Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22 62 112  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
STRIFE 11:01 AM 01-23-18
當見到個流出dlc list有海龍,浮岳龍都知有問題,所以唔講咁詳細
之前post既list根據外國玩緊既玩家,基本上係真
差在會唔會再有新怪
鈴蘭 11:15 AM 01-23-18
放一百萬個心 黑龍三子都未出現
同埋石油龍應該好夾今次個系統 遲早會出
滅龍士 11:22 AM 01-23-18
作者: STRIFE:
當見到個流出dlc list有海龍,浮岳龍都知有問題,所以唔講咁詳細
之前post既list根據外國玩緊既玩家,基本上係真
差在會唔會再有新怪
連Kinghermitaur=矛碎都出響list就知幾有問題
qwe 04:59 PM 01-23-18
話說今次歐美偷跑成咁竟然無水貨返,好神奇⋯
STRIFE 05:51 PM 01-23-18
作者: qwe:
因為知道大量行貨而且有中文,我係GAME鋪實唔想有死貨

見到疑似慘爪龍裝(女),靚過麒麟裝好多
qwe 05:54 PM 01-23-18
說時遲 那時快,巴哈話見到港行到貨,但張圖寫住廣州中山收
好奇妙⋯

同埋係咪又玩7點後
AhTin 05:58 PM 01-23-18
作者: qwe:
一來明知有中文版,二來邊間做批發都係一個問題,一陣你賣水貨佢Cut你單,點過新年!
風之將 08:02 PM 01-23-18
日版dl版唔係今日可以下咩?有冇人下到
haluforever 08:13 PM 01-23-18
作者: 風之將:
日版dl版唔係今日可以下咩?有冇人下到
香港psn應該係12點,日本psn應該係香港時間11點
wongdee 08:57 PM 01-23-18
作者: AhTin:
一來明知有中文版,二來邊間做批發都係一個問題,一陣你賣水貨佢Cut你單,點過新年!
小爬文,有中文版?
haluforever 10:22 PM 01-23-18
作者: wongdee:
小爬文,有中文版?
行版發售當日可以update 中文版
鈴蘭 11:24 PM 01-23-18
已經Download定
不過26號咁岩上飛機到30號先返 返到香港先追番進度
STRIFE 12:57 AM 01-24-18
14GB,已DL
野良猫 08:27 AM 01-24-18
作者: STRIFE:
14GB,已DL
14g?
我日版得6.x g嘅?
shooter 08:39 AM 01-24-18
法國勇士已打完傳統既村任BOSS , 故事mode爆機。
魔靈娘 08:52 AM 01-24-18
作者: 野良猫:
14g?
我日版得6.x g嘅?
6g 係可先行遊玩的容量(俾你玩住咁下載,當然要26號先開到)
14係總大小

作者: shooter:
有說好的煌黑龍嗎
shooter 08:59 AM 01-24-18
有說好的煌黑龍嗎

故事 mode 沒有
最後4隻古龍分別是 屍套龍,鋼龍,炎王。 最後大佬=> Xeno'jiiva

luffy1734 09:53 AM 01-24-18
有無link?
STRIFE 10:06 AM 01-24-18
作者: 野良猫:
14g?
我日版得6.x g嘅?
分兩段,6gb and 8gb

P.S 係時候開約炮POST,有冇版友開
DevilElvis 10:37 AM 01-24-18
有說好的煌黑龍嗎
煌黑以往都係集會最後boss,我覺得會有
charcsc2000 11:09 AM 01-24-18
係咪可以dl啦????部ps4放左好耐...
魚伕 11:36 AM 01-24-18
作者: charcsc2000:
係咪可以dl啦????部ps4放左好耐...
可以DL了
monkeylove 12:09 PM 01-24-18
今日有冇機偷跑?
Hisashi 01:26 PM 01-24-18
作者: monkeylove:
今日有冇機偷跑?

一定唔會啦
Uesugi 01:49 PM 01-24-18
實體版見街都會偷跑下XD
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22 62 112  ... 最後

返回主題版面