Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 325 825 1225 1275 1315 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1335 1375 1425  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
pet3 11:59 AM 03-17-17
作者: fufufu123456:
師兄打得好快
小弟仲打緊20隻長髮公主等開604
B叔 殺式 fd開膛都要成10turns一場

依家由朝到晚都系度fgo,中日輪迴
由手機版發出
現在差20個任務到

我長期十幾回合 (反而第3戰技能全開連射寶具輕鬆完)

公主
我是孔明 下防>式 秒殺公主> 藍呆ex咖哩棒 > 清場
鐵之侍 12:06 PM 03-17-17
作者: 雷帝.嘉芙:
又抽多2次10抽
呢幾日2pack3隻5星
但仲係好
2pack 3 五星還想怎樣?
雷帝.嘉芙 12:10 PM 03-17-17
作者: 鐵之侍:
2pack 3 五星還想怎樣?
抽沖田出孔明
抽黑狗手殘抽錯池出c狐
抽拉二出舊劍
孔明同c狐都寶3了
柚原このみ 12:11 PM 03-17-17
2pack+20連 一總司保底4星禮一堆
蛋撻王子 12:11 PM 03-17-17
http://ameblo.jp/plum-pmoa/entry-12256620831.html

師匠
Hextor 12:15 PM 03-17-17
22號冇新野抽先再課沖田
gingq7 12:18 PM 03-17-17
可惜係plum..

抽沖田出孔明
抽黑狗手殘抽錯池出c狐
抽拉二出舊劍
孔明同c狐都寶3了
孔明寶3係慘d..
但C狐寶3 ok既...雖然依家好少會用C狐...
舊劍....起碼好過送的lily.........
雷帝.嘉芙 12:20 PM 03-17-17
作者: gingq7:
可惜係plum..

孔明寶3係慘d..
但C狐寶3 ok既...雖然依家好少會用C狐...
舊劍....起碼好過送的lily.........
要同隻送ge 4星黎比
以後雙pick up池少掂為妙
蛋撻王子 12:28 PM 03-17-17
尋日開始右邊眼眉跳跳到依家都未停

同D朋友傾番
佢地話左吉右凶..

我好似係由抽黑狗開始跳..
唔通真係咁邪......
大破人間 12:30 PM 03-17-17
作者: 柚原このみ:
咁堅!?淨天國全部加埋有幾多point?
上次有16場黃金天國

總共送224,600點

我當你自己無沖田同紅A先

單是信長60%+3星20%X4=80%+朋友沖田100%

剩計人既加成已經240%

漫畫禮裝30%, 滿突60%

自己優先換3張唔難, 用埋朋友滿突

總數390%

224,600 X 390%
剩計黃金天國都已經有80萬point以上
所以漫畫禮裝頭一兩日爆少少果越早換越好

復刻活動黃金天國由16日開始, 到31日剛好都係16場
gingq7 12:31 PM 03-17-17
今次個卡池抽出海倫娜寶2,
考慮緊升技應該升邊一隻, 海倫娜(寶2)/術閃(寶1)/水著瑪麗(寶5)/一隻都唔升等女梅林 (手上素材最缺係書頁, 得50幾)
水著瑪麗首先out, 隻野真係太廢
術閃睇落幾勁, 但其實睇真d的話, 唔係真係勁過莫札特好多(甚至其實差唔多,除左二圍白值)
海倫娜就俾孔明/梅林完全上位替代

所以可能都係等下一隻5星術算..?
蛋撻王子 12:41 PM 03-17-17
今次個卡池抽出海倫娜寶2,
考慮緊升技應該升邊一隻, 海倫娜(寶2)/術閃(寶1)/水著瑪麗(寶5)/一隻都唔升等女梅林 (手上素材最缺係書頁, 得50幾)
水著瑪麗首先out, 隻野真係太廢
術閃睇落幾勁, 但其實睇真d的話, 唔係真係勁過莫札特好多(甚至其實差唔多,除左二圍白值)
海倫娜就俾孔明/梅林完全上位替代

所以可能都係等下一隻5星術算..?
法職4星真係乜野都有
但又無邊隻係有極突出既專長
所以如果書頁真係比較緊張既情況
可以唔升就唔升
我覺得絕D既話連靈基都可以慳

術閃其實綜合黎講係勁既
再加上劇情加成
的確幾吸引人升

但如果書頁唔夠
有孔明/梅林既情況
又真係比較需要升全體法職輸出
我覺得升貓神會比較好....

