Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 39 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 59 99  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
肉羊哩咖 03:30 PM 09-27-16
作者: 年輕所犯下的錯誤:
白狼版冇走甩?
白狼係自護/吉翁噃老細
年輕所犯下的錯誤 09:59 PM 09-27-16
作者: 肉羊哩咖:
白狼係自護/吉翁噃老細
謝咁多位CHING更正:-)
Hunter 10:29 AM 09-28-16
fami~yan 04:08 PM 09-28-16
想問下有冇人訂多左HEAVY ARM?本來諗住今個月一次過訂連埋Z PLUS,點知已冇貨...
mikemike 05:00 PM 09-28-16
作者: fami~yan:
想問下有冇人訂多左HEAVY ARM?本來諗住今個月一次過訂連埋Z PLUS,點知已冇貨...
我有多11月貨 $370
sunhikari 05:00 PM 09-28-16
到時出個陣你去FB的GROUP到徵,大多數會有,但一定唔會原價放,食少少炒價,但應該會比係鋪買平:-)
explosion 08:54 PM 09-28-16
一扭應該未截..380
早知同數上買
fami~yan 10:32 PM 09-28-16
作者: mikemike:
我有多11月貨 $370
係咪可以觀塘交收HAHA

作者: sunhikari:
到時出個陣你去FB的GROUP到徵,大多數會有,但一定唔會原價放,食少少炒價,但應該會比係鋪買平:-)
一DD啦...FREEDOM 同 百式改甚至原價...
Terry仔 07:43 AM 09-29-16
我都唔明點解pb 模型會有得炒?!
首倫之後,好快有第二倫,過多一排又有第三次
點解重要食炒價?
sunhikari 09:35 AM 09-29-16
作者: Terry仔:
我都唔明點解pb 模型會有得炒?!
首倫之後,好快有第二倫,過多一排又有第三次
點解重要食炒價?
其實最大問題係要最平價入手,就一定要上PB到買
另外PB以前係好少開第二輪,但近呢一年係比人插話好難買
基本上係一開賣15分鐘係SOLD OUT,而且係超級塞車,如有MB的話根本是賭命作戰黎.......
係到近呢3個月叫做好左少少.......
但重點係,過左首次發售的時間,呢堆貨就好難買得返.好似多3咁都相隔左2年先再有得賣......
所以先會有得炒的餘地.........

但要炒唔係即賣先有得炒,係要儲一段時間先會升值,但升幾多要睇受歡迎程度
好似貴價自由2.0咁,因為用返原模無做隱藏水口而比人講到一文不值而值崩.........
而百式改因為下個月仲有一轉貨所以升值升唔到好多........
Terry仔 09:44 AM 09-29-16
多3 我都有買
最近一次係第三,定第四輪
當年我訂完,無幾耐已經有第二次
sunhikari 09:50 AM 09-29-16
作者: Terry仔:
多3 我都有買
最近一次係第三,定第四輪
當年我訂完,無幾耐已經有第二次
第三論
PB無試過初出計三個月內出超過2輪
但因為一過左時真係要等好耐,唔知幾時有,又唔係同日本同步,好似PG FAUC武器包咁日本有返出,但香港都無返出過.......

所以唔係話炒唔起,係難D.....
kakajit 10:22 AM 09-29-16
PB模型近黎係見隻雙龍真係明顯貴到痴左 ,
其他如果你MISS左訂O既時機 , 一般出貨後都係原價+運費已經可以O係街度買到...
sunhikari 10:42 AM 09-29-16
作者: kakajit:
PB模型近黎係見隻雙龍真係明顯貴到痴左 ,
其他如果你MISS左訂O既時機 , 一般出貨後都係原價+運費已經可以O係街度買到...
原價+運費係只限網上徵,仲要未必得
街鋪就一定唔得,好似之前雙頭龍有鋪標$800

但盒野係$280

當年我上賣初出我賣$340係秒殺

而家無接近$400都唔得......
kakajit 10:51 AM 09-29-16
可能我買冷門野 , 之前幾隻(包括果堆光之翼 + 附件)
仲有HGUC 果兩部geara zulu , O係鋪賣都係原價 + PB運費果二三十蚊搞掂...

雙龍就真係堅炒喇...其他就自己MISS左訂O既時間 , 比貴D係應份...HAHA
mikemike 11:48 AM 09-29-16
係咪可以觀塘交收HAHA

一DD啦...FREEDOM 同 百式改甚至原價...
check pm
ゆり 12:32 PM 09-29-16
hg獵魔狼式已出
wingzero_W0 02:29 PM 09-29-16
近來合心意的模型老是出pb, 對封繪黨的我,完全唔吸引, 多iii就係咁,無去訂

至於pb現貨,之前見貴到飛起,1.5倍起標。。。如果唔係就即砌,其實真係無謂買
Rance 02:47 PM 09-29-16
我鍾意PB喎,又唔駛同人搶又唔驚炒價又一定有貨
kakajit 02:50 PM 09-29-16
模型PB我就麻麻地中意 , 後追有D麻煩

shf果D 魂shop 就正 , 最好全部都係 , 唔洗急住去搶 :-)
Rance 02:54 PM 09-29-16
重有MB,最好全部MB都係PB
fami~yan 05:15 PM 09-29-16
作者: Rance:
重有MB,最好全部MB都係PB
最少訂左有貨
Tdot 05:53 PM 09-29-16
最少訂左有貨
澳門人想訂但無香港信用卡:-)
fami~yan 06:59 PM 09-29-16
作者: 怪人:
澳門人想訂但無香港信用卡:-)
而家唔係有隻可以儲值既信用卡咩?
ゆり 08:42 PM 09-29-16
澳門唔收paypal既咩
第一 ... 39 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 59 99  ... 最後

返回主題版面