Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
電視遊戲討論版>Kingdom Hearts 3 | 發售中
mrk 01:28 AM 11-23-18
作者: charcsc2000:
PS6確定...:-)
PS4版FF7遲遲冇發售日係要等埋PS5做首發!
學老任隻Zelda咁雙平台(WiiU+switch)同時發售(新舊客全食!PS4+PS5)

PS:當年PS隻GOW咪又係去到第3集先有中文化(不過KH係ARPG,唔係純ACT,我都明唔係個個玩家都接受到改變!)
david 04:25 AM 11-23-18
作者: enishi:
最驚中文版會 cut 走某隻熊
由手機版發出
CUT就應該唔會,咁多功夫,應該係落今期流行O既聖光...:-)
charcsc2000 11:38 AM 11-23-18
作者: mrk:
PS4版FF7遲遲冇發售日係要等埋PS5做首發!
學老任隻Zelda咁雙平台(WiiU+switch)同時發售(新舊客全食!PS4+PS5)

PS:當年PS隻GOW咪又係去到第3集先有中文化(不過KH係ARPG,唔係純ACT,我都明唔係個個玩家都接受到改變!)
真心..ff7係得第一條片...之後都沒哂影..ff15初初又係咁...
第一條片和實體係完全兩樣野...

除非ps5可玩ps4 game...否則沒可能出落ps4啦...
都唔知要做幾多年...隨時ps6都黎啦..

Zelda做左5年...我都覺佢耐...但佢真心好玩既...

kh呢...我唔想再等了..又唔知佢中文化會改到點...
加上佢本身英文係好簡單..可能要就返小朋友啦....
好似睇緊迪士尼電影咁...
不擔心睇不明...:-)
mrk 02:30 AM 11-24-18
琴日無意中行MK發現間M&H附近個起左個PS聖誕節檔舖,
裡面有D PS4 Game試玩,
其中有2隻未發售PS4大作Game(有隻狼暗影、同KH3 Demo :-)
同埋琴日23號香港SIE開始收「KH3特別版」PS4 Pro主機套裝訂啦!:-)
mrk 12:46 PM 11-24-18
真心..ff7係得第一條片...之後都沒哂影..ff15初初又係咁...

除非ps5可玩ps4 game...否則沒可能出落ps4啦...

Zelda做左5年...我都覺佢耐...但佢真心好玩既...

兄台,你放心!
今次FF7 remake分章節出!
加上可以學埋隻FF15咁個招,
出著隻FF7第1章(偽)1.0 Ver.,(GC開場+過場佔7成,實際可玩得3成!分分鐘爆埋MGS4個記錄)
然後6個月內不停Updata 9次去到1.9Ver.已算真係完成第1章 (你都冇佢呼架!)
所以我結論係一定趕到PS5主機同步首發,(我就估明年10月頭~12月頭係最適合出機時段)
而當初出Trailer時,話:PS4版優先發售!
好啦!比PS5版早1日出都算優先發售!(咁樣玩文字遊戲你都冇佢呼架!)

Sorry!越講越離題!
回正題:我都打算入美豪華版(只送書個款)

PS:琴日我見人試玩Demo個內容,
同最初公佈個段Trailer冇變係一樣,
所以各位放心,應該唔會再次發生FF15貨不對辦既事件啦!
風間鈴木仁 12:57 PM 11-24-18
https://asia.playstation.com/cht-hk/...kingdomhearts/

2018年11月22日迪士尼與SQUARE ENIX聯手打造的「KINGDOM HEARTS」系列正統續作 「KINGDOM HEARTS III」遊戲(日文版、英文版)以及「PlayStation®4 Pro KINGDOM HEARTS III Limited Edition」決定發售 另外,「KINGDOM HEARTS III」決定推出中文版!
強化人間ですの~★ 05:02 PM 11-24-18

