Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 58 98 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 118  ... 最後
手機平板遊戲討論版>『VALKYRIE ANATOMIA -THE ORIGIN-』(ヴァルキリーアナトミア ジ オリジン)
Dyhalt Rushifar 12:28 AM 04-02-17
山岸跳船
https://twitter.com/VP_yamagishi

不過其實佢一向都好似唔多落力…反而最擔心係120YEN。
其他GAME唔敢包,呢隻冇120YEN一定好快玩完…
minazuki 01:09 AM 04-02-17
作者: Dyhalt Rushifar:
山岸跳船
https://twitter.com/VP_yamagishi

唔知係咪真
佢左面個profile仲係
プロデューサーやってます。 株式会社スクウェア・エニックス所属。
ShinDou 08:01 AM 04-02-17
打完個活動先抽到特效神劍 @@
minazuki 03:52 PM 04-02-17
作者: ShinDou:
打完個活動先抽到特效神劍 @@
掛出黎俾人用都好
而加好少人用我,個個都揀特效

我兩隻都已打完
lv20搭技5特效fd勉強1次打得死
Celes 04:57 PM 04-02-17
山岸跳船

除左山岸,重有上国料勇,睇黎SE前景不明⋯⋯VA會唔會扼埋個一周年就⋯⋯
ShinDou 05:14 PM 04-02-17
SE財政應該冇問題,仲成日出新手機GAME,唔係賺錢點可以狂出,反而本家D GAME而家就好少出了 XD

佢其他GAME都好多課長課落去,其實呢隻都好多課長,次次活動都成街特效技5 XD
minazuki 05:30 PM 04-02-17
財政直頭ok啦
FFXV冇爆死兼賣得好
皇牌DQ又未出

成三個月先出一次主線update
換人未嘗唔係好事
Dyhalt Rushifar 06:37 PM 04-02-17
SE財政應該冇問題,仲成日出新手機GAME,唔係賺錢點可以狂出,反而本家D GAME而家就好少出了 XD

佢其他GAME都好多課長課落去,其實呢隻都好多課長,次次活動都成街特效技5 XD
真係要做課長呢隻門檻低好多,日日120,咩都唔做萬五石。
不過人地果D抽7%唔會好似佢咁_街,放5.5%垃圾入去…
ShinDou 07:10 PM 04-02-17
不過D課長應該唔係靠120抽到技5既,應該真係課左唔知幾多PACK,真係成日見黎見去果堆課長次次都抽到新石抽角同特效技5 XD
Celes 08:17 PM 04-02-17
咁講真唔係有課長打event就難好多。

我都覺除非法老,否則單靠120好難同技5課長匹敵。
ShinDou 01:08 PM 04-03-17
有FD白麗轉生左8千1攻,凸爆特效,普攻打人第1SET最尾果下扣4萬,我隻白麗6千7攻凸1特效最尾果下扣得2萬,爭千4攻都爭咁遠 @@ 成倍DAM

係咪改左公式﹖以前唔覺爭咁遠,而家可能睇攻多過技5,技5只係技1既2點幾倍
Dyhalt Rushifar 01:44 PM 04-03-17
不過D課長應該唔係靠120抽到技5既,應該真係課左唔知幾多PACK,真係成日見黎見去果堆課長次次都抽到新石抽角同特效技5 XD
咁當然唔會淨係靠120啦,見到YOUTUBER次次新角都百幾二百抽先出齊,都仲要唔連ORB…
一次EVENT成10萬石…某程度D復刻LOOP係俾佢地休息用。
佢地一次EVENT夠在下去一轉旅行。
家陣在下有好多技5 FRIEND都七日以上了

白麗方面,對面應該係有專ORB吧?
ShinDou 02:10 PM 04-03-17
係喎可能係勁在個專用ORB,攻加1千,再每TURN攻大UP,唔知大UP係幾多倍 XD
minazuki 03:36 PM 04-03-17
係喎可能係勁在個專用ORB,攻加1千,再每TURN攻大UP,唔知大UP係幾多倍 XD
我都有個8100白麗fd wor
佢sub係兩把炎熱
combo 10hit之前授與傷害大上升
再加上專用ORB
差距明顯就梗架啦
Dyhalt Rushifar 03:39 PM 04-03-17
作者: minazuki:
我都有個8100白麗fd wor
佢sub係兩把炎熱
combo 10hit之前授與傷害大上升
再加上專用ORB
差距明顯就梗架啦
白麗劈最後好難唔過10HITS
除非佢刻意甩
minazuki 03:40 PM 04-03-17
白麗劈最後好難唔過10HITS
除非佢刻意甩
第1SET最尾喎
Dyhalt Rushifar 03:43 PM 04-03-17
作者: minazuki:
第1SET最尾喎
係喎
ShinDou 03:49 PM 04-03-17
另1個8千3攻白麗FD都係打4萬幾最尾果下,佢SUB係炎熱同冰劍,裝上身3把野都2千8攻 XD

裝SUB應該效果減半﹖
Dyhalt Rushifar 03:52 PM 04-03-17
另1個8千3攻白麗FD都係打4萬幾最尾果下,佢SUB係炎劍同冰劍,裝上身3把野都2千8攻 XD

裝SUB應該效果減半﹖
應該係發夢率一半(100%>50%)倍率一樣…啩…
minazuki 03:53 PM 04-03-17
另1個8千3攻白麗FD都係打4萬幾最尾果下,佢SUB係炎劍同冰劍,裝上身3把野都2千8攻 XD

裝SUB應該效果減半﹖
好似係發動率減半
Dyhalt Rushifar 05:46 PM 04-03-17
今次塔得27日既,之前好似有足成個月,唔通真係5月1日就…
minazuki 05:58 PM 04-03-17
就返星期一姐
lezard都未出

希望佢一周年唔係出lezard
唔想要法師
ShinDou 06:24 PM 04-03-17
石抽好似冇乜法師,應該都似係列沙特 XD

執粒應該唔會1個月內既﹖起碼都早兩個月同人講﹖暫時仲未經歷過打緊隻GAME執粒 XD
Dyhalt Rushifar 07:08 PM 04-03-17
一周年慶祝同時宣告營運中止
ShinDou 07:15 PM 04-03-17
咁多課長點會執,有錢唔賺咩﹖XD

除非之後D活動冇晒D技5特效FD,就可能似

不過D技5特效FD其實都有可能係營運做妹 XD
第一 ... 8 58 98 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 118  ... 最後

返回主題版面