Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-30-17, 09:05 PM   #376
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: 堅堅專用大魔 查看文章
臨尾居然出夜鶯都唔出新機,仲要懶神秘連片都冇?咩玩法呀B財團?

另外,隻phanton 個覺醒技居然係由200噴火變做300噴火,好微妙

個CV係咪阿濕男?
依期傳好緊會場Free Battle有AGE既歌
所以估下彈有AGE機

phanton配音石川界人(翠星個萊德、一拳超人傑諾斯)

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 10:52 PM   #377
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 安安 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=Awut635AL_s 「パーフェクトストライクガンダム」
https://www.youtube.com/watch?v=u3-MB5yfQrc 「ガンダム・グシオンリベイク」
全段P西片只係做緊同一樣野
劈劈劈 > 補炮
其實佢地識唔識拍片
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-17, 01:51 PM   #378
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
腦筋男部機用法一d都唔腦筋...
種系機無興趣買, 幾廚都更話

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-17, 03:10 PM   #379
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
部能登廢到一個點:0) 300 都不如:0)

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-17, 03:49 PM   #380
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
有200去左聲優度
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 11:19 AM   #381
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
新果兩部都唔想買
用p西不如用dom

舊 09-01-17, 11:30 PM   #382
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
宜家歡樂場有無人玩?

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-17, 07:50 PM   #383
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: STRIFE 查看文章
新果兩部都唔想買
用p西不如用dom
P西好用過Freedom好多,AC比MBON有強化幾好中
跟住有A槍>跳格/檔槍格路線,再配隻標
自衛面都好過自由
同埋CSB性能幾好,續戰力有保証

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 09-03-17, 11:41 PM   #384
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: mario0606 查看文章
P西好用過Freedom好多,AC比MBON有強化幾好中
跟住有A槍>跳格/檔槍格路線,再配隻標
自衛面都好過自由
同埋CSB性能幾好,續戰力有保証
一諗到要比錢買, 幾勁都唔吸引

舊 09-04-17, 08:01 PM   #385
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
DLC好唔抵囉~至少再送多個通訊員幾首歌都好丫.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-17, 12:00 PM   #386
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
慘得過有大把人肯比
Online有一半都係dlc機
都等於賣多左幾千隻game
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-17, 01:08 PM   #387
Hunter

註冊日期: Jan 2002
部完美G Self有通訊員, 點解蒼白無?
如果有能登做通訊員, 部蒼白廢D 我都會買

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-17, 01:10 PM   #388
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: Hunter 查看文章
部完美G Self有通訊員, 點解蒼白無?
如果有能登做通訊員, 部蒼白廢D 我都會買
反而奇怪P西點解無艦長通訊員
明明FB都已經有…
由手機版發出
舊 09-08-17, 11:35 AM   #389
怪盜小G
しゃろとも

哩個世界好多無錢俾寬頻費既死窮鬼出黎累人累物
舊 09-08-17, 01:56 PM   #390
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
哩個世界好多無錢俾寬頻費既死窮鬼出黎累人累物
其實係咪香港先係咁?
個個都用手機4g嚟上網打online game
跟住唔順(+累其他人)又鬧隻game網絡差(近一兩年特別多)

舊 09-09-17, 04:29 AM   #391
cb391906
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 神名レオ 查看文章
其實係咪香港先係咁?
個個都用手機4g嚟上網打online game
跟住唔順(+累其他人)又鬧隻game網絡差(近一兩年特別多)
會feel 到唔順的都仲好d,幾多人講緊無線都可以同有線一樣,你唔順係你用埋d癈router

到底係邊個"smart" boy 諗出來的理論?
cb391906 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-17, 07:49 AM   #392
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
我有一期入房個兩條lan線俾其他野夾到斷斷地唔穩定
唔得閒拉過兩條cat6, 就咁隊左黑蘋果用既PCI-e 3T3R wireless NIC入部PC
堆pc槍game我都係咁樣玩online完全唔覺有射空氣既感覺
雖然我隻router係tri-band, 2nd 5Ghz ac係我獨佔

不過厘隻好早jp psn試玩個陣(插lan架)我覺得間唔中唔多順
個陣未攪清楚jp psn+日版game點連法, 無買到
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-17, 11:06 PM   #393
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
有親香港人名既場都lag到xx(對手/partner),頂你唔好周圍害人得唔x得啊,垃圾

此篇文章於 09-13-17 11:10 PM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-17, 11:55 PM   #394
cb391906
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
在下打RANK不停在曹長少尉上上落落,勝率得44%,有無人想和我一齊打?
cb391906 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-17, 12:49 PM   #395
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=FVVRSMZdbqc 「ナイチンゲール」
https://www.youtube.com/watch?v=zHO6o3xSiQU 「ファントムガンダム」
引用:

安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 11:43 PM   #396
怪盜小G
しゃろとも

開左個日帳打但話你的玩家階級未達regular以上

即係咩事??
舊 09-20-17, 04:19 AM   #397
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
想問呢隻game有冇將d弱機上修既機會???

舊 09-20-17, 06:02 PM   #398
Thaws

PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
機体の癖を腕で補ってみせるのが、パイロットと言うものだ
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-17, 06:04 PM   #399
GUSTAV
The One
poor

XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
睇完佢第一次UPDATE 個HEA 樣 就知算吧啦....

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-17, 02:00 PM   #400
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
AGE1+ 骨格精奇大叔等5件ass 參戰

主題工具
顯示模式

論壇跳轉