幻覺來
KH係隨時連中文都睇唔明:-):-):-)
風間鈴木仁 06:31 PM 11-24-18
作者: 風間鈴木仁:
https://asia.playstation.com/cht-hk/...kingdomhearts/

2018年11月22日迪士尼與SQUARE ENIX聯手打造的「KINGDOM HEARTS」系列正統續作 「KINGDOM HEARTS III」遊戲(日文版、英文版)以及「PlayStation®4 Pro KINGDOM HEARTS III Limited Edition」決定發售 另外,「KINGDOM HEARTS III」決定推出中文版!
作者: 強化人間ですの~★:
幻覺來
所以我都係入手 英文版行貨 PS4 。中文版分分鐘等到年尾 or 唔明。
風間鈴木仁 04:02 PM 11-25-18
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1153680.html

有翻譯,有超多圖睇。

「キングダム ハーツIII」、「くまのプーさん」や映画「塔の上のラプンツェル」の「WORLD」情報を公開

2019年1月25日 発売予定

スクウェア・エニックスは、「キングダムハーツ」シリーズの最新作、プレイステーション 4/Xbox One用アクションRPG「キングダム ハーツIII」に登場する新たな「WORLD」の情報を公開した。

新たに詳細が明らかになったのはディズニーの作品を舞台にした「キングダム・オブ・コロナ」、「100エーカーの森」。「オリンポス」、「トワイライトタウン」とあわせて計4つの「WORLD」を紹介する。
芝麻糊 12:16 AM 11-26-18
但無delux edition?無steelbox 同artbook 版本?

Sent from my iPhone using Gaforum
mrk 02:10 AM 11-26-18
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1153680.html

有翻譯,有超多圖睇。

「キングダム ハーツIII」、「くまのプーさん」や映画「塔の上のラプンツェル」の「WORLD」情報を公開

2019年1月25日 発売予定

スクウェア・エニックスは、「キングダムハーツ」シリーズの最新作、プレイステーション 4/Xbox One用アクションRPG「キングダム ハーツIII」に登場する新たな「WORLD」の情報を公開した。

新たに詳細が明らかになったのはディズニーの作品を舞台にした「キングダム・オブ・コロナ」、「100エーカーの森」。「オリンポス」、「トワイライトタウン」とあわせて計4つの「WORLD」を紹介する。
FF D角色去晒邊,今集完全冇介紹過既!?
charcsc2000 11:22 AM 11-26-18
兄台,你放心!
今次FF7 remake分章節出!
加上可以學埋隻FF15咁個招,
出著隻FF7第1章(偽)1.0 Ver.,(GC開場+過場佔7成,實際可玩得3成!分分鐘爆埋MGS4個記錄)
然後6個月內不停Updata 9次去到1.9Ver.已算真係完成第1章 (你都冇佢呼架!)
所以我結論係一定趕到PS5主機同步首發,(我就估明年10月頭~12月頭係最適合出機時段)
而當初出Trailer時,話:PS4版優先發售!
好啦!比PS5版早1日出都算優先發售!(咁樣玩文字遊戲你都冇佢呼架!)

Sorry!越講越離題!
回正題:我都打算入美豪華版(只送書個款)

PS:琴日我見人試玩Demo個內容,
同最初公佈個段Trailer冇變係一樣,
所以各位放心,應該唔會再次發生FF15貨不對辦既事件啦!
希望吧...FF7已經不期待....
另外希望KH3呢次係真正完結....否則人生沒幾多個10年....
charcsc2000 11:27 AM 11-26-18
作者: 強化人間ですの~★:
幻覺來
我都覺...等陣佢地又用返D中文翻譯...隨時仲唔明...

所以我都係入手 英文版行貨 PS4 。中文版分分鐘等到年尾 or 唔明。
KH不嬲覺得玩返英文語音配英文字幕係最好玩...
lineage19 05:24 PM 11-26-18
希望吧...FF7已經不期待....

另外希望KH3呢次係真正完結....否則人生沒幾多個10年....