自己靈基滿左 但唔夠料升技
佢升技D料都好甘下..

或者等5星術咁囉
柚原このみ 12:46 PM 03-17-17
作者: 大破人間:
224,600 X 390%
剩計黃金天國都已經有80萬point以上
所以漫畫禮裝頭一兩日爆少少果越早換越好

復刻活動黃金天國由16日開始, 到31日剛好都係16場
thank you
pet3 12:57 PM 03-17-17
打落去

為什麼好像我隻Lv71 式同街借回來的Lv90 主角X
好像差唔多性能咁
gingq7 01:05 PM 03-17-17
作者: 蛋撻王子:
del
書頁真係唔知點解特別缺, 其實我都無乜用過書頁升技
gingq7 01:08 PM 03-17-17
作者: pet3:
打落去

為什麼好像我隻Lv71 式同街借回來的Lv90 主角X
好像差唔多性能咁
這就是FGO吸引之處(?)
送的4星可以勁過石抽5星,
3星戰神滿地跑,
1-2星角技能勁過石抽4星
細路翔 01:10 PM 03-17-17
我覺得fgo真係唔洗為性能抽既game

自己j唔j得落隻人先係重點

基本上今次沖田池pick up個幾隻四星我都中晒,wtf
細路翔 01:16 PM 03-17-17
抽沖田出孔明
抽黑狗手殘抽錯池出c狐
抽拉二出舊劍
孔明同c狐都寶3了
你要沖田做乜,明明己經有一隻
pet3 01:20 PM 03-17-17
這就是FGO吸引之處(?)
送的4星可以勁過石抽5星,
3星戰神滿地跑,
1-2星角技能勁過石抽4星
但1-3星 lv 好低

女神2姐養的牛牛人 寶具好像好勁 (跌防跌攻5回合)

但其實跌好少?
FURIMUKI 01:25 PM 03-17-17
4星術我都覺得最勁係術閃,但素材好嘔血

エレナ有樣好係佢有攻擊寶具,如果淨係要3turn周回,佢隨時好用過孔明同餐肉,但前提係10技

不過如果講洗素材,最好用都係ニトクリス
FURIMUKI 01:26 PM 03-17-17
隻牛其實好勁,但前提係你要比到佢放寶具
佢HP低,好多事未用到就死
細路翔 01:27 PM 03-17-17
但1-3星 lv 好低

女神2姐養的牛牛人 寶具好像好勁 (跌防跌攻5回合)

但其實跌好少?
你第時打終章隻last boss時搬隻牛出黎就知咩事架啦

用令咒比隻牛一開波就放寶具你會覺得招人理燒卻炮係搞笑技

仲有綠茶你用完又係會r晒頭
pet3 01:31 PM 03-17-17
作者: 細路翔:
你第時打終章隻last boss時搬隻牛出黎就知咩事架啦

用令咒比隻牛一開波就放寶具你會覺得招人理燒卻炮係搞笑技

仲有綠茶你用完又係會r曬頭
綠茶是誰?
細路翔 01:31 PM 03-17-17
綠茶是誰?
羅賓
雷帝.嘉芙 01:36 PM 03-17-17
作者: 細路翔:
你要沖田做乜,明明己經有一隻
手痕lor
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 325 825 1225 1275 1315 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1335 1375 1425  ... 最後

返回主題版面