Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
電視遊戲討論版>バイオハザード 7 ︱Biohazard 7 (VR 完全對應)(兩DLC 及Gold Edition,發售中)
MachineGunner 04:52 PM 11-08-16
佢DEMO版在一張相上面有架直昇機有傘公司的LOGO的. 所以一定有關的了.
MachineGunner 04:54 PM 11-08-16
作者: LEGOCAPTOR:
無追開相關新聞,其實今次BH/RE 7個故事係咪重新開始?

無咗之前舊人物、傘公司及其他類似同行果d劇情了?

略睇片,感覺好似變返小鎮+鬼屋feel,同埋個設計好似要用VR去玩先過癮咁~!
呢張相

恐怖GAME真係用VR玩先正.
我手機有D CHEAP CHEAP恐怖GAME, 就咁玩冇特別, 但用左VR眼罩架HEADPHONE的話, 真係夜晚唔敢一個人玩的.
赤兵尉SETH 05:10 PM 11-08-16
終於有似bow既野

IDGAF 07:51 PM 11-08-16
作者: MachineGunner:
佢DEMO版在一張相上面有架直昇機有傘公司的LOGO的. 所以一定有關的了.
作者: MachineGunner:
呢張相
[IMG]http://cdn.stevivor.com/wp-content/uploads/2016/06/umbrellalogo.jpg[IMG]
恐怖GAME真係用VR玩先正.
我手機有D CHEAP CHEAP恐怖GAME, 就咁玩冇特別, 但用左VR眼罩架HEADPHONE的話, 真係夜晚唔敢一個人玩的.
其實我想佢回歸返BH2同BH CV時期傘公司果條線多D,
無論GAME定真人版電影都係用返呢個設定果個版本最好睇~!
MachineGunner 09:40 PM 11-08-16
作者: LEGOCAPTOR:
其實我想佢回歸返BH2同BH CV時期傘公司果條線多D,
無論GAME定真人版電影都係用返呢個設定果個版本最好睇~!
其實我都係玩左好少1, 4, 5同6. 真係乜都唔知. 只不過見呢次好似幾正所以會留意下.
rapperjohnny 10:01 PM 11-08-16
製作人就話今次接住Bio6,預告中電話入面把女聲會係Ada?
故事真係1-3同CV最正!
今次都幾期待,希望可以有新突破!
hk_boy 12:27 PM 11-09-16
今次完全回到Bio1氣氛感覺,
絕望, 孤獨, 無助, 恐怖......
睇左果十條短片更加想玩,
加上VR加持期待度爆燈!

會PS4pro + PSVR + Bio7一齊出,
錢已經準備好係等大貨~
打左廿幾年機真正希望既VR年代降臨
套用SEGA當年既宣傳口號

"Welcome To The Next Level"
manpower893 03:32 AM 11-20-16
我好想買gamestop果個特別版,有無師兄知道可以點買?我試左用US地址、PAY PAL都買唔到!又或者知唔知有咩GAME SHOP可以PRE-ORDER? 可以PM我?謝謝!
rokuna 02:26 PM 11-20-16
作者: manpower893:
我好想買gamestop果個特別版,有無師兄知道可以點買?我試左用US地址、PAY PAL都買唔到!又或者知唔知有咩GAME SHOP可以PRE-ORDER? 可以PM我?謝謝!
網上 好多代購代運

Ex : buyandship Hk

自己搵下吧
ComeLOLoh 03:52 PM 11-20-16
ラルク、新曲VRMVを「PSVR」でリリース hyde「革命じゃないですか?」
http://www.oricon.co.jp/news/2081607/full/?ref_cd=jsfb
ComeLOLoh 12:08 AM 11-23-16

neo2046 01:35 AM 12-01-16
Resident Evil 7 - New Screenshots & Info (Puzzles, Spiders, Enemies, & More)
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1320859

Resident Evil 7 - New Gameplay Videos & Articles
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1320909
mrk 10:18 AM 12-01-16
作者: ComeLOLoh:
remake BH2伏線??
DevilElvis 12:10 PM 12-01-16

何金水 - 阿水 01:29 PM 12-01-16
請問如果想要埋 "Inside Report" 邊度有得訂呀 ? Thanks.
( ゚ω゚)? 09:17 PM 12-01-16

jamcat 02:55 AM 12-02-16
睇咗條片,覺得隻game真係Resident Evil, 唔好再掛Biohazard個名沽名釣譽~
minolta 09:51 AM 12-02-16
每日都是地獄

http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=19237219

http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=19237232
信長 12:35 PM 12-04-16

1515 09:02 PM 12-04-16
Demo 更新,支援PSVR
好似至少3個結局
david 10:16 PM 12-04-16
WALL MONSTERS...係向MAZE RUNNER:SCORCH TRIAL致敬嗎?

ayane123 10:13 AM 12-05-16
試左VR DEMO,正到爆

我用PRO推VR的,畫面表演非常好,但都會有些許九牙

解像度很高字幕都非常清色,看來有利用到PRO機能

恐怖感100%提升

根本就係你個人入左間屋裏面一樣

玩完DEMO後,BIO7是我歷來最期待既BIO
DevilElvis 12:08 PM 12-06-16
想問Sony Shop有冇得訂行特別版? Thx~
信長 02:08 PM 12-09-16

Hello MiMi 02:34 PM 12-09-16
睇左youtube
demo update 要拎真結局,要用隻公仔手指指7 個地方而該地方就係7 個殺人location

然後再細心睇comment 唔係個個得
有d 就話要"另"轉頭唔夠快,有d 就話唔夠近等等

玩到咁,不如唔好叫biohazard / resident evil 啦。
BH/RE 咁多年黎都唔係玩呢d 靈異野...
FPS 唔緊要,玩逃生都唔緊要,但你掛得BH/RE 呢個名就唔該你跟番個background 行...

最後係希望最終版唔好玩呢d 咁既靈異/奇怪野。
標籤:Biohazard 7, Resident Evil 7, バイオハザード 7, 惡靈古堡7, 生化危機7
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面