放心啦, 野村做除左慢之外好少貨不對板xdd

Sent from my iPhone using Gaforum
lineage19 05:26 PM 11-26-18
FF D角色去晒邊,今集完全冇介紹過既!?

可能想脫黎ff,
話晒呢家ff 個名都臭臭地...
同埋ffv13轉ff15時, 轉制作人果單下搞到野村不太高興, 所以唔想入ff 人物(掛)

charcsc2000 11:40 AM 11-27-18
作者: lineage19:
放心啦, 野村做除左慢之外好少貨不對板xdd

係就好啦...

作者: lineage19:
可能想脫黎ff,
話晒呢家ff 個名都臭臭地...
同埋ffv13轉ff15時, 轉制作人果單下搞到野村不太高興, 所以唔想入ff 人物(掛)

我相信KH會有FF15王子打工...
其實唔想佢太多FF人物...
反而整多D原廠人物好D..
charcsc2000 11:40 AM 11-27-18
而加MK家樂個邊好似有KH3 DEMO玩...
mrk 04:48 AM 11-30-18
而加MK家樂個邊好似有KH3 DEMO玩...
係呀!(有2隻未發售新PS4 Game Demo試玩,其中1隻就係KH3 Demo)

PS:個展去到12月完!(更正下先:個展場係去到19年1月1號完!)
charcsc2000 11:56 AM 11-30-18
係呀!(有2隻未發售新PS4 Game Demo試玩,其中1隻就係KH3 Demo)

PS:個展去到12月完!
希望佢會放左demo去psn比人試...
出mk不方便, 勁多人...
mrk 05:04 AM 12-04-18
希望佢會放左demo去psn比人試...
出mk不方便, 勁多人...
D Demo一定會放上PSN,
不過佢地通常都係發售1個月~2星期前,已先放上去,
個展場試玩都係比D Fans搶先試玩下ge!

琴日我放假,終於抽到時間去試左Demo啦!
玩後感:
Demo係英文版呢!(英字+英配,唔見有日配)
提供2個試玩關,
2個都係迪士尼主題世界,(第1個唔識,第2個係ToyStory1)
2個試玩關流程,就1個短D,1個長D,
由於時間關係,
第1個玩左20分鐘,
第2個冇時間試:-)
PS:fps數好穩定!
charcsc2000 11:31 AM 12-04-18
D Demo一定會放上PSN,
不過佢地通常都係發售1個月~2星期前,已先放上去,
個展場試玩都係比D Fans搶先試玩下ge!

琴日我放假,終於抽到時間去試左Demo啦!
玩後感:
Demo係英文版呢!(英字+英配,唔見有日配)
提供2個試玩關,
2個都係迪士尼主題世界,(第1個唔識,第2個係ToyStory1)
2個試玩關流程,就1個短D,1個長D,
由於時間關係,
第1個玩左20分鐘,
第2個冇時間試:-)
PS:fps數好穩定!
thx, 咁可以期待下, 月底拎返1.5+2.5+2.8出來玩下先..
kh比我感覺就係聖劍傳說迪士尼版...
Eternal Wind 11:37 PM 12-09-18

https://www.youtube.com/watch?v=DWVLmId5IH4
權愛真 06:56 PM 12-10-18
唔知呢隻耐玩度如何呢?
無玩之前兩集,會唔會有影響?
今次終於有中文版,真係吸引到我想玩。
charcsc2000 10:52 AM 12-11-18
作者: 權愛真:
唔知呢隻耐玩度如何呢?
無玩之前兩集,會唔會有影響?
今次終於有中文版,真係吸引到我想玩。
最好玩返之前...否則佢中間先開..你未必明佢講咩...
因為kh可以話係全部game連貫,
所以官方有大合集比大家補購~
ROCAS 02:31 AM 12-12-18
應該會有FF XV吧,話曬半個親生仔
另外好似冇一集係冇加入FF 人物
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面