Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90 140  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
taikin0901 07:34 PM 10-14-17
dock+投影機+尿袋

taikin0901 07:34 PM 10-14-17
何必仲要出實體版呢

Rance 07:39 PM 10-14-17
Projector 好熱架喎,兩部野一齊互煲一陣電池都爆...
taikin0901 07:49 PM 10-14-17
作者: Rance:
Projector 好熱架喎,兩部野一齊互煲一陣電池都爆...
佢有兩把風扇 . 一for NS , 一for 投投
lodoss 08:12 PM 10-14-17
作者: taikin0901:
何必仲要出實體版呢

係指DL版32G, 另加1G落主機memory吧?
taikin0901 08:15 PM 10-14-17
作者: lodoss:
係指DL版32G, 另加1G落主機memory吧?
唔知 , 西人forum就有人話實體都要咁大dl
mrk 08:21 PM 10-14-17
dock+投影機+尿袋

How much???(加埋尿袋,我立刻有興趣!有冇寫埋係戶外用到幾多個鐘??)
taikin0901 08:41 PM 10-14-17
作者: mrk:
How much???(加埋尿袋,我立刻有興趣!有冇寫埋係戶外用到幾多個鐘??)
就快眾籌 , 佢寫4粒鐘
陸奧 貴志 08:43 PM 10-14-17
何必仲要出實體版呢

跟住發現又係要ONLINE住玩,完
lodoss 08:59 PM 10-14-17
作者: 陸奧 貴志:
跟住發現又係要ONLINE住玩,完
部分mode要online先玩到都正常,
但全部都要online先玩到就搵鬼買啦
leungky1 09:12 PM 10-14-17
何必仲要出實體版呢

2K 幾時會注意到得佢兩隻遊戲寫住要Download同SD Card呢?
mrk 10:52 PM 10-14-17
就快眾籌 , 佢寫4粒鐘
Thanks you
mrk 10:29 AM 10-15-17
請問老任個Pro手掣係咪有齊 無線+有線 2用架??(例如:TV Mode時,插著USB線差緊Pro手掣會否自動轉行有線連接!)
mrk 11:06 AM 10-15-17
作者: leungky1:
2K 幾時會注意到得佢兩隻遊戲寫住要Download同SD Card呢?

taikin0901 11:11 AM 10-15-17
美森紅藍機有貨可直送香港 , 連運費2524
陸奧 貴志 11:13 AM 10-15-17
作者: lodoss:
部分mode要online先玩到都正常,
但全部都要online先玩到就搵鬼買啦
隻NBA2K18咪就係咁囉
X&Y 03:48 PM 10-15-17
作者: mrk:
請問老任個Pro手掣係咪有齊 無線+有線 2用架??(例如:TV Mode時,插著USB線差緊Pro手掣會否自動轉行有線連接!)
主機最新firmware既話, default 插線係充電only, 連接都係行bt
system setting 入面有得set插線行有線連接mode
野良猫 09:47 AM 10-16-17
依家水平望部機
之前中間凸起感覺好似冇咗,依家係左邊凸起
mrk 10:55 AM 10-16-17
作者: X&Y:
主機最新firmware既話, default 插線係充電only, 連接都係行bt
system setting 入面有得set插線行有線連接mode
Thanks you!!!
信長 11:23 AM 10-16-17
E shop 多左一項,game on sale,有減價game
Eking 12:39 PM 10-16-17
淨近日見25XX, 算係一個平較合理價錢
outlineman2003 01:31 PM 10-16-17
有冇師兄用8bitdo pro 手制(有analog果隻)?

係咪冇震動功能?
Rance 01:51 PM 10-16-17
作者: outlineman2003:
有冇師兄用8bitdo pro 手制(有analog果隻)?

係咪冇震動功能?
http://www.8bitdo.com/sn30pro-sf30pro/

之後出隻新的有普通震
seed2005 03:03 PM 10-16-17
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=I4-elSdsPCQ

outlineman2003 05:55 PM 10-16-17
作者: Rance:
http://www.8bitdo.com/sn30pro-sf30pro/

之後出隻新的有普通震
普通震,同專用震,有乜分別?
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90 140  ... 最後

返回主題版面