Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
攻略及心得交流區>高達VERSUS 動物園
阿魚 06:17 PM 07-11-17
作者: 赤兵尉SETH:
Rank都未開放已經見到人紅名
打唔計勝率既房都有人會拔線
真係世風日下
Rance 02:43 AM 07-12-17
都好多人1on1掛機呀下.....
小昭Teddy 03:29 AM 07-12-17
作者: Rance:
都好多人1on1掛機呀下.....
掛到timeout
Rance 03:31 AM 07-12-17
連打攻擊掣...
小昭Teddy 05:21 AM 07-12-17
作者: Rance:
連打攻擊掣...
手動賺GP順手去賺下win數好去處???
強化人間ですの~★ 08:06 AM 07-12-17
作者: 小昭Teddy:
手動賺GP順手去賺下win數好去處???
GP正常玩就算成日輸都唔會用得晒
1v1 casule match又唔計win
martinyau1979 10:55 AM 07-12-17
作者: Suika:
琴晚街場撞到同一個掛機人四五次
係我黑仔定已經無咩人玩
但我搵親D人都好鬼勁, 基本上CAUSAL MATCH 次次唔同人, 十場都係嬴到1,2舖

ultimate 10-9, 打完哂D機仔, 跟住嚟UNICORN 隻中BOSS, 佢個招LASTER 向橫掃, 點攪,又密, 又範圍大....一掃就麻痺
真!DC 01:20 PM 07-12-17
紅名唔會比人踢??

Causal 1on1未遇過掛機但見親大部分都係新手
由手機版發出
Sar8 02:21 PM 07-12-17
應該有唔少係Seed-d直跳過來
見有唔少機玩左un右un
赤兵尉SETH 02:30 PM 07-12-17
唔知係咪暑假關係
好多埸都有freedom, 巴巴已經無頭幾日更多
dfstan 02:31 PM 07-12-17
打10場1VS1大約有1-2場是掛機的
小昭Teddy 02:49 PM 07-12-17
作者: Sar8:
我next跳入黎, 前日先識用虹step
ouki 04:19 PM 07-12-17
作者: Sar8:
禁香港仲有好多地方玩SEED D...而且SEED D學費又平
小昭Teddy 06:27 PM 07-12-17
1on1見到好多唔係掛機咁簡單....直頭係bot....
不停行, 射. 你埋身佢又會格你又會step....除非你話我知有人扮bot扮得咁似
Freddy 12:47 AM 07-13-17
1on1見到好多唔係掛機咁簡單....直頭係bot....
不停行, 射. 你埋身佢又會格你又會step....除非你話我知有人扮bot扮得咁似
諗多左
掛機我諗都係衝1000場獎杯+升LV+GP
又唔計成績, 冇需要整BOT黎打
我試過見過掛緊機企係到比我打緊
打到就死先變返人都有
唔出奇
基路亞 01:06 AM 07-13-17
100 戰同1000 戰個盃如果入無記錄場開唔開到...
chow263 01:52 AM 07-13-17
作者: 基路亞:
100 戰同1000 戰個盃如果入無記錄場開唔開到...
開到, 唔係1on1邊有咁多掛狗
小昭Teddy 01:57 AM 07-13-17
作者: Freddy:
諗多左
掛機我諗都係衝1000場獎杯+升LV+GP
又唔計成績, 冇需要整BOT黎打
我試過見過掛緊機企係到比我打緊
打到就死先變返人都有
唔出奇
但好奇怪, 你行埋去格佢又佢step又格, 行遠少少佢又變返行行企企射.
遠程射佢唔會避, 佢係keep住向一個方向步行.
但近戰會step會反擊

雖然我冇乜所謂, 都係用random機 1on1升LV
赤兵尉SETH 04:00 AM 07-13-17
但好奇怪, 你行埋去格佢又佢step又格, 行遠少少佢又變返行行企企射.
遠程射佢唔會避, 佢係keep住向一個方向步行.
但近戰會step會反擊

雖然我冇乜所謂, 都係用random機 1on1升LV
聽落好似初代龜打法, 你見到宇宙世紀遺產
小昭Teddy 04:01 AM 07-13-17
作者: 赤兵尉SETH:
聽落好似初代龜打法, 你見到宇宙世紀遺產
不過你遠D射佢佢係唔會避佢會射到冇彈都係照射, 打空槍
Suika 01:00 PM 07-13-17
Casual Match 同 Player Match D 打法兩個世界黎
Hunter 07:57 PM 07-13-17

可以飛出界

有無機體排行ranking?
我怕自己用左S級機都唔知
強化人間ですの~★ 11:03 PM 07-13-17
作者: Hunter:

可以飛出界

有無機體排行ranking?
我怕自己用左S級機都唔知
http://exvsrank.ninja-x.jp/gvs_500.html
空調 11:15 PM 07-13-17
今晚打 error左幾次

Sent from my iPhone using Gaforum
基路亞 12:04 AM 07-14-17
作者: chow263:
開到, 唔係1on1邊有咁多掛狗
睇黎我真係未打夠...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面