Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
手機平板遊戲討論版>新首都高!!
holsety 02:28 PM 01-01-17
希望係家用且有dreamcast水準,open world online
自訂bgm, 加課金戰鬥曲。
pet3 02:44 PM 01-01-17
手遊的可能性...

/ps4 的話無vr 唔得啦
風間鈴木仁 03:19 PM 01-01-17
作者: holsety:
希望係家用且有dreamcast水準,open world online
自訂bgm, 加課金戰鬥曲。
真的希望家用+online

DC 水準
風間鈴木仁 03:21 PM 01-01-17
作者: 風間鈴木仁:
https://psnprofiles.com/trophies/4003-need-for-speed 2015

https://psnprofiles.com/trophies/3215-the-crew 2014

大家有沒有玩
好好feel 的RAC GAME 2014 , 2015
大家有買到 2015 need for speed ?
Now HK PSN 做特價 $120-150左右已經買到了
不錯的
aquarius 03:29 PM 01-01-17
Now HK PSN 做特價 $120-150左右已經買到了
不錯的
thanks report
呢隻係鬼佬版嘅首都高
大情大性武大帝 07:46 PM 01-01-17
咁瞬帝(?)係咪最終大佬?
ase 01:03 PM 01-03-17
好懷念呀!
夢見生靈四天王、迅帝等真係超有型,記得打完迅帝可以買佢架車,之後就可以屈到爆機

作者: 大情大性武大帝:
最終大佬好似都係fairlady z, 迅帝只係中段大佬
大情大性武大帝 01:24 PM 01-03-17
作者: ase:
好懷念呀!
夢見生靈四天王、迅帝等真係超有型,記得打完迅帝可以買佢架車,之後就可以屈到爆機

最終大佬好似都係fairlady z, 迅帝只係中段大佬
下,我贏左迅帝以為爆機,就無玩…

我贏迅帝仲要監粗衝入貨車與貨車中間,等佢入唔到先贏…
ase 02:31 PM 01-03-17
下,我贏左迅帝以為爆機,就無玩…

我贏迅帝仲要監粗衝入貨車與貨車中間,等佢入唔到先贏…
你打左一半,下半part仲要打一架白色rx-7,打埋先到最終boss s30
fatboy04 03:16 PM 01-03-17
嘩, 2017最好消息!!!
終於有新作!!
jeffyen83 11:39 PM 01-03-17
不錯的
似首都高甘玩,周圍挑機?
定又係op地圖去接任再去比賽甘?thx
mrk 01:07 AM 01-04-17
作者: aquarius:
thanks report
呢隻係鬼佬版嘅首都高
呢款之前都有留意開!(一直等2手貨減價中)
風間鈴木仁 01:42 AM 01-04-17
作者: jeffyen83:
似首都高甘玩,周圍挑機?
定又係op地圖去接任再去比賽甘?thx
首先一定要online play
有ai, 有真人 ,有 story
周圍挑機yes ar ! Op night
KARAS 03:03 PM 01-04-17
我以為元氣已經死左? 仲有出過咩game黎?
呢隻系列真係懷念! 非常沈迷01 同zero,部ps2都係為它已開
當年夜晚鬥車已經少見,改裝之豐富真係同gundam breaker一樣咁正!
新作應該唔會有以前的車咁豐富,都希望改裝件多!唔要太多DLC!!
風間鈴木仁 05:53 PM 01-04-17
作者: KARAS:
我以為元氣已經死左? 仲有出過咩game黎?
呢隻系列真係懷念! 非常沈迷01 同zero,部ps2都係為它已開
當年夜晚鬥車已經少見,改裝之豐富真係同gundam breaker一樣咁正!
新作應該唔會有以前的車咁豐富,都希望改裝件多!唔要太多DLC!!
其實DLC 出得最多是 笨大,暗榮, CAP COIN
最恐怖
jeffyen83 08:09 PM 01-04-17
首先一定要online play
有ai, 有真人 ,有 story
周圍挑機yes ar ! Op night
OK thx
希望唔會有玩家亂入,我玩車game好廢
風間鈴木仁 08:57 PM 01-04-17
作者: jeffyen83:
OK thx
希望唔會有玩家亂入,我玩車game好廢
我都係玩遊車河ja

不過最後依2day特價 nfs

之後正價

隻game 碟版 Now sell $355
Tano 11:19 PM 01-04-17
首都高01都已經強弩之末

當年豬扒三龍王 一揪二

天,地,仁,無,神 車輪戰

好巧熟練度

最想加得齊 峠之傳說經典70~80年代車種型號
雖然更想Honda再出現在首都高系列
Tano 11:36 PM 01-04-17
作者: ase:
你打左一半,下半part仲要打一架白色rx-7,打埋先到最終boss s30
架魔改S30 好似要贏晒所有連WANDERER至出現?

01就好記得最後係自己同自己的分身鬥

爆機條龍昇天原來有典故
ComeLOLoh 07:14 AM 01-05-17
重有幾小時,開大定開細睇今日了。
我記得雖然原作有好評。
但玩黎玩去都係個條賽道有d悶。
我DC個隻重係道,放極都放唔出…
Tano 09:28 AM 01-05-17
趁重未夠鐘

就算加唔齊01三個地區

東京區域都希望加埋C2線

wfcheng 11:21 AM 01-05-17
残念!
手遊...
大覺屋師真 11:30 AM 01-05-17
手遊,笑了
harakuma 11:38 AM 01-05-17
原來係手淫GAME
Tano 12:04 PM 01-05-17