Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 41 - CLOSED
sunnypigdog 12:11 PM 01-25-17
佢不嬲都係側旋, 之前有條片係表弟係佢射入左球罰球之後好奇妙佢係點出手同點解會入

搵到, 不過好朦

https://www.youtube.com/watch?v=wsOpjE1-qwQ
魚伕 11:39 PM 01-25-17
作者: sunnypigdog:
佢不嬲都係側旋, 之前有條片係表弟係佢射入左球罰球之後好奇妙佢係點出手同點解會入

搵到, 不過好朦

https://www.youtube.com/watch?v=wsOpjE1-qwQ
確實.....無論睇幾多次都唔明點解會入....好奇妙....

(2:39分開始)

sunnypigdog 01:23 AM 01-26-17
作者: 魚伕:
確實.....無論睇幾多次都唔明點解會入....好奇妙....

(2:39分開始)

其實講射姿, 我記得中學個陣第一次睇到Stojakovic射波我都覺得佢出手係偏埋一邊, 但應該無人敢話佢射得唔準
Penny仔 09:52 AM 01-26-17
Noah以前罰球命中率有7成
跌咁多實在莫名其妙
Penny仔 10:13 AM 01-26-17
LBJ 真心煩...公開喊話要簽控衛
成日話要邊個要果個
但佢同自己班兄弟錢就收到足
咁GM咁好難做姐
Sar8 10:19 AM 01-26-17
要不是Irving上年已經三連亞啦
阿聰 10:37 AM 01-26-17
作者: Penny仔:
Noah以前罰球命中率有7成
跌咁多實在莫名其妙
NOAH離開公牛前都已經有少少倒水,點知去到NYK直頭廢晒武功(唔單係罰球,攻守都係)。
Penny仔 11:01 AM 01-26-17
唔係掛, Cavs又輸....
Sar8 11:42 AM 01-26-17
技術性調整來jer
Penny仔 12:05 PM 01-26-17
套路上有D似舊年換教練果期.......
但keep 住交到數但輸波,有冇咁神機妙算

其實要搵個PG應該唔難喎
chalmers, J Jack, N Cole 呢D擺晒係度
Penny仔 09:21 AM 01-27-17
East:
West: Green, Klay, Cousins, Marc Gasol, DAJ, Westbrook, Hayward
East: Wall, I Thomas, George, Love, Millsap, K Walker, Lowry

Hayward, DAJ, Walker 首次入選

The Process........
Penny仔 09:42 AM 01-27-17
禪師拋售melo...
果然去NYK的球星, 最終都不得善終

Melo真係死得慘...禪師不斷出口術鬥自己球員果陣
有冇諗過自己搵左咩教練?
sunnypigdog 10:52 AM 01-27-17
East:
West: Green, Klay, Cousins, Marc Gasol, DAJ, Westbrook, Hayward
East: Wall, I Thomas, George, Love, Millsap, K Walker, Lowry

Hayward, IT, Walker 首次入選

The Process........
embiid
HEAD_HUNTER 12:26 PM 01-27-17
禪師拋售melo...
果然去NYK的球星, 最終都不得善終

Melo真係死得慘...禪師不斷出口術鬥自己球員果陣
有冇諗過自己搵左咩教練?
其實講真係Phil自找麻煩啫,
雖然今年都叫整合到個陣有聲有色,
但由季初開始已經一路放風又話Jeff唔跟三角進攻,
就算近來無再提其實已經幾打擊身為一個coach既威信,
而家trade Melo唔係話佢唔岩,不過手段真係太難睇
Penny仔 09:40 AM 01-28-17
Wade 同Butler 陪rondo 一齊坐bench.....
半人馬-RigiL- 11:07 AM 01-28-17
The Process 堅勁喎
Shadow 神 09:50 PM 01-28-17
Melo 自己又唔底掙,咁多年黎 show 俾人睇都係
一個一流得分王,但防守,領軍,團隊意識都唔係一個 superstar 的材料
已經唔講佢係咪球場黑洞
但好多時隊波落後佢仲笑笑口咁樣 ... 好似無 LBJ/Kobe 個種一定要贏的決心咁 ...

我諗佢除非抱大腿,否則應該無可能拎到介指 ...

希望佢可以過到去 clippers 搏下啦,clippers 好似無 so 但佢地本身個陣試左咁多年都唔得
當變最後一次搏多舖吧?!
半人馬-RigiL- 10:38 AM 01-29-17
咖喱又來超遠三分XDDD
由手機版發出
搖搖 11:28 AM 01-29-17
上季既curry番黎了
Penny仔 01:20 PM 01-29-17
強如lbj 身邊都要有wade 同 irving 先可以奪冠
實力稍遜的melo,要一個好既playmaker 輔助,其實都唔過份
當年有billups/kidd拍檔的時間...melo係交到貨出黎

大飛今日被大炒, 可能促成melo呢單交易
sunnypigdog 02:48 PM 01-31-17
雖然係BACK TO BACK第二場, 但騎士竟然輸左小牛
POISON 04:02 PM 01-31-17
作者: sunnypigdog:
雖然係BACK TO BACK第二場, 但騎士竟然輸左小牛
小牛近排個勢好勁,刺神都ko埋
Penny仔 06:21 PM 02-01-17
巴克利 vs LBJ.....(?)
巴克利難聽極都係講波,LBJ就反撃講人私生活....都九唔搭八
6eo 09:50 PM 02-01-17
NYK真係... 雖然MELO好慘但真係幫唔落

D WADE

卡達真係40歲?
sunnypigdog 01:51 PM 02-02-17
Steve Kerr可恥, 唔俾機會Curry試下再破三分紀錄
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面