Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
電視遊戲討論版>ドラえもん のび太の牧場物語《哆啦A夢 牧場物語》︱2019年6月13日︱繁體中文
MO 06:07 AM 02-14-19
ドラえもん のび太の牧場物語︱2019年︱繁體中文

sorlohk 08:05 AM 02-14-19

野良猫 08:10 AM 02-14-19
咁未冇得結婚生仔?日
longlung 08:13 AM 02-14-19
作者: 野良猫:
咁未冇得結婚生仔?日
大雄之牧場物語呀
iu fu pig 08:44 AM 02-14-19
咁未冇得結婚生仔?日
成個direct最令我驚喜喺呢隻
P.s.大雄無仔生邊得黎多啦A夢~haha
由手機版發出
野良猫 09:14 AM 02-14-19
作者: iu fu pig:
成個direct最令我驚喜喺呢隻
P.s.大雄無仔生邊得黎多啦A夢~haha
由手機版發出
咁咪慘囉,得官配冇得食其他女

我情願佢出番普通牧場算
iu fu pig 09:28 AM 02-14-19
咁咪慘囉,得官配冇得食其他女

我情願佢出番普通牧場算
呢個喺IF嘅話,有好胖妹,要嗎?
見佢預告有其他村民,見佢可以送花
暫時最期待都喺呢隻,好耐無種過蕃薯啦
由手機版發出
野良猫 09:34 AM 02-14-19
呢個喺IF嘅話,有好胖妹,要嗎?
見佢預告有其他村民,見佢可以送花
暫時最期待都喺呢隻,好耐無種過蕃薯啦
由手機版發出
我要食a夢個妹

之前我都玩咗鬼佬版嘅牧場物語都唔錯
千幾円止住痕先囉

不過都係想玩日系牧場
小光 09:48 AM 02-14-19
大雄主角 X
叮噹主角 O
wsx360 10:55 AM 02-14-19
https://www.bandainamcoent.com.tw/ne...hp?news_no=189

有中文版
由手機版發出
iu fu pig 11:17 AM 02-14-19
我要食a夢個妹

之前我都玩咗鬼佬版嘅牧場物語都唔錯
千幾円止住痕先囉

不過都係想玩日系牧場
大大識食~~~
大大講嘅喺星露谷定之前果隻美版代理自己出果隻?
正統日系牧場其實已經無乜可能了
最好玩喺GBA礦石鎮
由手機版發出
野良猫 11:57 AM 02-14-19
大大識食~~~
大大講嘅喺星露谷定之前果隻美版代理自己出果隻?
正統日系牧場其實已經無乜可能了
最好玩喺GBA礦石鎮
由手機版發出
係,星露谷

舊嘅牧場簡單好玩,新嗰啲又要睇品質又點我覺得太煩有點本末倒置
學星露谷咁其實幾好,入洞掘嘢順道打下怪,雖然有隻派生牧場但本質已經變咗rpg

隻大雄牧場我都幾期待,畫風望落舒服
iu fu pig 12:17 PM 02-14-19
係,星露谷

舊嘅牧場簡單好玩,新嗰啲又要睇品質又點我覺得太煩有點本末倒置
學星露谷咁其實幾好,入洞掘嘢順道打下怪,雖然有隻派生牧場但本質已經變咗rpg

隻大雄牧場我都幾期待,畫風望落舒服
符文工廠,第一集可以收怪打怪,比例我覺得幾好,用怪黎支援種菜
不過睇預新嘅預告符文工廠打怪比例重很多
牧場3DS我有玩跳跳跳同市集賣野那隻,不過系統複雜咗,賣隻蟲蟲都麻煩咗
反而無乜持久力去玩
NDS果隻「礦場物語」都好正,成功挑戰65535嘅成功感,仲有賭場小遊戲
估唔到可以借動畫黎為牧場物語起死回生,喺驚喜嘅
希望同多啲遊戲合體,出多啲
由手機版發出
風間鈴木仁 12:20 PM 02-14-19
符文工廠,第一集可以收怪打怪,比例我覺得幾好,用怪黎支援種菜
不過睇預新嘅預告符文工廠打怪比例重很多
牧場3DS我有玩跳跳跳同市集賣野那隻,不過系統複雜咗,賣隻蟲蟲都麻煩咗
反而無乜持久力去玩
NDS果隻「礦場物語」都好正,成功挑戰65535嘅成功感,仲有賭場小遊戲
估唔到可以借動畫黎為牧場物語起死回生,喺驚喜嘅
希望同多啲遊戲合體,出多啲
由手機版發出
Metoo 十分認同,

