版發出
首先買一隻企硬系列。。。
由手機版發出
wai2408 03:23 PM 08-06-19
大大好波~~~
小弟都想學下自己整
由手機版發出
當然可以 不過我自己也是改造新手黎 呢隻是我第2隻 第1隻是BD1 我主要用膠板改造的 (肩甲,頭部左右個兩部份 心口中間的 都是) 加AB膠 膝頭部份 初整其實可以整簡單D 既機做練習 例如 陸戰高改BD1 不過我網上見到有人教刻線用AI 畫圖真係覺得自己笨了 用PHOTOSHOP 先畫出來再切會準很多 唔洗事後自己磨餐死
以肩甲為例 畫得樣衰請見諒

iu fu pig 04:05 PM 08-08-19
終於忍唔到手買咗第一隻創傑傳玩
買咗孫權⋯⋯(可能耐無砌模型,啲質素感覺差咗好多)
連眼仔貼紙都爛埋
由手機版發出
J+1 11:15 AM 08-10-19

由手機版發出
亍 ◣ 10:04 PM 08-19-19
自我.....

好想要那塊三角形,,,,

https://gashapon.jp/blog/?p=6645
亍 ◣ 09:25 PM 08-20-19

J+1 10:21 AM 08-22-19
I m gundam?!wwwww

由手機版發出
iu fu pig 11:36 AM 08-22-19
F嘅NT1呢彈想點
睇圖已經崩到10年前水準,K澤不如執咗呢條line佢啦

Ex自由好吸引,不過唔想助長佢呢個呃錢行為
由手機版發出
wai2408 04:53 PM 08-23-19
F嘅NT1呢彈想點

Ex自由好吸引,不過唔想助長佢呢個呃錢行為
由手機版發出
forte 真心越出越HEA 不過MSE 都開始係咁 死人K澤搞住搞"囡"

順手拉下票先
https://thewonder.it/hk/fes/3000151/37156/?disp=content
https://thewonder.it/hk/fes/3000151/37196/?disp=content
martinnitram 11:28 AM 08-26-19

Gundam W Tv 版? 會唔會出埋 frozen teardrop..,
https://www.bandai.co.jp/candy/gundam/converge/core19/
https://p-bandai.jp/item/item-1000138109
大覺屋師真 10:41 AM 09-02-19
F嘅NT1呢彈想點
隻NT1面相崩晒
其他開都廢事了

唔想搞就停咗佢啦仲咩出依set呃人錢(睇個樣都會停啦?)
iu fu pig 04:29 PM 09-02-19
作者: 大覺屋師真:
隻NT1面相崩晒
其他開都廢事了

唔想搞就停咗佢啦仲咩出依set呃人錢(睇個樣都會停啦?)
連佢機頭果幅圖都感受到崩哂
呢刻我宣布我放棄F系了
由手機版發出
wai2408 10:19 AM 09-03-19
連佢機頭果幅圖都感受到崩哂
呢刻我宣布我放棄F系了
由手機版發出
forte 真係BD 系列 那彈後我都無再追...真心越出QC 越差...高達D 面永遠都係崩壞的
martinnitram 02:44 PM 09-03-19
forte 真係BD 系列 那彈後我都無再追...真心越出QC 越差...高達D 面永遠都係崩壞的
竟然係咁? 見今 set NT-1 同渣古有散賣想敗下家...
iu fu pig 03:40 PM 09-04-19
作者: martinnitram:
竟然係咁? 見今 set NT-1 同渣古有散賣想敗下家...
Next嘅NT1仲靚仔過呢隻新版,學樓上改改蛋仲好,
F系頭兩彈幾好,跟住就開始崩,成日出界同殘廢
咁嘅關節可以出咁多彈都唔改,我會堅持唔買
仲要有啲翻出機仲差過Next同dash

由手機版發出
大覺屋師真 12:17 PM 09-05-19
ZZ那set OK嘅
啲機又夠大型
係咪果set成本太高比上頭嘈完後面減晒budget呀
iu fu pig 10:33 AM 09-06-19
作者: 大覺屋師真:
ZZ那set OK嘅
啲機又夠大型
係咪果set成本太高比上頭嘈完後面減晒budget呀
加價都好過呢家唔上唔落
放pb超貴一隻都有人買,普通版加小小支持者一樣會比錢
但係頹廢就好落買得落手
由手機版發出
大覺屋師真 02:09 PM 09-06-19
加價都好過呢家唔上唔落
放pb超貴一隻都有人買,普通版加小小支持者一樣會比錢
但係頹廢就好落買得落手
由手機版發出
400/500yen出大型機,主角機出靚仔啲
300yen出量輕裝備嘅機/量產機我都照買
依家咁就真係...完咗佢算啦
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 79 129 169 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 189  ... 最後

返回主題版面