Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 72 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 92 132 182  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
Gundam MK-2 09:33 AM 02-17-17
作者: lancelam:
於是而家有開箱片~
http://www.floko.tv/video/1107255-ex...g#.WKZOIPB97IW

不過呢段片最大嘅爆點應該係下面嗰兩張圖(尤其是第一張)
~
唔明
爆在哪裡
天野 09:57 AM 02-17-17
作者: jyeung1:
都係個句,各人喜好
個人都認為只靠Zelda,
真係吾會太多人為佢出NS

懷疑首批出貨吾多,作勢好多人買
第二批先正常!!

來緊個晒,要睇實機表現
如果D人在舊同學,朋友聚帶出來玩
又帶到氣氛,氣勢如紅吾出奇

NS重點係可以一部機,可以4打/雙打
又可以人地大TV到玩(吾駛搬得辛苦)

要知好多人有樣學樣
(要明白時下手提機/手機遊戲,只可單打,獨家村)
相信只有玩過Zelda既人先會為佢而出機
我身邊好多打機既人都未玩過(只打PS系好多)
最多都係聽過果名
所以今次首發明顯只會吸引任記fans

之於你話帶出去毒唔毒到人
咁就睇game既吸引力
NDS果時都毒到好多人
天野 10:03 AM 02-17-17
作者: メソウサ:
retailer唔小心寄早左
但冇game...
https://www.engadget.com/2017/02/16/...-but-no-games/
任記兩個星期前已經出定貨俾商店?
洗唔洗咁早啊?冇地方擺貨?
實俾人偷出貨啦
不過game可能未出貨
信長 10:13 AM 02-17-17
流口水中
阿聰 10:21 AM 02-17-17
死老任要3.3以後先再開放官方商店賣CUSTOMIZE NS,
我應該趕唔切SPLATOON 2試射會。
貓太部 10:22 AM 02-17-17
個界面同個觸控反應好似好掂喎,同埋好似走比較成熟路線,冇之前咁花哩花碌,
之前3ds同wiiu嗰個真係唔得,少少影響埋打機心情.....
Hello MiMi 10:35 AM 02-17-17
在淘仔買定幾張貼已到

買左以下幾張

到時再更新
Gundam MK-2 10:35 AM 02-17-17
作者: 天野:
實俾人偷出貨啦
不過game可能未出貨
唔係做饑餓行銷而又夠貨的話,早出貨唔奇
呢部機就係要多人玩先起到個市場化學作用
公佈得日期就肯定生產線已經run順同已經儲左多少貨

不過今次早咁多就明顯係大老烏
其他地方......因為係行貨,有代理(其實都係老任自己)監住,我估就算再偷步都唔會早得太過份嘅
swatty 10:41 AM 02-17-17
實俾人偷出貨啦
不過game可能未出貨
睇地方例如地方大果D
之前 FF 咪提早播結局 ONE 早到左都有
kwankwan 11:02 AM 02-17-17
好似好多嘢set, 遲d應該會加番繁體卦?
Gundam MK-2 11:17 AM 02-17-17
作者: kwankwan:
好似好多嘢set, 遲d應該會加番繁體卦?
如果巴哈傳言話等緊台灣當局審批係真的話,之後有唔出奇
噹噹dondon 11:19 AM 02-17-17
相信只有玩過Zelda既人先會為佢而出機
我身邊好多打機既人都未玩過(只打PS系好多)
最多都係聽過果名
所以今次首發明顯只會吸引任記fans

之於你話帶出去毒唔毒到人
咁就睇game既吸引力
NDS果時都毒到好多人
冇人識唔係因為佢地未玩過
而係任記冇係香港做過宣傳
係外國就唔同 所以唔好用香港就標準
enishi 11:48 AM 02-17-17
關於 Nintendo Account
- 寫明 re-link 之後可以 redownload 返所有買過 games and DLC

https://pbs.twimg.com/media/C40-J0cVYAI00fw.jpg:large
由手機版發出
swatty 11:52 AM 02-17-17
SUNING 有貨預訂了
信長 11:55 AM 02-17-17
cap 畫面果下好似好快
lancelam 12:02 PM 02-17-17
作者: enishi:
關於 Nintendo Account

- 寫明 re-link 之後可以 redownload 返所有買過 games and DLC

https://pbs.twimg.com/media/C40-J0cVYAI00fw.jpg:large
由手機版發出

總算有人留意到。

Sent from my iPhone using Gaforum
Gundam MK-2 12:04 PM 02-17-17
作者: swatty:
蘇寧?
N0T51B 12:13 PM 02-17-17
緊急,日本森林有貨
lancelam 12:18 PM 02-17-17
作者: Gundam MK-2:
蘇寧?

啱啱見到係,貌似唔洗食骨,網上訂的話預計3-7日送達(門市唔知),一個 account 限訂一部

Sent from my iPhone using Gaforum
Gundam MK-2 12:21 PM 02-17-17
總算有人留意到。

這不是很正常嗎?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送
lancelam 12:25 PM 02-17-17
這不是很正常嗎?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送

之前(3DS)壞機的話就只能搵老任幫手tram 購買記錄(因為綁主機),而家(應該)可以自已 login tran⋯叫做進步咗

阿悶. 12:31 PM 02-17-17
作者: swatty:
一入去睇, 紅藍三隻字"缺貨", 得灰機
唔知門市遲兩三個月, 有冇得做分期, 到時買兩部返去玩.
Gundam MK-2 01:01 PM 02-17-17
之前(3DS)壞機的話就只能搵老任幫手tram 購買記錄(因為綁主機),而家(應該)可以自已 login tran⋯叫做進步咗

我未試過壞到呢個程度,加上轉左My Nintendo A/C之後就(個人)預左會改善,所以當成左理所當然
係我錯
lancelam 01:04 PM 02-17-17
我未試過壞到呢個程度,加上轉左My Nintendo A/C之後就(個人)預左會改善,所以當成左理所當然

係我錯

其實我都未,但之前睇過D國外 case 啫~

天野 01:19 PM 02-17-17
作者: 噹噹dondon:
冇人識唔係因為佢地未玩過
而係任記冇係香港做過宣傳
係外國就唔同 所以唔好用香港就標準
我當然係指香港既情況啦
我覺得就算有宣傳
係香港任記好難同Sony鬥
根生替固左
除非有一熱潮湧到(好似pokemon go咁)
香港人最興跟風
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 32 72 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 92 132 182  ... 最後

返回主題版面