Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
電視遊戲討論版>戰場女武神 戦場のヴァルキュリア 4 | 已售 |
鐵之侍 12:35 PM 11-20-17
作者: KENSNAKE:
Yeah~女武神4

時間點 係1935年咪即係同時帝國係打緊加利亞?
和第1,3 同時間的故事,所以1 的村姑們都會dlc出場(希望3 的一伙也會吧)

雖然我是想2的後續故事,是難寫就是啦
野良猫 12:38 PM 11-20-17
作者: KENSNAKE:
Yeah~女武神4

時間點 係1935年咪即係同時帝國係打緊加利亞?
應該係
初代堆人打主要戰場
3就隱密部隊
4應該係講北方戰線
charcsc2000 12:39 PM 11-20-17
正.....而加反而要唸買ns版定ps4版....
好想佢remaster 2~3代...
KENSNAKE 12:40 PM 11-20-17
作者: 野良猫:
應該係
初代堆人打主要戰場
3就隱密部隊
4應該係講北方戰線
睇介紹用返1代地圖一張過。
野良猫 12:42 PM 11-20-17
作者: 鐵之侍:
和第1,3 同時間的故事,所以1 的村姑們都會dlc出場(希望3 的一伙也會吧)

雖然我是想2的後續故事,是難寫就是啦
我唔鐘意2
寫到好似成班學生柴娃娃去打仗咁

我都想3堆人亂入,反正係送死部隊,應該咩戰線都會打到
harakuma 12:46 PM 11-20-17
作者: Dyhalt Rushifar:
到出果時又夾多你一次命
比次機會佢先啦

有初代感覺,有ns版
Sega今次抵錫

不過唔知佢會唔會執番好舉槍後敵人就停止攻擊哩個漏洞

唔好改呀, 呢個係特色呢架
野良猫 12:50 PM 11-20-17
作者: harakuma:
比次機會佢先啦

唔好改呀, 呢個係特色呢架
但會有人不斷做舉槍動作阻敵人攻擊

一係set時限
舉槍後數秒內就要射擊,唔係敵人就會開槍
然後等幾秒後又開槍

玩家一舉槍敵人就停止攻擊等你慢慢瞄,臨場感會差啲
maskrider 12:51 PM 11-20-17
等咗咁耐,3月21,一定預定加download喇今鑊。
harakuma 12:56 PM 11-20-17
但會有人不斷做舉槍動作阻敵人攻擊

一係set時限
舉槍後數秒內就要射擊,唔係敵人就會開槍
然後等幾秒後又開槍

玩家一舉槍敵人就停止攻擊等你慢慢瞄,臨場感會差啲
但如果咁SET, 沖到係機槍兵前, 比人開槍會死得好快
血之淚 01:18 PM 11-20-17
第3集果D重甲兵
唔用不停舉槍埋身吸引佢注意再用狙射佢後腦嘅話我真係唔識點先殺到佢
pet3 01:31 PM 11-20-17
希望4代沒有女武神

同一戰線時間點邊可以出咁多女神(說好的絕種呢)
鐵之侍 01:41 PM 11-20-17
我唔鐘意2
寫到好似成班學生柴娃娃去打仗咁

我都想3堆人亂入,反正係送死部隊,應該咩戰線都會打到
我也不喜歡2,只是有後續才能看某賤人有機會慘死收場

作者: pet3:
希望4代沒有女武神

肯定有,是用冰魔法(?) 制造寒冬的女武神
harakuma 01:44 PM 11-20-17
睇預告好似又有個叫安潔既女要自我犧牲咁,

唔通又好似一代個細妹咁

睇下今集法子配邊個先
Dyhalt Rushifar 01:53 PM 11-20-17
希望4代沒有女武神

咁隨時會俾人入商品說明條例
一係改名叫「戰場冇女神4」
pet3 01:55 PM 11-20-17
作者: Dyhalt Rushifar:
咁隨時會俾人入商品說明條例
機動戰士高達
有幾部都是無用高達
一直用吉姆打一年戰爭

我覺得4用這方式也可以
野良猫 02:03 PM 11-20-17
作者: 血之淚:
第3集果D重甲兵
唔用不停舉槍埋身吸引佢注意再用狙射佢後腦嘅話我真係唔識點先殺到佢
用炸彈引佢注意
知有舉槍漏洞但用咗就冇難度

Ps
睇官網原來ns版要夏季,點忍到
野良猫 02:45 PM 11-20-17
機動戰士高達
有幾部都是無用高達
一直用吉姆打一年戰爭

我覺得4用這方式也可以
再唔係可以話大原其實仲有個妹
唔忍心俾佢受大傷害覺醒所以自己嚟,個妹就丟其他戰線
但結果最後都係覺醒咗
mrk 03:28 PM 11-20-17
作者: maskrider:
等咗咁耐,3月21,一定預定加download喇今鑊。
SEGA D中文Game好多舖都唔搞預定!(例如:P4的龍如6、零,P4版隻中文版女武神1等等...)
mrk 03:35 PM 11-20-17
作者: mrk:
補充下:或者係 2、3 remaster HD化去PS4同NS呢!(依家NS全世界都咁好買!)
估唔到除左PS4版同NS版,重加埋X1版!

PS:今次做到PS4中文版同步出,又要支持下啦!
PS2:請問佢係全平台都有中文版,定PS4獨佔中文版??
ouki 03:54 PM 11-20-17
畫面直接根返1代?
pet3 04:20 PM 11-20-17
官網不是只寫ps4 和ns嗎
貓太部 04:20 PM 11-20-17
記得佢嗰時初公布ps4 戰場女武神,
係令我決定入手ps4,一個重要誘因,
但卒之機買咗,但後來隻game冇買到,真經典~
唔知點解今次公布第四集,好似冇咩感覺咁,
尤其係片段開頭,講到千錘百煉咁,但一路聽,就令我諗番起上集.......
不過睇段片,好似畫質都同第一集差不多,又比唔到咩新野出來俾人睇~
代官 04:25 PM 11-20-17
總有一個挖個雷在身邊
你話接2代之後人造都好啦……
STRIFE 05:41 PM 11-20-17
佢真係俾到第一集乳神強度既角色俾玩家用先講啦
neo2046 05:47 PM 11-20-17
官網不是只寫ps4 和ns嗎

1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面