Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 618 1118 1518 1568 1608 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 1628 1668 1718  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
Sar8 01:25 PM 01-01-18
作者: gingq7:
Android,付款地區由尼日尼亞轉番做香港,但都係USD$80.52,係正常?
冇左大半年啦
細路翔 01:28 PM 01-01-18
自己走去養一隻先發現黑貞要食個d野好無人性
鈴蘭 01:50 PM 01-01-18
Android,付款地區由尼日尼亞轉番做香港,但都係USD$80.52,係正常?
正常 佢即日本以外轉晒做美金之嘛
鈴蘭 01:51 PM 01-01-18
究竟有幾多人仲抽緊野 sosad
而家都仲咁lag
我都只係想打下種火升下大畫家姐sosad
lunn 02:03 PM 01-01-18
作者: 鈴蘭:
究竟有幾多人仲抽緊野 sosad
而家都仲咁lag
我都只係想打下種火升下大畫家姐sosad
我清緊任拎緊D符
依家咁Lag唔敢抽住呀
rfdingo 02:29 PM 01-01-18
卡到想刷下肥刷下錢都無心機=,=
細路翔 03:44 PM 01-01-18
換返黎d種火用黎餵晒黑貞...

大畫家又係aoe加上個外型唔多想抽,除非勁得過術尼祿
lunn 03:46 PM 01-01-18
岩岩試左用"大成功"果個方法
用左7張符就中左隻新角
今次真係幾好運…
細路翔 04:08 PM 01-01-18
大畫家個體驗關加分果個點睇都係jk...
T.K. 06:46 PM 01-01-18
主(副)賬大成功教6(5)抽符出北齋加限定4/5星禮裝:0)
c12 09:18 PM 01-01-18
想問下用an機嘅人
用香港playstore要課金
係咪都要買日本google點卡
同埋洗唔洗轉區?
Hextor 09:20 PM 01-01-18
其實係AP PICKUP?
17符
阿福+すまない+貓耳
+2張EVENT 4星禮

作者: c12:
想問下用an機嘅人
用香港playstore要課金
係咪都要買日本google點卡
同埋洗唔洗轉區?
信用卡咪得
佢用美金計數
唔駛轉區
GN00508771 09:43 PM 01-01-18
大成功法 60粒石 寶2左⋯⋯⋯⋯⋯⋯
細路翔 09:44 PM 01-01-18
作者: GN00508771:
好似話係出左大成功之後出到四星就追唔就返去刷多次大成功?
digiharuka 10:00 PM 01-01-18
20張劵+10連沒有
但4張5禮 1張4禮 3張4星角 等等.....
GN00508771 10:16 PM 01-01-18
作者: 細路翔:
好似話係出左大成功之後出到四星就追唔就返去刷多次大成功?

1.大成功或極大成功
2.單抽3次、3次內有英靈既話就繼續抽 抽到出4星或以上(英靈或禮裝)就停
3.回到第一步
c12 11:22 PM 01-01-18
作者: Hextor:
信用卡咪得
佢用美金計數
唔駛轉區
冇信用卡sosad...
rfdingo 11:46 PM 01-01-18
作者: c12:
冇信用卡sosad...
tap & go 呢類卡幫到你
fami~yan 12:25 AM 01-02-18
1.大成功或極大成功
2.單抽3次、3次內有英靈既話就繼續抽 抽到出4星或以上(英靈或禮裝)就停
3.回到第一步

這方法已經試了3單,不行...玄學不適用於非洲

福袋開阿周那...大爆死...
細路翔 12:33 AM 01-02-18
其實我好想知風向網d人點解咁鐘意戰拉二定黑貞勁

話黑貞薄皮但有幾多隻敵角可以比佢掃完一輪唔死?

話拉二細力...拉二都算細力咁2017年出個堆角色都應該去跳樓

基本上高難度關如果係黑貞碾唔過既類形咁拉二都一樣派唔上用場...
依d情況下基本上都係藍卡大猩猩同梅林說事既場合
gingq7 12:41 AM 01-02-18
感覺上大成功法只係將你單抽的時間拉長, 令到出d卡無咁偏

105抽:
武則天(寶2),L龍娘(寶3),L大公(寶2),葛飾北齋(new)
fami~yan 02:24 AM 01-02-18
感覺上大成功法只係將你單抽的時間拉長, 令到出d卡無咁偏

105抽:
武則天(寶2),L龍娘(寶3),L大公(寶2),葛飾北齋(new)
我覺得5星機率有出多,不過是5星禮裝...
the fool 04:21 AM 01-02-18
福袋中山翁,之後轉去抽北齋,禮裝全齊+之前想要o既巴,都好,反正之前課半pack果陣唔中
作者: 細路翔:
自己走去養一隻先發現黑貞要食個d野好無人性
雖然我記得黑貞升技要求好高,但唔知點解我之前中果陣check過我係夠素材技30佢(雖然唔夠QP)
細路翔 07:36 AM 01-02-18
作者: the fool:
福袋中山翁,之後轉去抽北齋,禮裝全齊+之前想要o既巴,都好,反正之前課半pack果陣唔中

雖然我記得黑貞升技要求好高,但唔知點解我之前中果陣check過我係夠素材技30佢(雖然唔夠QP)
後面食心臟個d反而無所謂

最無良係要骨
鈴蘭 09:08 AM 01-02-18
邊有得比 黑貞一發屋
拉2有一半時間都有30%防buff又幫全隊加氣
一發唔死都仲有機會第二發

雖然我都通常用翼蛇神 打兩波就算
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 618 1118 1518 1568 1608 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 1628 1668 1718  ... 最後

返回主題版面