Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 41 - CLOSED
DC 97 02:39 PM 12-08-16
都無所謂啦~
個單場同連續入最多3PT系佢~
好大機會退休未有人破~
而家睇職業生涯做唔做到最多果個
sunnypigdog 03:33 PM 12-08-16
作者: DC 97:
都無所謂啦~
個單場同連續入最多3PT系佢~
好大機會退休未有人破~
而家睇職業生涯做唔做到最多果個
仲有單季402

BTW, 今日睇NYK VS CAV, NYK真係每個位都俾人食死哂

Rose vs Uncle (全盛Rose應該不落下風, 但而家最多都係46波)
Melo vs James
P仔 vs Love
Noah vs TT
okabe 04:27 PM 12-08-16
Rose 唔係傷左無出?
sunnypigdog 05:28 PM 12-08-16
作者: okabe:
Rose 唔係傷左無出?
係呀, 我講得唔好, I mean 係full team 情況下
kin~kin 11:16 AM 12-09-16
作者: sunnypigdog:
仲有單季402

BTW, 今日睇NYK VS CAV, NYK真係每個位都俾人食死哂

Rose vs Uncle (全盛Rose應該不落下風, 但而家最多都係46波)
Melo vs James
P仔 vs Love
Noah vs TT
如果Noah同Rose全盛期應該會比Kyrie同TT好…可惜佢地已經…
sunnypigdog 12:16 PM 12-09-16
作者: kin~kin:
如果Noah同Rose全盛期應該會比Kyrie同TT好…可惜佢地已經…
Rose 我自己覺得就算全盛都係55波, rose會快D, 但Finishing好似uncle好少少

Noah同TT應該係一個守強攻弱, 另一邊就倒轉?
kin~kin 12:21 PM 12-09-16
Rose 我自己覺得就算全盛都係55波, rose會快D, 但Finishing好似uncle好少少

Noah, TT都係防守較好,但Noah球商就高好多,起碼進攻上就算唔射得都識得點樣做波
okabe 12:26 PM 12-09-16

全盛期既ROSE唔會係55波喇!起碼都73波
當年佢D剷籃差不多無人阻到,命中又高係外投就未必夠
就算近年係公牛時對位上遇既對手都有鬥心去打唔算太差

TT比較全面,Noah反而主守進攻最多都係做下2傳駁腳,兩者分別好大
Penny仔 08:14 PM 12-09-16
反占大將軍由bulls 去到 nyk 都係贏唔到.......
而家既nyk 打散手波的話, 一定唔夠cavs打
Sar8 08:25 PM 12-11-16
勇士又比人炒多場
POISON 08:39 PM 12-11-16
作者: Sar8:
勇士又比人炒多場
當TA呢d十年一遇爆seed強姦勇士內線...
抵輸啦
DC 97 11:24 AM 12-12-16
今日出LOONEY唔出AV
Penny仔 11:58 AM 12-12-16
.....木狼你唔好再廢D
尋日灰熊怒打內線搞掂勇士, 今日勇士back to back 反而贏到呢場
kin~kin 12:09 PM 12-12-16
木狼今年真係堅失望…
sunnypigdog 01:01 PM 12-12-16
第四節咩事倒水倒到咁?
今朝睇完韋小寶個場就無睇到勇個邊, 見木狼最多LEAD成十分以為勇會連敗
POISON 08:45 PM 12-12-16
不愧為兩節狼
第三節例牌地倒水
Penny仔 09:27 PM 12-12-16
打出黎感覺冇乜爭勝心...
3個主力每場刷下數據,刷下highlight就收工
Sar8 09:38 PM 12-12-16
以前係三節狼,而家得返兩節
sunnypigdog 10:34 AM 12-13-16
作者: POISON:
不愧為兩節狼
第三節例牌地倒水
尋日個場第三節大勝嫁, 第四節先倒水
Penny仔 05:49 PM 12-13-16

Gasol 你走啦, 未來不是屬於你的
sunnypigdog 12:37 PM 12-14-16
Rose傷左
sunnypigdog 10:21 AM 12-15-16
CAV三巨頭今日都免戰?
一次收哂三個我覺得有D過份..........
Penny仔 10:37 AM 12-15-16
CAV三巨頭今日都免戰?
一次收哂三個我覺得有D過份..........
尋日Lue講左收埋big 3
佢可能覺得一次過比Big 3休息跌一場
總好過分開2場輪休, 然後輸晒2場
Penny仔 11:06 AM 12-15-16
.......Lakers又輸了
早排傷兵問題打斷左條氣,但而家Young同Dlo復出都未贏到波
sunnypigdog 12:10 PM 12-15-16
作者: Penny仔:
尋日Lue講左收埋big 3
佢可能覺得一次過比Big 3休息跌一場
總好過分開2場輪休, 然後輸晒2場
Miss左無睇到Lue出黎講
一次收起三個, 我有種唔太尊重對手的感覺。當然我理解戰術安排無得鬧佢, 為長遠計佢亦無錯嘅。
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面