Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 
電視遊戲討論版>ゼルダの伝説 | 薩爾達傳說 曠野之息 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | 已售 | 繁體中文免費更新
1pi 07:02 PM 02-09-18
喺粉嶺湘川滬, 附近間智X寶, 買咗一本中文版書仔加地圖 40蚊
本書加地圖 好髒好污糟
香港老任如果識加返啲膠套 套住, 就好啦
hlcw99 06:57 AM 02-13-18
想買個ZELDA AMIIBO 送俾女友 (新手啱啱開始玩中文版), 有冇邊款好介紹??
高級嘍囉 08:10 AM 02-13-18
作者: hlcw99:
想買個ZELDA AMIIBO 送俾女友 (新手啱啱開始玩中文版), 有冇邊款好介紹??
梗係水神獸啦。
charcsc2000 12:13 PM 02-13-18
一定係買隻馬....好緊要...
hlcw99 02:15 PM 02-13-18
作者: 高級嘍囉:
梗係水神獸啦。
作者: charcsc2000:
一定係買隻馬....好緊要...
感謝2位大大, 不過隻game我都冇玩 (純粹氹左佢落坑)

水神獸係第1行第1隻?

馬係第1行第3隻, 第2行第4隻, 定第3行第5隻??

佢提過想要helper, 我都唔知邊隻 (佢第1次玩d咁複雜既arpg & open world, 成日話迷路...)
蒼之星雲 02:41 PM 02-13-18

水神獸係第1行第1隻?

佢提過想要helper, 我都唔知邊隻 (佢第1次玩d咁複雜既arpg & open world, 成日話迷路...)
我上網見狼林克(第1行第1隻)好似要聯動WiiU個SAVE先勁。
不過叫做多個幫手。
PS: 我都係新手,無買AMIIBO。

>>>成日話迷路
我都係,愈行愈遠。成日係到爬山,爬爬下又唔知行佐去邊
隻GAME太自由,做做下任務又做佐第2樣野。
D野又唔知點搵,成日無呢樣個樣
又唔想搵攻略玩咁衰仔

雖然個人玩後感好似講到好差,但其實係好好玩
遊戲細緻度真係做得好好,成日都有新發現。
高級嘍囉 03:18 PM 02-13-18
我都係成日行行下去咗做第二樣嘢,唔記得咗原本想做咩。
我剛剛拔咗劍,救咗水神獸,依家諗住蓄錢買屋。
每日都有新發現,每日都完成一啲任務,好有成就感,好滿足,玩手機game真係俾唔到。

Amiibo依家應該唔易搵,有都係抄價。
我只係喺amazon japan買咗隻騎馬仔。
DevilElvis 03:45 PM 02-13-18
想問中文版出面賣緊幾錢? thx
1pi 04:36 PM 02-13-18
打完隻水咒伽儂,隻噴水大笨象射伽儂,拎埋支米法長槍。 之後,冇晒其他神獸的橙色定位點導引嘅
aquarius 05:25 PM 02-13-18
我本來都想快手打埋水神獸開新村莊或打埋主線
點知而家打石怪打人馬(ライネル)都玩到停唔到手..(打完又剛好赤月)
高級嘍囉 05:28 PM 02-13-18
作者: 1pi:
打完隻水咒伽儂,隻噴水大笨象射伽儂,拎埋支米法長槍。 之後,冇晒其他神獸的橙色定位點導引嘅
我諗其他同水一樣,行到去某地方,自然會有任務引導你去領地主城。

其他三個,我估要有防炎、防寒、防雷裝。
1pi 02:56 AM 02-14-18
我諗其他同水一樣,行到去某地方,自然會有任務引導你去領地主城。

其他三個,我估要有防炎、防寒、防雷裝。
我應該中左bug,Load返前少少的自動存檔解決左
charcsc2000 12:21 PM 02-14-18

水神獸係第1行第1隻?

helper呢....上網睇YOUTUBE攻略仲實際, 其實AMIIBO沒需要買...買左唔會勁左...
charcsc2000 12:24 PM 02-14-18
作者: 蒼之星雲:
我上網見狼林克(第1行第1隻)好似要聯動WiiU個SAVE先勁。
不過叫做多個幫手。
PS: 我都係新手,無買AMIIBO。

>>>成日話迷路
我都係,愈行愈遠。成日係到爬山,爬爬下又唔知行佐去邊
隻GAME太自由,做做下任務又做佐第2樣野。
D野又唔知點搵,成日無呢樣個樣
又唔想搵攻略玩咁衰仔

雖然個人玩後感好似講到好差,但其實係好好玩
遊戲細緻度真係做得好好,成日都有新發現。
狼林克沒用...除非你有20心個隻...
但用左真心太屈...
而且轉區又會消息, 好麻煩....

迷路問題呢....大家以COMPLETE個MAP為首要...四成獸次要...
charcsc2000 12:24 PM 02-14-18
作者: DevilElvis:
想問中文版出面賣緊幾錢? thx
好似448...其實日版美版一樣有中文...係個封面唔同..
八仙果 02:31 PM 02-23-18
https://www.facebook.com/myTVgames/p...84261851834556

風間鈴木仁 09:18 PM 03-02-18
http://www.4gamer.net/games/341/G034168/20180302096/

「ゼルダの伝説 ブレス オブ ザ ワイルド」のサウンドトラックCDが4月25日に発売。DLC楽曲や未実装曲を含む全211曲を収録

https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1109574.html
有翻譯。
1pi 09:59 PM 03-04-18
雷無效裝 好正:)
除左,娜波力斯啲雷可以照打中外,其他咩雷都電唔到XD
lunn 10:32 PM 03-05-18
想問吓,之前出果本日版既攻略,依家響HK會唔會有機會搵到呀? 買到現貨都唔想上網訂
唔知旭屋或者其他書店會唔會有呢?
風間鈴木仁 11:32 PM 03-05-18
作者: rinxlun:
想問吓,之前出果本日版既攻略,依家響HK會唔會有機會搵到呀? 買到現貨都唔想上網訂
在 深水埗 玩亞PA playasia 或者 銅鑼灣崇光百貨
應該重有。
lunn 07:09 AM 03-06-18
作者: 風間鈴木仁:
在 深水埗 玩亞 playasia 或者 銅鑼灣崇光百貨
應該重有。
SOGO既旭屋?? 問過Staff話無喇
如果係深水埗的話,大約位置唔知係響邊呢?
swatty 09:07 AM 03-06-18
去訂, 唔洗諗有現貨
高級嘍囉 09:37 AM 03-06-18
唔知會唔會出中文版攻略,隻game用中文,睇日文攻略反而會唔明啲名稱。
lunn 10:14 AM 03-06-18
唔知會唔會出中文版攻略,隻game用中文,睇日文攻略反而會唔明啲名稱。
中文版攻略真係怕怕地
不過想買日版果本
其實最主要都係收藏用
八仙果 10:24 AM 03-06-18
SOGO既旭屋?? 問過Staff話無喇
如果係深水埗的話,大約位置唔知係響邊呢?
PA 可以買,然後去深水埗攞貨 $15X
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 

返回主題版面