Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
攻略及心得交流區>[WiiU] ゼルダの伝説 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | < 海拉爾旅遊交流區>中文版已上市
newlife2010 10:14 PM 03-12-17
作者: Tannhauser Gate:
龍䗲
知惠女神個任 你睇D對話會叫你放係神像前個池
同埋龍D素材又可以用黎炒餸製藥強化防具
即係就咁放係池!?
由手機版發出
昏迷童子Sleepy 10:24 PM 03-12-17
雙子山南邊山頂間廟搞左大半個下晝都係搞唔掂...
而家基本上已經停哂d任務一味去搵廟...得果4格血根本唔敢打主線......
赤武神 10:39 PM 03-12-17
作者: 昏迷童子Sleepy:
而家基本上已經停哂d任務一味去搵廟...得果4格血根本唔敢打主線......
如打神獸建議打大象先(水果邊),佢個能力幾有用
另外如搵到妖精泉可以收集下“自動救命精靈“,我都用鬼哂。。
信長 10:42 PM 03-12-17
另外精靈可以煮
ZERO NEKO 11:37 PM 03-12-17
請問武器防具否修理 怎辨
新月 11:49 PM 03-12-17
作者: awan:
搵到4/50個之後開始好多係隱藏祠
自己慢慢摷,隨時一年都未必可以發掘晒出嚟cwm3:
仲要好多迷未解
種子總數又唔知
MAP上o既紅圈又要搵波放入去,一個都未有
可能夠玩到下一集出
貓太部 12:03 AM 03-13-17
作者: newlife2010:
即係就咁放係池!?
由手機版發出
像前掉落水入中~
Tannhauser Gate 12:21 AM 03-13-17
作者: ZERO NEKO:
無得修 週街執

作者: newlife2010:
即係就咁放係池!?
由手機版發出
係女神前D水
newlife2010 12:22 AM 03-13-17
作者: 貓太部:
像前掉落水入中~
我拎左係身就走左, 唔怪得完唔到任
由手機版發出
新月 12:25 AM 03-13-17
作者: 信長:
另外精靈可以煮
煮野食我淨係煮哂buff
臨場先發覺無補品
lineage19 12:56 AM 03-13-17
作者: 昏迷童子Sleepy:

去高處CAP張圖, 之後離開個寺, 走去高D的位望去對面山, 就會發現仲有另一個寺

O係對面山個寺高處都CAP張圖, 之後D波按另一個山頂個波咁放。
原果果個山頂的寺都係咁

awan 01:13 AM 03-13-17
作者: ZERO NEKO:
應該除咗退魔之劍之外,其他咩神劍神盾一樣好快散
唔使太慳,習慣咗就冇所謂
awan 01:17 AM 03-13-17
作者: 新月:
仲要好多迷未解
種子總數又唔知
MAP上o既紅圈又要搵波放入去,一個都未有
可能夠玩到下一集出
真係週街週地都有隱藏嘢,如果習慣騎馬會錯過好多嘢
Tannhauser Gate 01:25 AM 03-13-17
應該除咗退魔之劍之外,其他咩神劍神盾一樣好快散
唔使太慳,習慣咗就冇所謂
仲有
四英雄武器可以整 不過成本高昂

新月 01:47 AM 03-13-17

係時候召喚神龍
lineage19 01:55 AM 03-13-17
頂唔小心誤入野生試練....唔比我出返去
awan 07:10 AM 03-13-17
終於抆咗把退魔之劍

不過迷之森林個祠完全諗唔到
望住幅星像圖望到癡癡呆呆

提示係得咁多

lauyan 07:18 AM 03-13-17
終於抆咗把退魔之劍

不過迷之森林個祠完全諗唔到
望住幅星像圖望到癡癡呆呆

提示係得咁多
數番有幾多同樣嘅星座
hap3afrien 08:14 AM 03-13-17
作者: 赤武神:
昨晚上左火山,Goron族真係好鬼正尤其d聲同表情好鬼生動d對話也攪笑
防火衣唔使比錢買,行到中段有條友想要十隻四腳爬爬交換防火衣,摼番6舊水
開左搜尋器,見到捉唔到
最後都係俾6舊
貓太部 09:25 AM 03-13-17
昨天玩咗大半日都冇開新圖,
去咗一個礁石海邊,感覺好真實,
明明畫面唔係擬真向,但個氣氛感覺就好似真實地方一樣,
天氣對水嘅色,礁石嘅排列方式,山嘅影子投射海面效果,
強風同暴雨時嘅情景,甚至係魚同蟹分佈啊地方,都係同真實情況好相似~
好多釣魚、或有關於海岸嘅game,都俾唔到呢個感覺我,
就算只係地圖嘅一角都做得咁好,真係顛㗎~

呢個磯石地方有一個雀仔詩人,我解唔到,可能要用雀仔嘅能力?
忍者 09:33 AM 03-13-17
日日周圍行,到宜家淨係打左隻象
拎左游水爬山耐寒套裝
但係都係鍾意忍者衫多D,捉虫都易D,夜晚又行得快D

諗住打齊D裝先
信長 09:54 AM 03-13-17
昨天玩咗大半日都冇開新圖,
去咗一個礁石海邊,感覺好真實,
明明畫面唔係擬真向,但個氣氛感覺就好似真實地方一樣,
天氣對水嘅色,礁石嘅排列方式,山嘅影子投射海面效果,
強風同暴雨時嘅情景,甚至係魚同蟹分佈啊地方,都係同真實情況好相似~
好多釣魚、或有關於海岸嘅game,都俾唔到呢個感覺我,
就算只係地圖嘅一角都做得咁好,真係顛㗎~

呢個磯石地方有一個雀仔詩人,我解唔到,可能要用雀仔嘅能力?
隻雀的迷題都是文字向
貓太部 10:05 AM 03-13-17
作者: 忍者:
日日周圍行,到宜家淨係打左隻象
拎左游水爬山耐寒套裝
但係都係鍾意忍者衫多D,捉虫都易D,夜晚又行得快D

諗住打齊D裝先
係咪任何套裝穿哂3件都有特效?
忍者服裝就係夜晚加速,
我想拎古代素材個套睇下~
信長 11:17 AM 03-13-17
係咪任何套裝穿哂3件都有特效?
忍者服裝就係夜晚加速,
我想拎古代素材個套睇下~
穿一套有加乘, 尋日見peeve 穿一套飲+3 speed 水, 真係好快,天光前追流星
https://www.twitch.tv/peeve

佢個玩法係無hud,唔用快傳, 慢慢玩, 中途用馬墮崖, 做好多白痴野
貓太部 11:54 AM 03-13-17
作者: 信長:
穿一套有加乘, 尋日見peeve 穿一套飲+3 speed 水, 真係好快,天光前追流星
https://www.twitch.tv/peeve

佢個玩法係無hud,唔用快傳, 慢慢玩, 中途用馬墮崖, 做好多白痴野
追追吓流星,山過山飛過去,喺空中就黎到之際,
跟著見到地下隻骷髗骨唔多對路喎,咁大隻嘅?
仲追著我,原來係巨人骷髗...@@個頭插住武器......
個地區已經來過,第一次見,可惜就來天光,殺佢唔切,跟住開爐去夜晚,
副骨成晚訓喺地下又唔起身.....
標籤:Breath of the Wild, The Legend of Zelda, ゼルダの伝説
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面