Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
攻略及心得交流區>SD GUNDAM G GENERATION GENESIS[攻略情報更新中]
Irwin 12:18 AM 11-25-16
作者: Gundam MK-2:
轉自樓下#676

Turn A (黑歷史):全 clear。

Gーセルフ(パーフェクトパック): 在最終stage打倒secret unit。

ユニコーンガンダム【光の結晶体】: UC全話,難易度HELL clear。

Zガンダム3号機:生産リストに100体以上登録。

追加有圖有真相
http://ha-navi.com/gb/gj-ret

Zガンダム3号機 生產LIST一早拎o左
淨LOOP玩元祖關升機/開發已經過晒
Kain 12:26 AM 11-25-16
點SCOUT舊原創人?
我見角色圖鑑有齊晒但係無得SCOUT
月之民 ̄▽ ̄ 12:31 AM 11-25-16
ネロ可以直上S高達既原因?

Imonfire 05:32 AM 11-25-16
請問 (Vita 版) 重刷既關點樣直接跳去part 2?
聽聞 PS4版 就option + touch pad 不斷按...
mario0606 09:47 AM 11-25-16
0079最後果關,木馬果邊好煩
架艦比大魔射兩野就無血
我方又唔可以去幫手
結果都係等人黎迎擊咁打,好哂時間…
由手機版發出
fami~yan 10:01 AM 11-25-16
作者: mario0606:
架艦比大魔射兩野就無血
我方又唔可以去幫手
由手機版發出
下....唔算難喇喎...阿寶拿拿臨KO自護頭就完場啦
Gundam MK-2 10:01 AM 11-25-16
作者: Kain:
點SCOUT舊原創人?
我見角色圖鑑有齊晒但係無得SCOUT
原創人除上一集果幾個大佬之外唔係一開始已經全員可用咩?

作者: Imonfire:
請問 (Vita 版) 重刷既關點樣直接跳去part 2?
聽聞 PS4版 就option + touch pad 不斷按...
會話用select制skip,Title就按start
http://ha-navi.com/gb/gj-cap
Kain 10:34 AM 11-25-16
~DEL~

HM 09:03 AM 11-26-16
架艦比大魔射兩野就無血
我方又唔可以去幫手
由手機版發出
善用戰艦既group攻擊同支援啦
戰艦火力夠高的,又可以一次射三部
唔好期望自己友可以落到去救場,兩邊隔太遠

我果關順便升埋吉姆
由手機版發出
mario0606 02:56 PM 11-26-16
作者: HM:
善用戰艦既group攻擊同支援啦
戰艦火力夠高的,又可以一次射三部
唔好期望自己友可以落到去救場,兩邊隔太遠

我果關順便升埋吉姆
由手機版發出
過左關啦,依家打IGLOO拎住堆zeta mk3好似切菜咁
由手機版發出
X&Y 03:00 PM 11-26-16
過左關啦,依家打IGLOO拎住堆zeta mk3好似切菜咁
由手機版發出
唔想切豆腐就玩hard
血之淚 05:47 PM 11-26-16
今集戰艦真係改得好勁
可以邊行邊轉、group攻擊、技能
我而家都係集中升兩部UC艦唔得閒玩開發
fami~yan 07:02 PM 11-26-16
作者: X&Y:
唔想切豆腐就玩hard
都係切豆腐,只係豆腐角色變左係你~

另,想問下默示錄個任務,要3回合艦去到目的地,但我行盡都要4ROUND,求解
尼路 07:39 PM 11-26-16
今集個設計廢左好多……好多機焗係條線一步步上,得一條線進個D重要焗行
默示錄個條件X2……直行都要4回……
感受自己係豆腐應該玩EXTRA……
Led Mirage 08:12 PM 11-26-16
想問問知道GP04點出嘛?
我03上點出都冇
Dr.KOF 08:26 PM 11-26-16
Extra Mode 我Send隊Team打隻坦克,點知俾佢秒全隊
nomezero 09:02 PM 11-26-16
作者: Led Mirage:
想問問知道GP04點出嘛?
我03上點出都冇
今集好似冇GP04,只有ガーベラ・テトラ
X&Y 09:20 PM 11-26-16
作者: fami~yan:
都係切豆腐,只係豆腐角色變左係你~

另,想問下默示錄個任務,要3回合艦去到目的地,但我行盡都要4ROUND,求解
我方Master unit 或戰艦既移動力加1格既skill可唔可以加落隻艦度?
fami~yan 10:02 PM 11-26-16
作者: X&Y:
我方Master unit 或戰艦既移動力加1格既skill可唔可以加落隻艦度?
好似唔得,其他關試過唔得...
闇影風 11:26 PM 11-26-16
SKILL係到用到落GUEST UNIT到
pet3 11:30 PM 11-26-16
SA:O白金了
現在可以玩了

怎樣設可以跟年表安排關次序?

只能自己人手慢慢選?
無題 01:16 AM 11-27-16
早期迫你洗部木馬~唔係冇艦用都幾煩~
D設計用最多都係設計D專用機~
Kain 02:13 AM 11-27-16
一睇年表就R頭點解一年之內可以塞到咁多野落去
順住打升到有HI-NU但係仲打緊澳洲白狗
全部17個故事有11個係一年戰爭
魔法之子 02:35 AM 11-27-16
設計真係好少用到
fami~yan 04:28 AM 11-27-16
作者: 闇影風:
SKILL係到用到落GUEST UNIT到
THX~已解決~
標籤:G-Gen, Gundam, 攻略
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面