Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 76 116 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 136 176  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
wai2408 12:16 PM 05-16-17
ensemble nu

forte

J+1 04:22 PM 05-16-17
呢round專玩重高????
Ex17
大隻一倍
http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2017/05/16/171000
由手機版發出
Rance 04:32 PM 05-16-17
都幾樣衰下...
hiyoko 04:50 PM 05-16-17
作者: J+1:
Ex17
大隻一倍
http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2017/05/16/171000
由手機版發出
照返原比例啫,唔算驚奇啩
J+1 04:58 PM 05-16-17
點解齋胡唔係
由手機版發出
happy_treefd 05:13 PM 05-16-17
作者: J+1:
Ex17
大隻一倍
由手機版發出
點解可以咁傻仔DASH F 同FW都出架?

而呢隻實在太核突, 決定追少隻EX
日向小RAYRAY 05:21 PM 05-16-17
做乜突然間扭蛋部同食玩部打大架
由手機版發出
大覺屋師真 05:36 PM 05-16-17
其實笨大撞款周不時都有嘅,有時果排出開果隻就好多系列都出, 不過今次同時兩隻限定又顯眼啲
J+1 05:49 PM 05-16-17
連mk2 都計 un都係...
由手機版發出
日向小RAYRAY 08:45 PM 05-16-17
扭蛋部同食玩部大激戰
重高達之外,仲有MSE04 既NU同京寶大戰NEO 03既NU同京寶
唔知叫咩名 09:57 PM 05-16-17
今次我買F唔買FW重高
唔多好睇真係
昏迷童子Sleepy 12:06 AM 05-17-17
個比例終於出事......

其實睇落佢都只係照番Converge一向個比例黎做...
只係佢冇諗到平時細細隻冇咁顯眼的問題一放大左就完全現哂形......

唔知你地信唔信啦...
本童子覺得只要將個頭加番大一個碼就已經救番唔少......
而家個樣太過真實......
wai2408 10:24 AM 05-17-17
作者: 昏迷童子Sleepy:
個比例終於出事......

其實睇落佢都只係照番Converge一向個比例黎做...
只係佢冇諗到平時細細隻冇咁顯眼的問題一放大左就完全現哂形......

唔知你地信唔信啦...
本童子覺得只要將個頭加番大一個碼就已經救番唔少......
而家個樣太過真實......
FW 個系列 D 頭手腳比例真係好怪..... 反而ENSEMBLE 個修長比例仲好過FW

作者: 日向小RAYRAY:
扭蛋部同食玩部大激戰
重高達之外,仲有MSE04 既NU同京寶大戰NEO 03既NU同京寶
ENSEMBLE 都玩京寶煩!? K澤 做咩同戰犯H 大戰 XDD
KubrickS 04:05 PM 05-17-17
作者: 日向小RAYRAY:
扭蛋部同食玩部大激戰
ENSEMBLE 京寶玩武器庫一流
wai2408 04:50 PM 05-17-17
作者: KubrickS:
ENSEMBLE 京寶玩武器庫一流
由頭到腳趾尾都裝武器
J+1 07:26 PM 05-17-17

由手機版發出
昏迷童子Sleepy 08:53 PM 05-17-17
講開又講...今日終於見到有舖返左盒裝版Ensemble 02......
wai2408 09:39 PM 05-17-17
講開又講...今日終於見到有舖返左盒裝版Ensemble 02......
唔知再販01 幾時有呢
KubrickS 08:49 AM 05-18-17
THX 下午去 IN‘S 睇下有無﹐等左隻GM好耐。
亍 ◣ 09:02 AM 05-18-17
http://p-bandai.jp/item/item-1000114645/
martinnitram 10:28 AM 05-18-17
又其實盒裝版Ensemble 係信和/In's 先有? 香港無行貨之類?
martinnitram 10:30 AM 05-18-17
作者: wai2408:
由頭到腳趾尾都裝武器
出 1 set 得 京寶煩 同 NT-1 係主機, 其他o個o的全部甲呀武器呀 etc
J+1 12:07 PM 05-18-17
http://hobby.dengeki.com/news/385931/
由手機版發出
wai2408 04:08 PM 05-18-17
作者: martinnitram:
出 1 set 得 京寶煩 同 NT-1 係主機, 其他o個o的全部甲呀武器呀 etc
笨大絕對做得出 分分鐘係1隻WITH 4 隻武器SET蛋

盒蛋都係隨機架WOO
martinnitram 04:36 PM 05-18-17
作者: wai2408:
笨大絕對做得出 分分鐘係1隻WITH 4 隻武器SET蛋

以 ensemble 咁大粒蛋, o的武器應該分唔到 4 粒吧...
分o的去 P-B 賣可能仲大
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 26 76 116 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 136 176  ... 最後

返回主題版面