Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 73 123 163 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 183  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
iu fu pig 07:44 PM 02-20-19
作者: wai2408:
不過K澤玩法既話就算出GBF 都係一隻起兩隻止既感覺 卒機通常都係UC 系+UC系主角

帶埋身係MSE系既玩法姐 本身只有渣古頭
無留意渣古頭唔同色

本身無咁嘅財力同創意,玩MSE都喺就咁啪就算
佢黎緊果隻新系列玩原創機⋯可以期待一下
由手機版發出
wai2408 09:08 PM 02-21-19
作者: iu fu pig:
無留意渣古頭唔同色

本身無咁嘅財力同創意,玩MSE都喺就咁啪就算
佢黎緊果隻新系列玩原創機⋯可以期待一下
由手機版發出
新系列真係幾期待 無高達包袱 真係無限創意了
iu fu pig 12:46 PM 02-22-19
新系列真係幾期待 無高達包袱 真係無限創意了
反而期待佢嘅配件可以用落高達到
同埋多啲武裝
由手機版發出
亍 ◣ 12:53 AM 02-23-19

J+1 06:12 AM 02-23-19

有冇人去左c3??

由手機版發出
iu fu pig 11:31 AM 02-23-19
交街加?之前有買壽屋果隻,果隻比較易散開
由手機版發出
J+1 06:16 PM 02-23-19
下面原來仲有兩隻

睇實物比企硬系列大一個碼...

拆骨圖

由手機版發出
亍 ◣ 07:12 PM 02-24-19
訂都冇留意以為得卡,原來都有卡簿,不過冇套裝盒,只係用紙皮盒裝...

(部卡機反而到而家都未買 )

martinnitram 11:43 AM 02-25-19
ensemble ex11
https://p-bandai.jp/item/item-1000133693/

forte ex05
https://p-bandai.jp/item/item-1000133695/
J+1 11:48 AM 02-28-19

由手機版發出
iu fu pig 07:19 PM 03-04-19
F09又咩事⋯⋯又Nu gun
積根我好愛,仲有兩隻Z?
由手機版發出
大覺屋師真 11:19 AM 03-05-19
應該係Z Plus
有積根....好彩ab款係z plus, 希望散買買到積根
日向小RAYRAY 02:03 PM 03-05-19
K澤死全家末?全套都係Dash同Next出過
iu fu pig 04:36 PM 03-05-19
作者: 日向小RAYRAY:

今次一見到F09陣容即刻記起大大你,

Zplus應該係阿寶配色同灰機⋯⋯⋯⋯
明明積根MSE都有唔同配備,佢都係堅持出齋根
大覺屋師真 04:58 PM 03-05-19
死都係整死f
佢無咁快死啦
fami~yan 05:23 PM 03-05-19
作者: J+1:

拆骨圖

由手機版發出

冇手腕關節,應該唔會似以前咁買咁多...
wai2408 05:41 PM 03-05-19

最想要既機Z PLUS F 出先既話唔知幾耐先會出MSE 版了...
日向小RAYRAY 07:52 PM 03-05-19

做乜諗起我XD
iu fu pig 12:13 AM 03-06-19
做乜諗起我XD
諗起你對K澤啲評論,
雖然有積根,不過今次真係有啲失望嘅
由手機版發出
wai2408 09:56 AM 03-09-19

第10彈原來有西 X) 另外K澤話EX10 係"結構珍しい機体" 幾珍貴既機體 唔知係邊部呢
iu fu pig 11:15 AM 03-09-19

第10彈原來有西 X) 另外K澤話EX10 係"結構珍しい機体" 幾珍貴既機體 唔知係邊部呢
西我麻麻,不過飛機我岩,希望劍同炮裝唔洗去Pb
珍貴機體⋯⋯EX-S gun?
由手機版發出
wai2408 09:06 AM 03-10-19
西我麻麻,不過飛機我岩,希望劍同炮裝唔洗去Pb
珍貴機體⋯⋯EX-S gun?
由手機版發出
希望佢係 飛機+AILE STRIKE 裝備 武器包就炮加劍話說 而家 10彈已知4隻(獨角,西,飛機,武器包)仲有一隻唔知係咩呢
ex-s 對我來說算係RX-78 既兄弟 一個字 濫!
iu fu pig 10:46 AM 03-10-19
應該都會喺卒機⋯⋯吉恩之類嘅物體?
由手機版發出
hitachi 08:06 PM 03-10-19
定空身F90?
亍 ◣ 07:50 PM 03-11-19
齋啪....

標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 73 123 163 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 183  ... 最後

返回主題版面