Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 622 1122 1522 1572 1612 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1632 1672 1722  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鈴蘭 01:59 AM 01-06-18
大成功教
成功兩隻ML(寶3) + 一隻恩奇 + 5張金閃閃禮裝
完滿結束
the fool 02:40 AM 01-06-18
作者: 鈴蘭:
諗緊下隻昇技升小太陽定金閃閃
實用性一定係金閃閃高d
雖然カルナNP率ok,但得一張A,而金閃閃有黃金率同兩張A,點都易儲NP D
カルナ得魔放,金閃就有カリスマ,素毆可能金閃閃會大力D(至於寶具威力UP,金閃閃寶解左會有)
カルナ寶具得神性特攻,金閃閃鯖特攻汎用性會高d
カルナ唯一優勢係有爆擊傷害UP(但我唔係太多用Q好似浪費左咁)
利申:lv100技30カルナ
lunn 09:20 AM 01-06-18
依家升野升技升到好缺錢
係唔係應該等錢關ap減半先食蘋果刷呢??
大破人間 09:37 AM 01-06-18
作者: the fool:
實用性一定係金閃閃高d
雖然カルナNP率ok,但得一張A,而金閃閃有黃金率同兩張A,點都易儲NP D
カルナ得魔放,金閃就有カリスマ,素毆可能金閃閃會大力D(至於寶具威力UP,金閃閃寶解左會有)
カルナ寶具得神性特攻,金閃閃鯖特攻汎用性會高d
カルナ唯一優勢係有爆擊傷害UP(但我唔係太多用Q好似浪費左咁)
利申:lv100技30カルナ
小太陽講少左寶具後減紅卡防, 都好有用下

講勁就肯定金閃勁D,
不過唔同職都各有用途咁

作者: rinxlun:
依家升野升技升到好缺錢
係唔係應該等錢關ap減半先食蘋果刷呢??
係, 我通常都是錢關ap減半或是爆箱時順便刷埋錢
gingq7 02:17 PM 01-06-18
作者: T.K.:
四星可有超越者槍奶光
其實我真係覺得槍奶光好用/易用/好玩過L狐,
但我上個月都係揀左L狐升技30先, 因為唔捨得餵聖杯俾寶1的槍奶光
T.K. 07:08 PM 01-06-18
槍狐欠一個魔放
細路翔 11:54 AM 01-07-18
手賤想抽埋剩低個張和服白貞禮裝黎個10連出大畫家...(ry

見到佢同阿比個icon拍埋一齊先留意到原來大畫家都係黑星紅白產品....(臉盲症
鈴蘭 11:29 PM 01-07-18
C狐已改新動作
gingq7 09:00 AM 01-08-18
作者: 鈴蘭:
C狐已改新動作
十分有良心的改動, 唯一缺點就係令到FGO C狐完全唔似輔助角
其實用呢個新模組配上extella的造型已經完全足夠出"兩隻"新的玉澡

搞到我又想抽番隻
細路翔 11:21 AM 01-08-18
作者: gingq7:
十分有良心的改動, 唯一缺點就係令到FGO C狐完全唔似輔助角
其實用呢個新模組配上extella的造型已經完全足夠出"兩隻"新的玉澡

搞到我又想抽番隻
他媽摸依d藍卡台柱我仲以為依度玩左兩年以上既都有

我今朝起身拎返出黎搭大畫家玩下,剩係覺得靈1,2個Q卡個動作好搞笑同靈3既頭髮改到勁長
LordofNightmare 05:15 PM 01-08-18
真係當玩家乞兒,送野送得咁核突真係天才
Eclair 05:22 PM 01-08-18
作者: LordofNightmare:
真係當玩家乞兒,送野送得咁核突真係天才
禁断の頁送10個都唔駛死啦
寒酸到
Hextor 05:41 PM 01-08-18
多粒聖晶石喎
仲唔謝主隆恩
鐵之侍 05:47 PM 01-08-18
唯有希望之後又多東西送所以現在才孤寒
Hextor 05:53 PM 01-08-18
作者: 鐵之侍:
唯有希望之後又多東西送所以現在才孤寒
最多咪又係10石
同送多d書頁冇衝突
大破人間 07:10 PM 01-08-18

下星期900日
又係10石高達十成

話說500日個時有5符5果
gingq7 08:01 PM 01-08-18
K島有人話日本(?)有人統計過2017送左700抽喎, 實在又唔可以話佢送得少, 不過果d一輝石真係送得難看

利申: 整個2017年我只在1月課了一單用來抽1月和7月的福袋; 連2次福袋總共只得8隻5星, 偏向非洲
細路翔 08:59 PM 01-08-18
好心骨頭個階既素材就調到30-40% droprate啦

真係想刷死人咩

我缺骨缺到連將大畫家d技升去lv2都做唔到...
GN00508771 11:46 PM 01-08-18
作者: 細路翔:

真係想刷死人咩

等我複製貼上下先

好心鐵坑個階既素材就調到30-40% droprate啦

真係想刷死人咩

我缺120坑先可以10技哂槍凜
the fool 02:18 AM 01-09-18
作者: 大破人間:
小太陽講少左寶具後減紅卡防, 都好有用下

講勁就肯定金閃勁D,
不過唔同職都各有用途咁
係喎數漏左但我又唔覺特別勁(雖然咁講,一個lv10魔放寶具BB Chain第3張紅卡唔剋都打到差唔多2萬)
其實仲有技1寶具封印,不過好唔好用就見仁見智啦~
作者: 細路翔:

真係想刷死人咩

作者: GN00508771:
等我複製貼上下先

好心鐵坑個階既素材就調到30-40% droprate啦

真係想刷死人咩

我缺120坑先可以10技哂槍凜
我之前エミヤオルタ農鎖果陣用ニトクリス+魔性菩薩,超方便
雖然好想升ニトクリス絆,但成日要用佢o黎農素材唔想咁快絆10住
細路翔 10:55 AM 01-09-18
艾蕾我已經放棄停左係LV8,等新活動有得刷先再算
鈴蘭 10:55 AM 01-09-18

搞到我又想抽番隻
我仲等緊黑天洞大前輩
ぶっちゃけこっちのほうが宝具
由手機版發出
鈴蘭 10:56 AM 01-09-18
作者: the fool:
係喎數漏左但我又唔覺特別勁(雖然咁講,一個lv10魔放寶具BB Chain第3張紅卡唔剋都打到差唔多2萬)
其實仲有技1寶具封印,不過好唔好用就見仁見智啦~

我之前エミヤオルタ農鎖果陣用ニトクリス+魔性菩薩,超方便
雖然好想升ニトクリス絆,但成日要用佢o黎農素材唔想咁快絆10住
用小太陽都唔會一個人出架啦,我夾埋槍狐一齊用的
由手機版發出
gingq7 12:25 PM 01-09-18
昨晚抽到最後一秒都唔出C狐
仲差d錯手抽埋武藏池
細路翔 02:52 PM 01-09-18
昨晚抽到最後一秒都唔出C狐
仲差d錯手抽埋武藏池
其實c狐係咪同黑狗一樣得暗鍋有平時無機會射斜?

我入坑個時第三隻5星就係c狐所以唔清楚
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 622 1122 1522 1572 1612 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1632 1672 1722  ... 最後

返回主題版面