Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 49 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65  ... 最後
飲食版>M記討論區 Vol.6
( ゚ω゚)? 07:16 PM 04-28-18
有一樣嘢叫黑松露味油
ゆり 02:20 AM 05-05-18
作者: ( ゚ω゚)?:
有一樣嘢叫黑松露味油
真煤氣
fami~yan 02:55 PM 05-08-18
作者: ( ゚ω゚)?:
有一樣嘢叫黑松露味油
去開KFC應該好熟悉
david 03:32 PM 05-15-18
麥當勞早餐時段突停售$11包 網民斥變相加價
https://hk.news.appledaily.com/local...80515/58195309
滅龍士 09:00 PM 05-18-18
隻手撕雞安格斯食完只得一個字:辣,仲要係唔好食果隻
s3b21 01:43 AM 05-27-18
我想問依家麥當勞嗰啲餐盤係唔係唔洗已經係合理化左啦?嗰啲邊位角位1達達1劈劈嗰啲乜乜漬物物漬我攞支飲管放喺個盤如果碌咗去啲邊位已經唔使要,攞盤嗰陣仲要黏住黏住咁樣怕隻手揩到個d漬如果出邊食嘢嘅話隻碗出邊污糟邋遢隻碗裏面乾淨咁你會唔會食嘢?好心d盤都無人洗你不如成間野停業啦
david 02:53 PM 05-29-18
咁講啦,間O野俾支那買起佐嘛,以你所講托盤情況只可以話蚹蛤蟈蜻
( ゚ω゚)? 05:09 PM 05-29-18
重叫麥當勞,唔係改咗名叫金拱門
s3b21 09:32 PM 05-30-18
都唔知講咩好啦⋯⋯
david 05:55 PM 05-31-18
唔駛講O野O架,行動就OK
s3b21 11:03 PM 05-31-18
作者: david:
唔駛講O野O架,行動就OK
何謂行動呀師兄?雖然我都有諗過將每次食嗰陣個盤嘅污糟邋遢影低然後放上佢地Facebook
martinnitram 11:29 PM 05-31-18
作者: s3b21:
何謂行動呀師兄?雖然我都有諗過將每次食嗰陣個盤嘅污糟邋遢影低然後放上佢地Facebook
應該係唔再幫襯...
Iro 11:35 PM 05-31-18
以為要佢叫桶雞話唔用盤直接捧走
s3b21 02:38 AM 06-01-18
作者: Iro:
以為要佢叫桶雞話唔用盤直接捧走
M記啊師兄什麼桶雞定係M記有桶雞我唔知
Iro 04:57 AM 06-01-18
啱啱出左雞翼桶
anyone 10:29 AM 06-01-18
有桶雞有珍珠奶茶
就係唔出牛河
luffy1734 01:47 PM 06-01-18
個蠻牛堡出左未
LR猫 02:08 PM 06-01-18
作者: luffy1734:
個蠻牛堡出左未
6月21日
ゆり 05:11 PM 06-01-18
個雞BELL又幾好食,走左酸菜
鳳熾魂 05:18 PM 06-06-18
佢個珍珠奶茶唔似出面勁落糖我又覺幾好飲個茶咋 珍珠就
david 06:13 PM 06-06-18
作者: 鳳熾魂:
佢個珍珠奶茶唔似出面勁落糖我又覺幾好飲個茶咋 珍珠就

可以叫走糖/少糖O架嘛...

<--早前叫少糖,而家會叫走糖,人老佐要鍚身...

仲有,M記而家俾支那收買佐,有可能....

作者: GreenTea:
青島奶茶店員爆料:「珍珠」用鞋底舊輪胎製
http://hk.on.cc/cn/bkn/cnt/news/2015...05011_001.html
在青島市一家奶茶店工作的員工給出了一個驚人的說法:「都是化工廠生產的,化工廠生產出來的食品。說句難聽的話,就是拿皮鞋底做成的,比如皮鞋底、舊輪胎做成的。」

元素週期系列

鳳熾魂 06:15 PM 06-06-18
作者: david:
可以叫走糖/少糖O架嘛...

<--早前叫少糖,而家會叫走糖,人老佐要鍚身...
其實我已經次次叫微糖不過意思係麥當勞唔叫個味都岩飲啦
s3b21 10:17 PM 06-06-18
原來有筒雞翼下次可以試吓先
Squall-Lucifer 01:12 AM 06-08-18
今天在屯門安定M記飲了一杯珍奶,它沒落糖又沒給糖我自己加,成杯茶都是"KP"的
粉圓又未煮透,個心仍是粉的,一D都唔彈牙
飲管會被粉圓卡住,長度又不夠長,搞不到杯底D粉圓......
anyone 01:06 PM 06-24-18
蠻牛都ok
配埋隻醬有d似食緊pizza
第一 ... 9 49 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65  ... 最後

返回主題版面