Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV 情報區 2 l 已售
wuxu 02:24 PM 11-30-16
作者: 歌絲˙暮斯:
咁我諗我都係 clear 唔到隻 game 了
由手機版發出
買完返黎就唔好浪廢的說,最多慢慢打
而且聽佢地不時互相吐槽都幾好笑
(P.s 英文版時係咁,唔知日文原版對白有無咁搞笑)
歌絲˙暮斯 02:32 PM 11-30-16
作者: wuxu:
買完返黎就唔好浪廢的說,最多慢慢打
而且聽佢地不時互相吐槽都幾好笑
(P.s 英文版時係咁,唔知日文原版對白有無咁搞笑)
套戲既口形好似係跟英文 wor

係咪到換人都無,永遠呢四條佬?
由手機版發出
wuxu 02:36 PM 11-30-16
套戲既口形好似係跟英文 wor

係咪到換人都無,永遠呢四條佬?
由手機版發出
無,一路都係四個小生去旅行
歌絲˙暮斯 02:39 PM 11-30-16
呢個世界竟然有咁地獄既 game

等 XII 算
由手機版發出
wuxu 02:43 PM 11-30-16

等 XII 算
由手機版發出
假如因為咁錯過呢集你會miss好多野
シェンムー 03:46 PM 11-30-16
Xbo 中文版好景$349
我買左PS4 DL版

琴晚試左一個鐘, 算做得唔錯, 有啲位都幾挑花
係車系統有啲煩
故事未入肉唔知神唔神,音樂我覺得就好出色

本身想用pro玩, 但都係等唔切: (
david 04:16 PM 11-30-16
無,一路都係四個小生去旅行
唔咁樣SE點出XV-I呢又,換四條港女去旅行
wuxu 04:27 PM 11-30-16
作者: david:
唔咁樣SE點出XV-I呢又,換四條港女去旅行
Iris+Cindy+Luna+龍騎女
1pi 04:36 PM 11-30-16
岩岩去sony度拎終極版, 膠袋收4蚊, 皮套冇晒...
要等電話遲d先有得拎...超麻煩

終極版用運輸箱裝住, 海報另外俾.
aquarius 05:15 PM 11-30-16

等 XII 算
由手機版發出
俾D耐性, 第二章去皇墓俾我嘅感覺已經ok
零式 05:30 PM 11-30-16
求救....完全唔識玩...

戰鬥一大班怪追住你打,按實迴避又即刻用晒MP又係死...

有冇D實用技巧?
wuxu 05:33 PM 11-30-16
作者: 零式:

有冇D實用技巧?
打遊擊戰專打落單怪
大覺屋師真 06:16 PM 11-30-16
玩左陣幾 free 既

係咪由頭到尾全男班?
由手機版發出
超劇透慎入

今日睇住直播爆機,一個字腐,最後主角向3位同伴表白說我喜歡你們,個女實況主笑到勁開心.....完完全全係女性向作品。
再加埋實況主因為gameover左次,重新揀過最後果張相做男生屁屁相,腐上加腐

細路翔 06:25 PM 11-30-16
作者: 零式:

有冇D實用技巧?
用飛雷神飛上天花版插落堆怪度起手不是常識嗎

用大劍剩劈頭兩下->防禦+招架->夠氣就即放合體技->loop

飛上天花板吊住基本上係瞬間補爆mp

你肯比錢既話係餐廳食個廚飯buff仲勁過你升5個lva

我玩到第6章暫時都睇唔出四條佬邊忽基情,應該只有腐獸同甲甲心中有基先睇得出

當年ff13實在太衝擊令我暫時對今集既評價偏向正面
野良猫 09:49 PM 11-30-16
影相任仲好過打嘢,影咗三次差唔多賺接近兩萬
aquarius 12:34 AM 12-01-16
D帝國兵射鎗愈高lvl就愈難打..
有無易D嘅方法
野良猫 01:05 AM 12-01-16
作者: aquarius:
有無易D嘅方法
第一時間搞掂佢先咪得

我通常都係瞬移去遠處搵咗佢哋响邊冇得瞬就迴避到遠處
如果事前冇打散佢哋嘅話通常都痴埋一堆
瞬移埋去再大劍橫斬一下即時全部瞓低,再補兩三刀就拜拜

依家槍手唔難打
Lv44嘅雙刀兵先甘,冇硬直之餘佢即時回你幾刀

不過自己冇用槍,應該遠處龜佢先係正路,而且弱點好似都係驚槍
wuxu 03:09 AM 12-01-16
作者: aquarius:
有無易D嘅方法
我做法係用刀仔衝上去劈佢老…你懂的,快刀斬當麻
STRIFE 09:49 AM 12-01-16
停左係4章,玩到54LV 是否不正常,MOB好似食生菜咁食
D人物支線真係好重複,一條友既任務做幾次,最死係佢LOAD地圖極慢
MOB又要係咁返餐廳,之前DEMO地圖比較細,唔覺煩,但依家....
地圖大而且睇到有心整,但真係衰在LOADING 極慢
MOB一次過接一堆任,做完直接原地拎報酬唔得既

不過點都好,暫時都覺得好玩既
有得CALL怪就可以原地FARM AP
wuxu 10:15 AM 12-01-16
作者: STRIFE:
停左係4章,玩到54LV 是否不正常,MOB好似食生菜咁食
D人物支線真係好重複,一條友既任務做幾次,最死係佢LOAD地圖極慢
MOB又要係咁返餐廳,之前DEMO地圖比較細,唔覺煩,但依家....
地圖大而且睇到有心整,但真係衰在LOADING 極慢

不過點都好,暫時都覺得好玩既
有得CALL怪就可以原地FARM AP
我爆機時先54-55LV
ccdan 10:43 AM 12-01-16
我爆機時先54-55LV
我爆機得個LV42
ComeLOLoh 11:04 AM 12-01-16
咁快爆機?
行版有無Censor到?
野良猫 11:21 AM 12-01-16
全部幾多章?
wuxu 11:29 AM 12-01-16
作者: ComeLOLoh:
咁快爆機?
行版有無Censor到?
我玩偷跑版星期四晚開始星期一晚完,Total 45小時未清晒支線
RPG之鬼 11:43 AM 12-01-16
作者: STRIFE:
停左係4章,玩到
X1
另外可唔可以有個自動視點,依家好多遊戲都會係齋跑時自動對正,但佢好似冇得校……
標籤:FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面