Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 137 187 227 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 247 287 337  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
yorkyork 03:56 PM 11-06-16
作者: :
ここの運営はせっかちらだから凄い速さでインフレして来そう
12月にEXアビ2つ持ち解禁
1月にEXアビ3つ持ち解禁
2月にEXアビ4つ持ち
3月に新成長タイプ「Ω」実装
笑死
ShinDou 06:39 PM 11-06-16
好似鬥雞改左潛唔到水﹖我今朝9點打完岩岩先上水,睇番LOG,我11點到而家7點中間都有好多人打我
yorkyork 07:05 PM 11-06-16
可惜烏冬依然可以潛水,
今日搵人打係咁f5,
未見過烏冬
ShinDou 07:08 PM 11-06-16
烏冬用VIP ACCOUNT,應該係個SERVER BUG左先可以CHOK佢出黎打隱藏人 XD
亍 ◣ 08:10 PM 11-06-16
可能仲係中游關係(1450左右..)...我個守陣平均都十守九勝....
yorkyork 08:32 PM 11-06-16
勁,咩陣咁型
亍 ◣ 08:38 PM 11-06-16
早兩頁o個個....

反而問題攻o個邊係咁輸....1500都未必上到
ShinDou 09:12 PM 11-06-16
你守陣有凸2GGGG加奶黃加粉CC好難輸 XD 仲有豹馬同肥安娜,見到都唔會打你啦,打你果D可能係新手唔知D機有幾屈 XD

反而自從佢改廢左防衛技出得勁慢之後,我呢排好似攻人未輸過,應該話未見過人出防衛技咁濟 XD

而家已經5千幾V COIN等佢1出番SSR限凸又可以換 XD
亍 ◣ 09:31 PM 11-06-16
仲儲coin ??....唔係月中完左又清零等正式版....?
LordofNightmare 09:33 PM 11-06-16
重置前唔會再入貨SSR限突喇
ShinDou 09:38 PM 11-06-16
係喎,唔記得左會重置,但會唔會又再延BETA2,佢成日都大改D野 XD

我等佢提人清COIN先換
亍 ◣ 10:03 PM 11-06-16
作者: ShinDou:
你守陣有凸2GGGG加奶黃加粉CC好難輸 XD 仲有豹馬同肥安娜,見到都唔會打你啦,打你果D可能係新手唔知D機有幾屈 XD
打o個d都個係過百player level的
yorkyork 10:08 PM 11-06-16
藝高人膽大?
ShinDou 10:15 PM 11-06-16
可能係諗住自己都有GGGG又隻隻大器,冇理由唔夠你個陣打,諗住打殘你掛 XD
亍 ◣ 10:26 PM 11-06-16
又有兩隻勇者送分...咁就有可能1500分get

yorkyork 10:49 PM 11-06-16
2ch成班人係度問候オオチ
clie 11:13 PM 11-06-16
用YORKYORK條片終於過到47
但力奇同多魯用兩隻射EVA換,明日香有超根性好方便唔駛拉黎拉去避青椒大絕
又有兩粒珠送,死剩W0C湊夠九柆珠3發魂大絕KO晒兩隻
LordofNightmare 07:58 AM 11-07-16
作者: clie:
用YORKYORK條片終於過到47
但力奇同多魯用兩隻射EVA換,明日香有超根性好方便唔駛拉黎拉去避青椒大絕
又有兩粒珠送,死剩W0C湊夠九柆珠3發魂大絕KO晒兩隻
歡迎到48最後難關,能夠打到呢度,過到埋48嘅話個倉基本上冇理由唔可以終征的!
clie 09:36 AM 11-07-16
作者: LordofNightmare:
歡迎到48最後難關,能夠打到呢度,過到埋48嘅話個倉基本上冇理由唔可以終征的!
47好似捉棋咁要計足晒嗰秒邊部機要企喺咩位,搞咗我成日,直情要為呢一關SAVE個陣等下週目
另,白卡同青椒大絕顯示範圍重叠時,多魯根本拉唔走,可能改咗設定
超級白劵終於中SSR,PVP有白戰國用了

睇片48易過47好多,今日試埋佢,聽日一點前要終征
LordofNightmare 10:04 AM 11-07-16
作者: clie:
47好似捉棋咁要計足晒嗰秒邊部機要企喺咩位,搞咗我成日,直情要為呢一關SAVE個陣等下週目
另,白卡同青椒大絕顯示範圍重叠時,多魯根本拉唔走,可能改咗設定
超級白劵終於中SSR,PVP有白戰國用了

睇片48易過47好多,今日試埋佢,聽日一點前要終征
雖然都係睇你倉有乜,但基本上未見過有人認為47比48難。
47主要考你陣容,48真係考你手控技術。
clie 11:44 AM 11-07-16
雖然都係睇你倉有乜,但基本上未見過有人認為47比48難。
原來連拳NU既燃燒耐性都無用,仲諗住有機會俾佢威吓
ShinDou 01:10 PM 11-07-16
無啦啦login唔到
LordofNightmare 01:24 PM 11-07-16
拳nu只係唔容易燒,無限真人先係唔會被燒,試過連3047紅卡都上唔到火。

有新野up咋,已經入得番,同埋打覺料有特價
yorkyork 01:29 PM 11-07-16
烏冬會記低邊個勁打佢,
寫入死亡筆記
亍 ◣ 01:43 PM 11-07-16
所以依然過唔到
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 137 187 227 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 247 287 337  ... 最後

返回主題版面