Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
電視遊戲討論版>[PS4, PS3] テイルズ オブ ベルセリア Tales of Berseria
野良猫 12:33 PM 08-19-16
作者: stcdavidhk:
ic,
冇法,toz我最嬲係馬場拎買家錢去溝囡
仲要溝唔到,某層面上嚟睇更激氣
LR猫 12:37 PM 08-19-16
作者: 野良猫:
溝到先激氣喎,咁證明佢攪屎攪到佢嘅目的,就可以正當化咗成件事
溝唔到先心涼返少少
jeffyen83 01:12 PM 08-19-16
我真係唔介意樓上講果d女主事件,但都唔想買
因為個系統實在非常非常非常令人失望
STRIFE 01:23 PM 08-19-16
溝左先激氣啦
野良猫 01:40 PM 08-19-16
所.以.話
某層面上呀,唔係一般論
Dave 03:12 PM 08-19-16
其實馬場溝唔溝女真係唔MIND ,最MIND 係丟走個最靚女主角,RPG 女角唔靚真是唔知玩來做咩。
自己TALE FANS ,TOB 如系統良好應該照買不誤
Dave 03:17 PM 08-19-16
至於BAD END 與否其實都好閒,只要故事寫得好就得,
純粹為呃LIKE 亂殺角色就叫爛END,如果係順理成章咁死人冧樓,主角團全滅亦無不可。
yorkyork 03:28 PM 08-19-16
作者: Dave:
其實馬場溝唔溝女真係唔MIND ,最MIND 係丟走個最靚女主角,RPG 女角唔靚真是唔知玩來做咩。
自己TALE FANS ,TOB 如系統良好應該照買不誤
你介意既野其實咪同一樣黎,
因為係佢要溝女先掉走女主角
sunnylau 03:51 PM 08-19-16
老實講..
全滅END OR 全活END 根本無所謂
最重要是這個結局有沒有合理性?
(如果女主最後壞掉因而要把全部人殺死=END 那這個結局就有問題)

TOB 一開始有講明是TOZ 前傳
TOZ 的問題既然存在
那就表示TOB 的結局沒有把TOZ 存在的問題解決

那可以預示結局一定是灰色的..

如果這樣也可以攪個全員生還的結局出來..
TOB 不被大炎上才怪 ~_~

PS: 有些日本人對灰色/黑暗劇本反感不奇怪..
像日本一最近推的迷宮旅團,雖然普遍讚好
但你仍然可以找到有給低評的玩家明言因劇本偏暗而低評的
反正人人觀感不同LOL
野良猫 04:13 PM 08-19-16
作者: sunnylau:
老實講..
全滅END OR 全活END 根本無所謂
最重要是這個結局有沒有合理性?
(如果女主最後壞掉因而要把全部人殺死=END 那這個結局就有問題)

TOB 一開始有講明是TOZ 前傳
TOZ 的問題既然存在
那就表示TOB 的結局沒有把TOZ 存在的問題解決

那可以預示結局一定是灰色的..

如果這樣也可以攪個全員生還的結局出來..
TOB 不被大炎上才怪 ~_~

PS: 有些日本人對灰色/黑暗劇本反感不奇怪..
像日本一最近推的迷宮旅團,雖然普遍讚好
但你仍然可以找到有給低評的玩家明言因劇本偏暗而低評的
反正人人觀感不同LOL
日本一都唔鐘意搞陽光GAME嘅,係灰灰黑黑先啱佢哋風格

不過TOB講到明係報仇之旅,以TO系列嚟講都算新
成日都話救世界,好悶架
ゆり 04:24 PM 08-19-16
日本一都唔鐘意搞陽光GAME嘅,係灰灰黑黑先啱佢哋風格

不過TOB講到明係報仇之旅,以TO系列嚟講都算新
成日都話救世界,好悶架
所以x同x2比我會覺得x2根本神作
KA版柯柏文 04:41 PM 08-19-16
諗起BOF4 真人渣冇事ENDING 我確係好唔like
yorkyork 05:18 PM 08-19-16
http://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn...24419&subbsn=0

toz護航王神犬出超必喇,
有史以來最優秀tales of,
但係佢等緊中文
jeffyen83 05:23 PM 08-19-16
作者: yorkyork:
http://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn...24419&subbsn=0

但係佢等緊中文
我都睇左==
真係被有d師兄估中,巴哈評做神作。。。。
wang2009hk 05:32 PM 08-19-16

但係佢等緊中文

他只是說TOV以來最優秀之作吧..

從日本那邊的評價來看

TOV之後

TOG-F,TOX+2,和TOZ而已..

某程度來說是沒錯啦~

TOV以來~(喂
yuhchan5 05:33 PM 08-19-16

但係佢等緊中文
又唔好咁講,佢話TOV之後最好作品,睇番TOX, TOX2, TOZ,依個機會都唔細
真!DC 05:42 PM 08-19-16
問題係佢未開始玩
由手機版發出
yorkyork 05:44 PM 08-19-16
你地未夠深入了解巴哈仔,
佢咁講話最優秀,
只係想宛轉D咁解
ゆり 09:27 PM 08-19-16
電腦節行下黃金高登

居然得番基板有仲炒
由手機版發出
斯羅 09:28 PM 08-19-16
旺角都得返良品有, 炒到638
北条加蓮 09:31 PM 08-19-16
作者: ゆり:
電腦節行下黃金高登

居然得番基板有仲炒
由手機版發出
基板通常運轉賣得貴咋?
yorkyork 09:36 PM 08-19-16
馬場信仰價
STAN 01:42 AM 08-20-16
作者: ゆり:
電腦節行下黃金高登

居然得番基板有仲炒
由手機版發出
買左黃金最後一隻但返黎成晚都冇動力開封
ゆり 01:45 AM 08-20-16
作者: STAN:
買左黃金最後一隻但返黎成晚都冇動力開封
我反而唔小心買左部電腦
真!DC 01:51 AM 08-20-16
有中文冇日文行?
次次都大把貨冇奶油賣曬架
由手機版發出
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

返回主題版面