Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS
Sar8 07:37 PM 12-09-17
雷霆既問題意外地多...
Penny仔 08:19 PM 12-09-17
作者: Sar8:
雷霆既問題意外地多...
好果方面睇, 至少防守有一定水準
kin~kin 01:59 PM 12-10-17
今日火箭險勝一場,至今為止佢地個schedule好鬆,但來緊就12日打7場…考驗來了。
POISON 11:04 PM 12-10-17
WAS對LAC個場....想點架
最後個球1.2s變1.1s,開既位置又唔同左
但上次表弟個次又唔洗重開既?
kin~kin 10:44 AM 12-11-17
https://twitter.com/ESPNNBA/status/9...896705/video/1

Ben Simmons真係完全唔識射波, 呢球冇人守佢, 佢都係選擇爆入去挫樽
6eo 01:48 PM 12-11-17
作者: POISON:
WAS對LAC個場....想點架
最後個球1.2s變1.1s,開既位置又唔同左
但上次表弟個次又唔洗重開既?
ref 想點判就點判
kin~kin 11:37 AM 12-12-17
火箭今日對住著晒火的Pelicans都嬴到, 另一邊廂雷霆對住近排狀態極差的黃蜂都輸....
Sar8 12:32 PM 12-12-17
今日勇士休埋green+zaza
半場一樣lead
6eo 11:20 AM 12-13-17
gsw d後備越打越有

bos 無左uncle drew竟然輸比bulls...
Sar8 12:45 PM 12-13-17
今日KL已經出閘
可惜輸波比小牛
Shadow 神 06:33 PM 12-13-17
今日KL已經出閘
可惜輸波比小牛
輸無所謂啦,最緊要係佢對辦
West 應該都係睇佢地架啦,gsw rockets spurs
OKC 真係唔睇好 ...
monkeylove 12:16 PM 12-14-17
今日okc 有三位打鐡王都贏...
Shadow 神 06:11 PM 12-14-17
作者: monkeylove:
今日okc 有三位打鐡王都贏...
Adams 救全家

另外近排 d.howard 打得唔錯,但好似 keep 住輸波 ...
Sar8 08:11 PM 12-14-17
其實近幾場波都係adams救全家....
搖搖 08:55 PM 12-14-17
佢唔係雷霆打啲數據應該靚好多...

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
monkeylove 12:27 PM 12-15-17
其實近幾場波都係adams救全家....
好明顯佢先係okc 一哥
6eo 05:30 PM 12-15-17
Adams真係超級勤力, 如果佢每次單檔都計助攻佢應該都場場大三元
上季已經覺得佢好抵用, 記得上季有場playoff對馬刺最後守個時, okc成班都發緊夢咁, 得佢仲清醒去撲波

另, Lopez 搞乜, 使唔使入院check下
同埋唔明點解去到lakers之後跌哂watt, 明明之前係nets都唔係咁
Sar8 06:19 PM 12-15-17
佢career咁耐都係nets主力
而家去到湖人只係second choice,正常
搖搖 09:40 AM 12-16-17
wb今年d命中率真係差到......而家連罰球都衰埋
搖搖 10:23 AM 12-16-17
...........
領先9分比wb自殺玩到平手
6eo 01:01 PM 12-16-17
OKC 76ERS 3OT

BTW 公牛突然痴左4連勝

金塊又係勁, 傷左2個主力都仲打到咁好, 不過好似jokic可以打番
kin~kin 05:20 PM 12-16-17
作者: iamleoluk:
OKC 76ERS 3OT

BTW 公牛突然痴左4連勝

金塊又係勁, 傷左2個主力都仲打到咁好, 不過好似jokic可以打番
5連勝喇,Mirotic復出後就未輸過,所以網民先話佢係MVP
搖搖 07:41 PM 12-16-17
唔係wb發神經根本唔駛OT

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 08:03 PM 12-16-17
作者: 搖搖:
唔係wb發神經根本唔駛OT

又唔好踢爆人地..
POISON 01:34 AM 12-17-17
人地刷緊出場時間既紀錄,你地識乜
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面