及 希望 任天堂 共同 開發 桃太郎系列在 NS , 十分適合NS

之前已推出 3DS 版本。
MO 08:16 PM 04-02-19

■タイトル:牧場物語
■発売日:2019年6月13日(木)
■プラットフォーム:Nintendo Switch
■希望小売価格:6,100円+税
■プレイ人数:1人
■CERO:A
wang2009hk 08:41 AM 04-03-19
作者: MO:
[YOUTUBE]ZAW2JoiwBq8[ /YOUTUBE]

■タイトル:牧場物語
■発売日:2019年6月13日(木)
■プラットフォーム:Nintendo Switch
■希望小売価格:6,100円+税
■プレイ人数:1人
■CERO:A
這隻只是有大雄外表,內心是別人的吧~XDD

大雄那有這麼好體力和耐性搞這些農地www
iu fu pig 09:00 AM 04-03-19
呢隻好毒,估唔到咁快出
迷你多啦會幫手淋水收獲就好(好似礦石鎮的小矮人)
由手機版發出
野良猫 09:53 AM 04-03-19
呢隻好毒,估唔到咁快出
迷你多啦會幫手淋水收獲就好(好似礦石鎮的小矮人)
由手機版發出
快出先好
ns近期都幾頹
反而啲千幾二千円嘅dl game仲好玩

依家玩緊隻經營+入迷宮打怪打素幾好玩
玩咗近5個鐘連第二個boss都未過到
neo2046 11:15 AM 04-06-19
《多啦 A 夢 牧場物語》六月登陸 Switch 大雄用法寶打理牧場
https://unwire.hk/2019/04/04/doraemonswitch/

「ドラえもん のび太の牧場物語」第1弾CM
https://youtu.be/ur26KQ83lMY
作者: :

qwe 09:38 PM 04-11-19
無戀愛同結婚系統
有村民友好度

咁有無得睇靜宜裸體?

網上資料:
1178次向哆啦A夢借道具 (實有)
347次未經同意使用哆啦A夢的道具 )應該有-友好?)
578次毀壞道具 (實有)
124次使用了出現問題本來應該回收的道具 (應該有?)
51次使用了道具仍然被胖虎打敗 (應該有)
542次使用道具調戲靜香 (一定要有)
47次捉弄老師(應該有)
332次捉弄媽媽(應該有)
84次捉弄爸爸(應該有)
14次離家出走(應該有)
2次賣掉父母房子(故事開始所有要賺錢?
12次從媽媽錢包裡偷錢(應該有)
1次毀壞藍寶堅尼(第44卷《定時恢復指定器》情節)
925次使用道具讓朋友們困惑(定律)
122次掀起了靜香的裙子(定律)
627次看到靜香的裸體(必需)
12次看到胖虎的裸體(
207次讓地球險些滅亡(結局
neo2046 01:04 PM 04-23-19
Switch、STEAM《哆啦A夢 牧場物語》 繁體中文版實機遊玩影片
https://youtu.be/0Vnfg0-1bc0
作者: :

neo2046 12:35 PM 05-10-19
官網更新地圖建設介紹
https://bd.bn-ent.net/life/03.html
知世公主 10:21 PM 05-15-19
中文版幾時出啊,日版先出啊
qwe 12:25 PM 05-16-19
中文25/7
neo2046 12:18 AM 05-24-19
【試玩】Switch 版《哆啦A夢 牧場物語》體驗版  畫風靚+活用法寶
https://unwire.hk/2019/05/23/doraemo...unomonogatari/
1 2 

返回主題版面