Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-14-18, 06:28 PM   #1476
AshleyYan
God of Gamer
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: 十一月 查看文章
組隊用自動匹配好易中伏。
我通常用創建隊伍,把等級下限set高少少,咁即使遇到auto隊友都冇咁容易一面倒地輸

樓上那個攻擊力太過份.....
露娜一出時個個話佢廢,而家練到差唔多極限, 露娜加聖天馬仲恐怖過利昂雪莉.
另外大公主招天罰又係癲既, 基本上魔物敵人肯定秒, 一下大範圍打二萬幾.
我帝國入晒倉, 淨玩公主

舊 11-14-18, 06:37 PM   #1477
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
弓露娜唔用橡樹點打機
其實用橡樹定暮色好d

話時話gsir你個露娜幾多星
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-18, 06:47 PM   #1478
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
應該因為僧打怪克制1.8倍所以先咁勁,我隻克麗絲冇升冇裝打骨都過到萬 @@ 其他人得里昂過到萬

露娜谷到千1魔防千8攻又真係幾屈,全身6星SSR仲要洗晒神附魔﹖

但露娜要升爆隻性天馬真係好高難度,升升下就會要食彩書,仲要好多錢

陸版唔係河蟹左咩﹖咁都忍受到﹖XD

此篇文章於 11-14-18 06:54 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-18, 06:48 PM   #1479
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
現正在浮空城世界頻道見到人討論鬥技場洗寶箱
有人話「休閒模式後手自退是共識」
有D咁嘅事?
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-18, 06:51 PM   #1480
ShinDou

之前都見巴哈有人叫人後手即投,不過好似冇乜人理佢
舊 11-14-18, 06:54 PM   #1481
T.S
君だけを…

我個server早幾日開始都有人講哩個做法
舊 11-14-18, 07:05 PM   #1482
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
試咗。
又真係場場我先手,對方都即退,好快就贏咗5場

咁玩法,我覺得官方遲早改規則
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-18, 07:17 PM   #1483
ShinDou

卡左8-2,地形真係好煩,行得好慢,隻龍落到黎,我千騎佢都殺唔晒D飛卒,佢本體仲有2萬幾血,隻坦岩岩冇左槍陣費事里昂俾人秒,所以推埋上去1格痴住里昂,點知俾佢龍息爭D秒晒兩個,之後就救唔番了,救得番都打唔切3星,不過果次冇搵村長幫手

其實係咪要1開波由隻怪打村長等佢上黎幫﹖佢補1野2千幾都爭好遠,但佢成日亂走好易俾人秒 @@

鬥雞1唔擺光頭就係咁俾人洗,快D刷完62500換番光頭算

此篇文章於 11-14-18 07:21 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-14-18, 09:03 PM   #1484
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: T.S 查看文章
其實用橡樹定暮色好d

話時話gsir你個露娜幾多星
4星

弓用橡樹大力D 但你打得近就可能暮色好d 可以同飛用埋同一套

打PVP好似用SSR王者之冠+暮色身多

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-18, 09:44 PM   #1485
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
8-2 我搵伊夫幫手算唔想同佢痴線
Event終於發覺隻娜姆算無餵錯水 但好似把加射程弓麻麻 扣18%攻先多一格
引用:
我個server早幾日開始都有人講哩個做法
我果面海蘭德姆都一早咁樣

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-18, 09:54 PM   #1486
ShinDou

伊夫即係咩﹖我見佢成就話唔殺個法師,其實係咪殺左隻法師會有EVENT削隻龍﹖

睇左片了,原來真係殺左隻法師會有隻火精靈幫手 @@ 試下先 不過見人LV54先打 @@

此篇文章於 11-14-18 10:04 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-14-18, 10:08 PM   #1487
鳳熾魂
紅蓮の焔神

劇情有提示北方有火神可以幫手好嗎

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 11-14-18, 10:20 PM   #1488
ShinDou

後期通常冇時間,所以唔睇劇情直接SKIP XD

3百換RANDOM 裝飾箱終於開得出SSR,但都係等碎既垃圾,加智同反彈
舊 11-14-18, 10:31 PM   #1489
T.S
君だけを…

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
4星

弓用橡樹大力D 但你打得近就可能暮色好d 可以同飛用埋同一套

打PVP好似用SSR王者之冠+暮色身多
我仲係3星

啱啱起左套橡樹試的確大力好多,暮色可以收返入倉等有資源突先拎返出黎
舊 11-14-18, 10:40 PM   #1490
ShinDou

8-2冇飛兵好難好快殺到法師,里昂爬左好耐山先上到去,上得去又冇時間打右邊D卒 @@ 我隻蘭斯又低LV 試下傳送先
舊 11-14-18, 10:52 PM   #1491
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: ShinDou 查看文章
8-2冇飛兵好難好快殺到法師,里昂爬左好耐山先上到去,上得去又冇時間打右邊D卒 @@ 我隻蘭斯又低LV 試下傳送先
果度最難係隻狗要慢慢引番先得,我求其過左就算

舊 11-14-18, 10:57 PM   #1492
ShinDou

唔3星刷唔到喎,要呢版d料先升到6星,頭先第1回合傳送上去秒左法師叫左隻精靈出黎,不過太快叫了,我其他人跟唔到,得里昂陪佢打,打淨佢3千血

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 11-14-18, 11:05 PM   #1493
鳳熾魂
紅蓮の焔神

雪莉個數真係唔夠利昂勁刷下附魔先
附魔無咩點洗,用把40最後騎士開埋超絕都過唔到600

舊 11-14-18, 11:09 PM   #1494
T.S
君だけを…

8-2我果陣打好似真係一路全軍向上移一路清右面堆敵人,到差唔多清晒就用雪莉進擊一下秒左個法師搵伊夫幫拖

雷丁轉左姬武神後輕鬆過左精英7-7,為之後著想睇黎都係食石拎埋重槍算
舊 11-14-18, 11:12 PM   #1495
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
8-2我果陣打好似真係一路全軍向上移一路清右面堆敵人,到差唔多清晒就用雪莉進擊一下秒左個法師搵伊夫幫拖

雷丁轉左姬武神後輕鬆過左精英7-7,為之後著想睇黎都係食石拎埋重槍算
雷丁要走哂兩面

舊 11-14-18, 11:18 PM   #1496
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
跨服可否入同一公會
或者一齊打副本
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-18, 11:19 PM   #1497
鳳熾魂
紅蓮の焔神

邊有咁多時間打主線同時空又要打event
引用:
作者: ShinDou 查看文章
唔3星刷唔到喎,要呢版d料先升到6星,頭先第1回合傳送上去秒左法師叫左隻精靈出黎,不過太快叫了,我其他人跟唔到,得里昂陪佢打,打淨佢3千血

無錢升6星裝人都未升哂50果轉

舊 11-14-18, 11:20 PM   #1498
ShinDou

8-2唔特登向右行d狗會直接撞村民喎,我試過傳隻槍坦上去,佢叻到係我側邊行過唔打我

舊 11-14-18, 11:20 PM   #1499
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 雷火武 查看文章
跨服可否入同一公會
或者一齊打副本
副本ok 公會not ok

舊 11-14-18, 11:21 PM   #1500
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
8-2 我搵伊夫幫手算唔想同佢痴線
Event終於發覺隻娜姆算無餵錯水 但好似把加射程弓麻麻 扣18%攻先多一格

我果面海蘭德姆都一早咁樣
可以給我一把嗎

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 10:29 AM

手機版 | APP版