Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
~清談館~>[裡拳]F1 以後冇賽車女郎
J+1 03:47 PM 02-02-18
https://unwire.hk/2018/02/02/formula...ife-tech/auto/

F......

Racing miku表示:....

相信不久將來應該連啦啦隊呀,show girl全部都禁晒,諗起都硬....拳頭.....

由手機版發出
真!DC 04:06 PM 02-02-18
應該引入賽車美男先叫平等麻
由手機版發出
歌絲˙暮斯 04:58 PM 02-02-18
人生無希望,生存都唔知仲有乜意義
由手機版發出
casio 05:15 PM 02-02-18
D女權組織點做嘢架,點解仲未話選美活動同b女星促進女性物化,要求全世界女性效發伊斯蘭女性咁出街蒙面著長袍
曲係要講明
david 05:33 PM 02-02-18
所以開講有話「最可怕同可恨O既唔係毒X,而係狂熱染色切J裏拳X。」
大破人間 06:45 PM 02-02-18
[新聞] 賽車女郎憤怒!「請女權主義者別再鬧了」
https://www.ptt.cc/bbs/Gossiping/M.1517534037.A.422.htm

阻人搵食
麥魚仔 07:10 PM 02-02-18
作者: 大破人間:
[新聞] 賽車女郎憤怒!「請女權主義者別再鬧了」
https://www.ptt.cc/bbs/Gossiping/M.1517534037.A.422.htm

阻人搵食
猶如殺人父母
Tano 01:44 PM 02-03-18
作者: 真!DC:
由手機版發出
包括偽娘
t-cup 03:05 PM 02-06-18
而家話搵小朋友, 但又帶嚟係咪童工問題?
Iro 03:14 PM 02-06-18
作者: t-cup:
唔好呀 一陣燒埋足球同網球
歌絲˙暮斯 03:33 PM 02-06-18
U14 RQ
由手機版發出
細路翔 04:38 PM 02-06-18
世界現存狂戰士族群:1.阿花拉瓜 2.女權主義者(自稱) 3.迪士尼
尼路 06:44 PM 02-06-18
我唔明點解無人推多步廁所/比賽唔分男女
Rance 07:21 PM 02-06-18
作者: 尼路:
我唔明點解無人推多步廁所/比賽唔分男女
D女人一個獎都拎唔到點算
除非男人跑一百女人只需跑50
( ゚ω゚)? 07:33 PM 02-06-18
可以用robot, 進化啲咪Android囉,可以加速世界機械化進程
作者: t-cup:

昏迷童子Sleepy 09:11 PM 02-06-18
作者: 真!DC:
由手機版發出
舊年殖民星大賽車真係有架......

不過話回頭...呢條死陽痿之前做左幾樣野都係擺明想整死F1呢個歐系賽車品牌架啦......
而家只不過順便加多督屎而已......
t-cup 03:19 PM 02-07-18
作者: Iro:
唔好呀 一陣燒埋足球同網球
認真㗎, 睇 F1 報導吹緊風話搵啲小朋友. 啲留言大家都好火.

其實不如無啦, grid walk 果啲一向好少 (名人多過女), 除咗跑完上 podium, 都無乜女嘅.

返回主題版面