Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 79 129 169 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 189 229 279  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
GUSTAV 10:31 AM 01-17-19
作者: iamleoluk:
睇D咭改動時唔好淨係睇一張啦, 要考慮埋D配搭同未改之前既情況架
好似辣腕咁, +6個時比人叫垃圾, 預左改+7架啦唔明有咩好嘈...

袁姬改2秒者係1C都無喎, 你覺得會好大影響? b

南姐真係死得慘
只係多人用者
仲以為唔會搞/最多搞下D攻城力/速度
最緊要我夾泰神 依家差唔多得等就要禁

所以都係唔用最安全

本身8氣+6 都成日打唔入人
LR猫 10:58 AM 01-17-19
睇D咭改動時唔好淨係睇一張啦, 要考慮埋D配搭同未改之前既情況架
好似辣腕咁, +6個時比人叫垃圾, 預左改+7架啦唔明有咩好嘈...

袁姬改2秒者係1C都無喎, 你覺得會好大影響? b

南姐真係死得慘
只係多人用者
仲以為唔會搞/最多搞下D攻城力/速度

預咗佢+7減時間減到得7~8C架喎
減得果0.x C叫減時間

就算同指揮比
指揮用0.8C換+1武
但辣腕用0.4C換
合理咩

再計埋%,指揮用總時間嘅8%換1武
辣腕用3%換咋
b_boy 11:36 AM 01-17-19
作者: LR猫:
預咗佢+7減時間減到得7~8C架喎
減得果0.x C叫減時間

就算同指揮比
指揮用0.8C換+1武
但辣腕用0.4C換
合理咩

再計埋%,指揮用總時間嘅8%換1武
辣腕用3%換咋
指揮 1.5 Cost, 狼顧 3 Cost
一個舊計uc 就有, 一個新卡 sr
邊有得比
darkvolver 11:44 AM 01-17-19
作者: b_boy:
指揮 1.5 Cost, 狼顧 3 Cost

一個舊計uc 就有, 一個新卡 sr

邊有得比

所以好在更新前中了一張3 cost,現在可以一用,感覺下一次更新會再加強..

Sent from my iPhone using Gaforum
GUSTAV 01:38 PM 01-17-19
同勇略比就最好啦

都係長+多氣+3COST馬

都係個句 下修左都 (ry
MR.CD-ROM 03:43 PM 01-17-19
勇略比盡開2次
辣腕可以開3次
maxwaver 04:00 PM 01-17-19
勇略大佢三士氣拍兩下袁姬咪得bbb
But打神速個波有連環都辛苦,要好小心控隻快進擊先守到
廿武比十幾武撞照無一半
GUSTAV 05:29 PM 01-17-19
作者: maxwaver:
勇略大佢三士氣拍兩下袁姬咪得bbb
But打神速個波有連環都辛苦,要好小心控隻快進擊先守到
廿武比十幾武撞照無一半
佢大多你1士氣開埋月姬咪GGWP
darkvolver 05:40 PM 01-17-19
作者: GUSTAV:
佢大多你1士氣開埋月姬咪GGWP

風險高,我都係泊車蜀礎算...

Sent from my iPhone using Gaforum
柚原このみ 04:53 AM 01-18-19
勇略d腳好打過辣腕
魏國,勝在有龐會
LR猫 08:13 AM 01-18-19
作者: 柚原このみ:
勇略d腳好打過辣腕
魏國,勝在有龐會
宜家仲有得印手遊版
得咗
MR.CD-ROM 10:09 AM 01-18-19
作者: darkvolver:
新姜維插圖想點?完全不知要點睇...

姜維:我不做人類了!丞相!
darkvolver 10:23 AM 01-18-19
近排想印龐會..是不是用快速攻城...

GUSTAV 11:03 AM 01-18-19
作者: 柚原このみ:
勇略d腳好打過辣腕
魏國,勝在有龐會
你唔理風姐既話佢都可以扣到你20% 城血
ouki 12:15 PM 01-18-19
蜀礎拍車真係好拍 7品區3日6戰5勝 係打呂布馬騰難搞一點
darkvolver 12:22 PM 01-18-19
作者: ouki:
蜀礎拍車真係好拍 7品區3日6戰5勝 係打呂布馬騰難搞一點

朋友,世界總會有針deck。不過你用什麼腳先...

另外,可以腦殘膠推...不用煩勇略或懿哥問題..不錯

ouki 02:14 PM 01-18-19
朋友,世界總會有針deck。不過你用什麼腳先...

另外,可以腦殘膠推...不用煩勇略或懿哥問題..不錯

唔知咩事....之前見到一堆袁姬.....E家又冇....反而多左3杖呂布馬騰

蜀礎,姜維,祝融,種田
LR猫 02:43 PM 01-18-19
唔知咩事....之前見到一堆袁姬.....E家又冇....反而多左3杖呂布馬騰

蜀礎,姜維,祝融,種田

上個星期日先比兩個SUB IC嘅3枚呂布馬騰吊打完嚟
darkvolver 02:44 PM 01-18-19

蜀礎,姜維,祝融,種田

換祝融走啦,試下換番2隻馬,關興加個馬r王悅....蜀礎機動力係一個隱性問題..

GUSTAV 03:04 PM 01-18-19
唔同意WOW 祝融幾緊要 你號令得一波 冇得連發 靠佢個攻城力逐下R LEAD 緊又可以震走對面
ouki 03:35 PM 01-18-19
換祝融走啦,試下換番2隻馬,關興加個馬r王悅....蜀礎機動力係一個隱性問題..

我個人就放棄機動力....你都係拍到之後睇R到幾多.....好多時D人掛住理隻姜生完全冇理隻祝融同種田,俾兩條女R城

上個星期日先比兩個SUB IC嘅3枚呂布馬騰吊打完嚟
成日唔係見到SUB AC就有牌人士......明明自己都係低州人士....點解會禁=.=
LR猫 04:55 PM 01-18-19
我個人就放棄機動力....你都係拍到之後睇R到幾多.....好多時D人掛住理隻姜生完全冇理隻祝融同種田,俾兩條女R城

成日唔係見到SUB AC就有牌人士......明明自己都係低州人士....點解會禁=.=

以自己統計嚟講,低州會有兩個POOL,20戰11勝或以上同20戰10勝或以下
係前個POOL就好易打到sub ic同有牌
後者就易過食生菜
所以經常連勝後連敗

正計劃係砦攻略戰洗低個勝場實驗下係咪咁
darkvolver 05:11 PM 01-18-19
作者: GUSTAV:
唔同意WOW 祝融幾緊要 你號令得一波 冇得連發 靠佢個攻城力逐下R LEAD 緊又可以震走對面

有機會再試...

6eo 11:46 AM 01-19-19
以自己統計嚟講,低州會有兩個POOL,20戰11勝或以上同20戰10勝或以下
係前個POOL就好易打到sub ic同有牌
後者就易過食生菜
所以經常連勝後連敗

正計劃係砦攻略戰洗低個勝場實驗下係咪咁
完全唔覺
你想太多
LR猫 12:00 PM 01-19-19
完全唔覺
你想太多

你呢啲高州嘅點同喎
第一 ... 79 129 169 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 189 229 279  ... 最後

返回主題版面