Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
電視遊戲討論版>Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開
Hello MiMi 10:49 AM 06-13-17
deleted
outlineman2003 10:50 AM 06-13-17
其實唔似原著都好,有新意好重要。我唔明點解大家會有爭議。ps xbox有依隻world. Switch 有xx, 咁樣,大家想玩,可以玩哂兩隻。唔想,就揀自己中意。依種正正係gamer 之福。

好似依家家足球game. Winning 唔夠抽,而且愈來愈似fifa. 搞到大家冇選擇,好咩?
lineage19 10:50 AM 06-13-17
作者: 96neko:
有人話係正統咩?
其實有咩好嘈,部部機都有,8月ns版會買,e隻都會買

p.s.佢offical site 寫對應人數 1人(連線遊戲時:最多4人) +佢trailer 既表現
我覺得係單機多d
FB PS PAGE都話佢係正統啦...

https://www.facebook.com/PlayStation...10937482262236
天恨情 10:51 AM 06-13-17
作者: outlineman2003:
其實唔似原著都好,有新意好重要。我唔明點解大家會有爭議。ps xbox有依隻world. Switch 有xx, 咁樣,大家想玩,可以玩哂兩隻。唔想,就揀自己中意。依種正正係gamer 之福。

好似依家家足球game. Winning 唔夠抽,而且愈來愈似fifa. 搞到大家冇選擇,好咩?
根本就係好
都唔明爭正統做乜
Hello MiMi 10:51 AM 06-13-17
作者: 滅龍士:
系統同D新怪有少少新,畫面都係執大陸版MHO嘅口水尾
MHW唔出PSV版,呢隻就101%會絕對無視(冇機同費Q事出機呀頂!)p
有PC ,有PC
Eking 10:52 AM 06-13-17
喧咪好, 唔同機種有唔同系列, OPEN WORLD 形式都幾吸引~
lineage19 10:52 AM 06-13-17
作者: ayane123:
http://www.monsterhunterworld.com/hk/

「Monster Hunter」系列是一款讓你在宏偉的大自然中與龐大的魔物對抗的RPG動作遊戲。

玩家化身成獵人, 接受任務狩獵生活棲息在各種環境中的魔物。
利用狩獵魔物取得的材料, 製作更強的武器和防具, 挑戰更強大的魔物。

無論是單人還是多人也可以遊玩的本系列, 全球累積售賣數量已達4000萬以上。

在遊戲的最新作品「Monster Hunter: World」中, 玩家可以體驗終極的狩獵生活, 活用新建構的世界中各種各樣的地形與生態環境享受狩獵的驚喜與興奮。

發售預定日 2018年初
建議零售價格 待定
對應人數 1人(連線遊戲時:最多4人)
類型 狩獵動作
遊戲級別 16+
我見日本都係只係PS平台
可能XO同PC係海外限定
Hello MiMi 10:53 AM 06-13-17

玩完xx 玩W

好過谷晒落年尾
今年game 潮個勢仲勁過上年
最驚唔夠時間玩
Eking 10:55 AM 06-13-17
作者: 滅龍士:
系統同D新怪有少少新,畫面都係執大陸版MHO嘅口水尾
MHW唔出PSV版,呢隻就101%會絕對無視(冇機同費Q事出機呀頂!)p
冇乜可能出到PSV啦, RAM都唔夠點LOAD咁大個MAP入去~
IDGAF 10:55 AM 06-13-17
唔知PS4版Monster Hunter: World有無得VR屠龍呢?
Hello MiMi 10:56 AM 06-13-17
作者: 天恨情:
根本就係好
都唔明爭正統做乜
從來無人話係正統
係閣下衝出黎回某版友個reply
話d 人都係打飛機先有呢個方向既討論

好喇,而家就話根本都係好

利申:switch 個邊我有reply 架。
outlineman2003 10:57 AM 06-13-17
打機求正統,做研究咩。

另外,就算唔係正統,但好玩。咁仲好過正統

反而,我會林,一直以黎,劇情都唔係monster hunter 的重點。我估依隻都係冇劇情,只係做任務。咁要openworld , 會否唔好玩同冇必要?
ayane123 10:57 AM 06-13-17
作者: lineage19:
我見日本都係只係PS平台
可能XO同PC係海外限定
香港個網都只係寫PS4
可能XOBX/PC係歐美,亞洲只出PS4都唔定

不過一切都要等公佈
天恨情 10:57 AM 06-13-17
作者: LEGOCAPTOR:
唔知PS4版Monster Hunter: World有無得VR屠龍呢?
今次E3 D VR好頹
如果呢隻有得VR冇理由唔講
神名レオ 10:58 AM 06-13-17
作者: lineage19:
FB PS PAGE都話佢係正統啦...

https://www.facebook.com/PlayStation...10937482262236
識睇睇留言喎
比人串到咩咁
加返個5字先叫正統喎、隻game多平台喎、乜呢家mhf先係正統咩...
Dyhalt Rushifar 10:59 AM 06-13-17
基本上唔睇好,MH有邊隻喺CONSOLE真係做到大紅大紫?
天恨情 11:00 AM 06-13-17
deleted
天恨情 11:01 AM 06-13-17
作者: Dyhalt Rushifar:
基本上唔睇好,MH有邊隻喺CONSOLE真係做到大紅大紫?
但依家直程轉左玩法
未必死硬
赤兵尉SETH 11:01 AM 06-13-17
片入面隻新怪好似設定集沒案度見過...
Hello MiMi 11:02 AM 06-13-17
作者: 天恨情:
從來無人話係正統?

我都唔係講緊呢度

其實我都係有d意氣用事

我地和平地討論la

Sent from my iPhone using Gaforum
赤武神 11:02 AM 06-13-17
呢隻應該打西方市場比較多(睇對應機種就知),日本市場如無意外都係有隻MH5係傳統加突破
outlineman2003 11:03 AM 06-13-17
小弟不是mh 資深玩家。如果依隻world 都係冇乜劇情,都係擦素材,咁整openworld, 都係大家去特定地方擦素材,咁整黎浪費左。
天恨情 11:04 AM 06-13-17
作者: Hello MiMi:
其實我都係有d意氣用事

我地和平地討論la

Sent from my iPhone using Gaforum
我同意

今次capcom雙線並行
對玩家必然係好事
滅龍士 11:04 AM 06-13-17
作者: Hello MiMi:
有PC ,有PC
PCバージョン?何これ美味しの?q
Hello MiMi 11:05 AM 06-13-17
小弟不是mh 資深玩家。如果依隻world 都係冇乜劇情,都係擦素材,咁整openworld, 都係大家去特定地方擦素材,咁整黎浪費左。

鬼佬好受open world 的
所以佢先叫world 想殺入西方market

佢當MMO 玩
故事但求有少少background 就算

事實上MH正傳都係咁上下嘅表達

1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面