Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[iOS/An]Fire-Emblem-Heroes(ファイアーエムブレム ヒーローズ)
mouseccy 05:37 PM 02-02-17
5抽中左1X5星2X4星2X3星
小光 05:37 PM 02-02-17
作者: 拉辛斯基:
好耐無玩過火紋 我記得以前有命中率架? 隻GAME好似無既
yes, 簡化左...
lunn 05:58 PM 02-02-17
想問吓,抽中左隻4星マルス
會唔會可以覺醒變5星架??
okabe 06:04 PM 02-02-17
作者: rinxlun:
想問吓,抽中左隻4星マルス
會唔會可以覺醒變5星架??
星等越高,基本能力值就越強悍。但就算召喚出星等較低的英雄,也可以透過「覺醒」來持續培育到五星

就算召喚出星等比較低的英雄,或者是召喚出重覆的英雄也不用太過悲觀。只要積極派出手上的單位出戰,將等級練到 20 級,就可以透過「英雄」選單當中的「覺醒」來提高星等。覺醒的條件是單位等級在 20 級以上,並且要使用名為「英雄之翼」的消秏道具。單位在覺醒之後基本能力值會提高,並且維持已經學會到的技能,恢復到等級 1 的狀態。

召喚到重覆的英雄,可以使用「送還」指令還原成英雄之翼,或是以「突破界限」的方式直接和同樣英雄融合來進行強化。強化自己中意的單位、將其培育成可用戰力,此一要素可以說是戰略模擬 RPG 的醍醐味。玩家在本作當中,可以將自己中意的單位一路培育成最強悍的英雄。

https://gnn.gamer.com.tw/6/143156.html
lunn 06:06 PM 02-02-17
作者: 柚原このみ:
首抽完,成隻GAME最花心思應該係出五星角演出
真係…見到佢咁樣出黎,真係呆一呆
但點知出黎既係4星マルス
lunn 06:06 PM 02-02-17
作者: okabe:
星等越高,基本能力值就越強悍。但就算召喚出星等較低的英雄,也可以透過「覺醒」來持續培育到五星

就算召喚出星等比較低的英雄,或者是召喚出重覆的英雄也不用太過悲觀。只要積極派出手上的單位出戰,將等級練到 20 級,就可以透過「英雄」選單當中的「覺醒」來提高星等。覺醒的條件是單位等級在 20 級以上,並且要使用名為「英雄之翼」的消秏道具。單位在覺醒之後基本能力值會提高,並且維持已經學會到的技能,恢復到等級 1 的狀態。

召喚到重覆的英雄,可以使用「送還」指令還原成英雄之翼,或是以「突破界限」的方式直接和同樣英雄融合來進行強化。強化自己中意的單位、將其培育成可用戰力,此一要素可以說是戰略模擬 RPG 的醍醐味。玩家在本作當中,可以將自己中意的單位一路培育成最強悍的英雄。

https://gnn.gamer.com.tw/6/143156.html
咁我就唔再刷喇
lange_why 06:22 PM 02-02-17
加朋友

拉辛斯基 06:23 PM 02-02-17
AI好唔掂下

明知死都會攻擊 , 我特登放個弓手最前 都唔集火
okabe 06:31 PM 02-02-17
真係…見到佢咁樣出黎,真係呆一呆
但點知出黎既係4星マルス
中隻4星カミラ先知有迫力演出...
mouseccy 06:33 PM 02-02-17
作者: lange_why:
加朋友

好友加來有什麼用?
我的ID: 4672857798
lunn 06:36 PM 02-02-17
作者: okabe:
中隻4星カミラ先知有迫力演出...
仲有得重溫添

個AC名,係咪一開始唔改就無得改架喇?? 初初無改到,用左佢原本果個日文名添…
lange_why 06:40 PM 02-02-17
作者: mouseccy:
好友加來有什麼用?
我的ID: 4672857798
好似會得到用來覺醒角色既羽毛
樹靈DRYAD 06:59 PM 02-02-17
有無人知點引繼?
貓太部 07:00 PM 02-02-17
仲有得重溫添

個AC名,係咪一開始唔改就無得改架喇?? 初初無改到,用左佢原本果個日文名添…
可以改,去FAQ,
1.抽到2x4星 カミラ同覺醒主角,2x3星
2.有1x5星雇傭兵 1x4星女劍聖 2x3星
選1玩
lunn 07:03 PM 02-02-17
作者: 樹靈DRYAD:
有無人知點引繼?
管理果度去開個Nintendo既ac就可以
不過地區要揀返日本先引繼到
lunn 07:03 PM 02-02-17
作者: 貓太部:
可以改,去FAQ,
1.抽到2x4星 カミラ同覺醒主角,2x3星
2.有1x5星雇傭兵 1x4星女劍聖 2x3星
選1玩
我都想刷カミラ
不過刷到都無心機
開局算喇

留個id先
大破人間 07:10 PM 02-02-17
首抽5星奶,4星法開局,勝在都係女角

我的ID: 9483982650
野良猫 07:13 PM 02-02-17
中5星草原公女(其餘全部廢嘢),可以開波
okabe 07:15 PM 02-02-17
http://appmedia.jp/fe-heroes-wiki/617262

リセマラでの当たりランキング

マルス同龍女評價好高
十一月 07:18 PM 02-02-17
http://jin115.com/archives/52164858.html
據講就算係同一角色,能力值都係random喎,使唔使咁忠於原作呀
大破人間 07:30 PM 02-02-17
作者: 十一月:
http://jin115.com/archives/52164858.html
據講就算係同一角色,能力值都係random喎,使唔使咁忠於原作呀
升級時提升的能力值我都有D懷疑係RANDOM
小嘉 07:34 PM 02-02-17
升LV呢d傳統都有
睇見就火
lunn 07:35 PM 02-02-17
打夠20石,抽第2 set
中多左隻1隻4星同1隻5星
takroll 08:06 PM 02-02-17
飛兵行得嗰2格...
起碼都3,4格啦
未埋到弓兵度已經變咗箭豬
柚原このみ 08:08 PM 02-02-17
仲有得重溫添

點重溫
chiki超可愛
標籤:櫻井孝宏, 火焰之紋章 英雄, 野獣先輩
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面