Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-26-17, 01:55 PM   #251
koreating
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: 野良猫 查看文章
428行定價嚟喎,行派咗?
水,行一定28啦
koreating 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 01:56 PM   #252
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
同鋪頭留咗隻水收工拎,廢時又周圍搵
佢話比行貴70左右,即係都5百頭
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 01:57 PM   #253
koreating

二樓無放係當眼位,所以唔覺,大家最好一問
舊 04-26-17, 01:57 PM   #254
CCemi

註冊日期: Dec 2003
其實最近去日本東京大阪旅行, 日本個物價對比9年前去東京都沒有上升得好誇張
究竟香港百物x貴係真係物價高漲定其他原因

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 01:59 PM   #255
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: 貓太部 查看文章
諗返起以前N64第一日出送手掣賣$1500
我拎住$1000上好景竟然唔夠錢買,空手而回,
之後過咗5-6日喺黃金買,好似$12xx
嗰次任天堂送手掣反而害咗香港玩家...
諗返起以前物價同而家比,$1500真係痴線~
反而現在原裝game定價仲係6000-8000yen,點解好似冇乜加過價.....
我當年仲讀緊高中,我買咗$850。

另,$428的話我覺得OK,想早兩日玩可以出手。(感謝情報)

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 02:00 PM   #256
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: CCemi 查看文章
其實最近去日本東京大阪旅行, 日本個物價對比9年前去東京都沒有上升得好誇張
究竟香港百物x貴係真係物價高漲定其他原因
一定係香港"百業興旺" 都係果幾個原因

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 02:18 PM   #257
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: koreating 查看文章
水,行一定28啦
咁行game都有試過偷步嘅
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 02:22 PM   #258
koreating

消息,428嗰間加到468了
舊 04-26-17, 02:24 PM   #259
青頭仔
小可愛

註冊日期: Dec 2005
水貨出了嗎?????

Nintendo ID:linkmodern

狂熱游戲中…
SWITCH:動物森友會
PS4:閃之軌跡4 、創之軌跡
青頭仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 02:24 PM   #260
青頭仔
小可愛

註冊日期: Dec 2005
引用:
行貨?28號?

Nintendo ID:linkmodern

狂熱游戲中…
SWITCH:動物森友會
PS4:閃之軌跡4 、創之軌跡
青頭仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 02:30 PM   #261
koreating

水貨,行貨未
舊 04-26-17, 02:32 PM   #262
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
引用:
見大家四圍搵仲唔吊高嚟賣咩
大家真係唔使太心急,爭兩日而已
唔好益炒家
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 02:33 PM   #263
Terry Sham
Crazy Gamer
Lazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDshumfukuen
Nintendo Switch ID413115694034
3DS Friend Code0920 2570 3686
PSN  IDshumfukuen
係唔係要到正日先上到Server?

舊 04-26-17, 02:37 PM   #264
koreating

引用:
作者: Akira 明 查看文章
見大家四圍搵仲唔吊高嚟賣咩
大家真係唔使太心急,爭兩日而已
唔好益炒家
信和又有低見419,大家不防問多幾間
舊 04-26-17, 02:38 PM   #265
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
28 號之後咩價唔知..
不過唔值比多百幾蚊得買偷跑

MK 又唔係有咩故事mode,有爆機畫面睇...
你有能力28 號前開到金車,就另一回事
正日開金車,真心威

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 02:52 PM   #266
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
信和又有低見419,大家不防問多幾間
到左未?

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 02:53 PM   #267
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
絕對唔益炒家⋯⋯

Sent from my iPhone using Gaforum

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 03:05 PM   #268
ゆり

449 get
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 03:12 PM   #269
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: ゆり 查看文章
449 get
由手機版發出
邊度?即去

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 03:23 PM   #270
Leong
Crazy Gamer

我之前訂咗行版, 剛剛收到電話, 今晚6點後可以攞game
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 03:45 PM   #271
Eking

註冊日期: Feb 2006
見D價咁亂, 就知今次好多水貨, 有D鋪驚好似ZELDA(水)咁, 個個買(食)行, 最後自己要硬食~等下好過啦~

舊 04-26-17, 03:46 PM   #272
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
等12點download

舊 04-26-17, 03:49 PM   #273
cheer2237
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
Wii U IDcheer2237
PSN  IDcheer2237
Ssp 金源訂咗有得擺,$410
cheer2237 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 03:54 PM   #274
okabe

註冊日期: Aug 2002
荃X 418 入手
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 04:32 PM   #275
芝麻糊
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2006
水行有咩分別?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[放] 全新SS Gradius Deluxe pack 華倫君島陽平 買賣專區 1 05-08-16 10:46 PM
[For Sale] 全新絕版SS Gradius Deluxe pack 華倫君島陽平 買賣專區 0 03-09-15 10:01 PM
[音樂碟] Taylor Swift ~ Speak Now (CD/Deluxe Edition) W!LL Neo Music UNIVERSE 40 02-22-11 07:42 PM
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe 底板 ★星人44★ 手機資訊/電腦軟硬討論 22 09-18-06 02:42 PM
Asus P4C800E DELUXE同P5P800?? wai 手機資訊/電腦軟硬討論 2 10-14-04 09:47 AM

現在的時間是 10:13 AM

手機版 | APP版