Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
sonic 10:57 AM 09-14-17
作者: 強化人間ですの~★:
請不要將PSO2和PSO2es撈埋來講,謝謝
沒留意開也不知道有什麼分別吧
MultiPASS 11:09 AM 09-14-17
作者: 強化人間ですの~★:
請不要將PSO2和PSO2es撈埋來講,謝謝
,借嚟講個trend啫!
jyeung1 04:33 PM 09-14-17
nintendo direct 都無咩新料

睇來都要等tokyo game show
先知有咩新game 出在明年!!
八仙果 04:34 PM 09-14-17
以前買過隻 Wolfenstein: The Old Blood,
唔錯,起碼有癮去玩到爆機。
Squall-Lucifer 08:18 PM 09-14-17
PSO2行cloud.....已經夠LAG的了,還要再LAG點?
而且更擔心的是當年PSV版推出的事件再現
風間鈴木仁 11:52 PM 09-15-17
作者: jyeung1:
nintendo direct 都無咩新料

睇來都要等tokyo game show
先知有咩新game 出在明年!!
我都十分期待

2018 任天堂 !
阿悶. 01:32 PM 09-16-17
想問有咩大制用來打街霸好?
八仙果 09:30 PM 09-16-17
作者: 阿悶.:
想問有咩大制用來打街霸好?
我用 Hori RAP。
八仙果 10:04 PM 09-16-17
美國 eShop 有 Square Enix 隻 project OCTOPATH TRAVELER Demo 下載,
有日文及日文語音,
可能是 Demo 的關係,
語音跟字幕有些不同。

預定 2018 年推出。

http://www.nintendo.com/games/detail...raveler-switch
信長 10:21 PM 09-16-17
好似game 入面setting 有得選
leungky1 10:39 PM 09-16-17
今次Direct對西方最爆係出到限制級嘅DOOM同Wolfenstein 2
對華語系最爆係隻王者榮耀

不過以老任慣例,去到呢步已經算突破
唔覺佢會就唔同地區再深入宣傳
由手機版發出
信長 12:21 AM 09-17-17
雲遊又踩老任大作mario...
大自由度都可以踩?? 踩都無point

成個Direct Mario ,pokemon 都係幾句,又話R頭
又狂講傳說對決,狂話R頭.X你咩,人地重點係mario ,你就spin 去狂講傳說對決
條肥佬同SONY 多少有關係/ SONY 有活動都有搵佢
MultiPASS 12:37 AM 09-17-17
作者: 信長:
雲遊又踩老任大作mario...
大自由度都可以踩?? 踩都無point

成個Direct Mario ,pokemon 都係幾句,又話R頭
又狂講傳說對決,狂話R頭.X你咩,人地重點係mario ,你就spin 去狂講傳說對決
條肥佬同SONY 多少有關係/ SONY 有活動都有搵佢
可能唔關SONY事,
呢個世界大把奴財會為主子自我腦補。
信長 01:03 AM 09-17-17
作者: MultiPASS:
可能唔關SONY事,
呢個世界大把奴財會為主子自我腦補。
可能性好大.. 鬼叫老任無比著數你,唔奇怪..
佢之前話MK8 唔會令人出機, 真係想叫佢睇data 先講啦,MK 系列都是該平台TOP 3 之列

SONY 平時都關照佢同希治閣(佢話splatoon 2 幾個月貨仔)
個direct 如果show 到mario 咁差,我就認.. E3肥佬有去,有試玩又唔見佢試,又話人多唔排
咪又係去做PS4 的新聞稿
信長 01:04 AM 09-17-17
DEL--
leungky1 09:48 AM 09-17-17
可能性好大.. 鬼叫老任無比著數你,唔奇怪..
佢之前話MK8 唔會令人出機, 真係想叫佢睇data 先講啦,MK 系列都是該平台TOP 3 之列

SONY 平時都關照佢同希治閣(佢話splatoon 2 幾個月貨仔)
個direct 如果show 到mario 咁差,我就認.. E3肥佬有去,有試玩又唔見佢試,又話人多唔排
咪又係去做PS4 的新聞稿
MK8個預測係可以理解嘅錯判
大家都以為係舊遊戲
無諗過Wii U裝機量細嘅影響如此大

Splatoon就衰嘅
1嗰陣有幾可見到有遊戲係後期銷量爆發?
無計,香港嘅遊戲Live到依家都係拋頭露面俾做好Research重要
由手機版發出
cancerman 10:43 AM 09-17-17
作者: sonic:
DQ builder 好似幾適合出在NS度
請問有無巴打玩過,得唔得?
玩過PSV版DQB幾好玩。
由手機版發出
MultiPASS 10:46 AM 09-17-17
講句公道説話,Sony呢幾年都不斷推動香港遊戲文化,
而且班管理層對Switch有讚冇彈,
只係班奴才自我歸邊,一定要有你冇我...
leungky1 01:33 PM 09-17-17
作者: MultiPASS:
講句公道説話,Sony呢幾年都不斷推動香港遊戲文化,
而且班管理層對Switch有讚冇彈,
只係班奴才自我歸邊,一定要有你冇我...
Sony自己將個VR拆番出嚟做平板顯示有幾難?
所以有讚無彈係正常
問題在於佢Pro同VR 條路線鋪到咁專業
想跟老任行經濟路線真係要等多陣
由手機版發出
hlcw99 01:33 PM 09-17-17
請問有咩大作會有中文?? (已出&未出)
Terry仔 02:32 PM 09-17-17
依家主機賣緊幾錢?
要唔要食骨?
風間鈴木仁 02:52 PM 09-17-17
作者: Terry仔:
依家主機賣緊幾錢?
要唔要食骨?
唔知要不要食骨

旺角 , 深水埗價位

紅藍機 , 灰機 $ 2880

MH 特別版 $ 3500 ~ 3580

炒炒價
leungky1 03:54 PM 09-17-17
作者: 風間鈴木仁:
唔知要不要食骨

旺角 , 深水埗價位

紅藍機 , 灰機 $ 2880

MH 特別版 $ 3500 ~ 3580

炒炒價
新消息係淨機略降落$2800

9月起三廠連出,跌都肯定跌得慢
由手機版發出
信長 04:19 PM 09-17-17
作者: hlcw99:
請問有咩大作會有中文?? (已出&未出)
已出
炸彈人 (唔叫大作,不過得NS 有)
mario+rabbids

未出
火炎之紋章 無雙 (9月28日)
Mario oddyssey (10月27日)
biohazard revelations 1+2 (11月28日)

斷估未來有中文版
pokemon 新作
enishi 05:08 PM 09-17-17
已出
炸彈人 (唔叫大作,不過得NS 有)
mario+rabbids

未出
火炎之紋章 無雙 (9月28日)
Mario oddyssey (10月27日)
biohazard revelations 1+2 (11月28日)

斷估未來有中文版
pokemon 新作
已出實體版有中文仲有呢幾隻, 算唔算大作就

NBA 2K18
One Piece Unlimited World R Deluxe
Fate/Extella
Ultra Street Fighter II
Lego City Undercover
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後

返回主題版面