Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-20-17, 04:53 PM   #34451
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
同感.....雙PICK UP除非你覺得2隻是但中1隻都無所謂.....如果你一心係寶5真係單獨PICKUP就盡抽(仲未計D常規係卡池度的射斜)

自從上次雙pick(舊劍+狂狗)中過招就怕~
上次燒了3單,兩者都沒有...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 05:29 PM   #34452
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
燒多5單居然只突爆左5星櫻,3張高文,2張龍女,一張4星尼祿

任務達成(?

睇黎我應該等下次

我已經開始覺得今次就算抽中都唔對cp值,留返d石比bb同黑貞算

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-20-17 05:31 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 05:31 PM   #34453
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
700石無5星咁大獲 ?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 05:33 PM   #34454
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
出得黎行,預左要還

計埋尋日300石我已經係撻神級既非洲(ry

個天都要我中途轉機去養沖田算

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-20-17 05:41 PM 被 細路翔 編輯。
舊 04-20-17, 05:40 PM   #34455
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
歐洲人言論發現!

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 05:43 PM   #34456
細路翔
The One

基於愛,我會餵到隻紅尼祿上100lv(自我催眠

出乜q野高文,比四隻尼祿我好過啦

燒左1000石叫盡晒責任,留返年尾再爆過

(雖然我覺得自己下個星期又會身痕再去自爆)

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-20-17 05:47 PM 被 細路翔 編輯。
舊 04-20-17, 05:49 PM   #34457
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
基於愛,我會餵到隻紅尼祿上100lv(自我催眠

出乜q野高文,比四隻尼祿我好過啦

燒左1000石叫盡晒責任,留返年尾再爆過

(雖然我覺得自己下個星期又會身痕再去自爆)
你可唔可以講六個冧把俾我地今晚買Mk VI?

你啲"預言/自我催眠"中喎.

所以我信你下星期繼續做投石車......

此篇文章於 04-20-17 05:52 PM 被 psidef 編輯。
psidef 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 05:51 PM   #34458
細路翔
The One

引用:
作者: psidef 查看文章
你可唔可以講六個冧把俾我地今晚買Mk VI?
我自己都買左喎,你應該會比我身上既非洲凝視累到

英國說大家抱團死
舊 04-20-17, 05:53 PM   #34459
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
乜700石冇5星好大鑊咩?
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 05:55 PM   #34460
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
由手機版發出
之前撻神好似先燒左1800石都唔出沖田搞到想棄坑...?

我無佢荷包咁深,有石剩都係1000石就剎車算

最正係出左4張5星櫻,3張理想王聖,即係擺明叫我死去養沖田唔好移情別戀(ry

話時話歐芙大大今晚係咪切j,我擺左清姬係房700石都唔見5星喎

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-20-17 06:03 PM 被 細路翔 編輯。
舊 04-20-17, 06:07 PM   #34461
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
1單1隻 收手

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 06:08 PM   #34462
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
由手機版發出
多數去到200抽以上都係衰射斜, 而唔係無5星...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 06:10 PM   #34463
細路翔
The One

引用:
這些機會不是我的

反正係同一角色我都係認命養4星果隻算

英國說大家抱團死
舊 04-20-17, 06:10 PM   #34464
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
之前撻神好似先燒左1800石都唔出沖田搞到想棄坑...?

我無佢荷包咁深,有石剩都係1000石就剎車算

最正係出左4張5星櫻,3張理想王聖,即係擺明叫我死去養沖田唔好移情別戀(ry

話時話歐芙大大今晚係咪切j,我擺左清姬係房700石都唔見5星喎
講呢d
事到如今我地都係一齊積極研究下點樣先可以抽中
咁會實際d
由手機版發出
舊 04-20-17, 06:13 PM   #34465
細路翔
The One

引用:
講呢d
事到如今我地都係一齊積極研究下點樣先可以抽中
咁會實際d
由手機版發出
我已經下決心今年佢唔翻兜既話我會擺隻100lv四星尼祿係all個度一年

最好既抽法就係,果次pu feel到機會不是你的就收皮

依家最火滾唔係唔出嫁王,而係出3次高文比我,比多3隻尼祿我起碼可以寶4實用化

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-20-17 06:16 PM 被 細路翔 編輯。
舊 04-20-17, 06:20 PM   #34466
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
試過300抽先中五星
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 06:21 PM   #34467
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
我已經下決心今年佢唔翻兜既話我會擺隻100lv四星尼祿係all個度一年

依家最火滾唔係唔出嫁王,而係出3次高文比我,比多3隻尼祿我起碼可以寶4實用化
不如俾我抽10野試下
由手機版發出
舊 04-20-17, 06:22 PM   #34468
細路翔
The One

引用:
不如俾我抽10野試下
由手機版發出
下個月去到3號有5符再賭下j

英國說大家抱團死
舊 04-20-17, 06:23 PM   #34469
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:

我一直都係潛開水
見到大哥你對嫁王咁有愛
滿心期待以你呢兩日以天下無雙之勢寶5隻嫁王

點知原來區區1000石就縮
平時對嫁王的愛叫春叫春半年
原來只有這個程度
算我睇錯人 好失望
由手機版發出
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 06:24 PM   #34470
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
下個月去到3號之前有5符再賭下j
你個情況同我抽小莫果陣差唔多
由手機版發出
舊 04-20-17, 06:25 PM   #34471
細路翔
The One

引用:
作者: 婠婠 查看文章

點知原來區區1000石就縮
平時對嫁王的愛叫春叫春半年
原來只有這個程度
算我睇錯人 好失望
由手機版發出
話我縮我就認,但我從來都無話過要寶5隻嫁王喎

英國說大家抱團死
舊 04-20-17, 06:29 PM   #34472
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:

舊 04-20-17, 06:37 PM   #34473
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
愛係要做出黎
我的愛係魔伊已經表露無遺, Lv 100,全技20, 寶具5, 美遊禮裝Lv 100, 差絆10就完滿

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 06:52 PM   #34474
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
抽哈桑王時我也十多單才成功,1000石也不算什麼了……

當然絕不是要你勉強抽下去,看翔兄你的愛如何了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 07:13 PM   #34475
細路翔
The One

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
抽哈桑王時我也十多單才成功,1000石也不算什麼了……

當然絕不是要你勉強抽下去,看翔兄你的愛如何了
我既愛只能去到唔影響我比家用/每年去旅行儲旅費既程度

係我lv太低

你地應該再插得入肉d等我下星期唔好又身痕倒埋剩低個1900石

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:02 PM

手機版 | APP版